EMINKAYA MOBILYA (NAVELLI HOME)

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

EMINKAYA MOBILYA (NAVELLI HOME)
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Bu koltuk modeli, Üçlü ve İkili olarak üretilmektedir. Üçlüsünün standart ölçüsü 320 cm ve sehpalı olarak üretilmektedir. İkili koltuk modelinde ise sehpa yoktur. 2'li koltuk modeli standart ölçüsü ise 200 cm'dir. Oturumu kaz tüyü olup, konforu süngere göre oldukça yüksektir. Ayak yapısı ise paslanmaz metal olarak üretilmektedir. Koltuk iskelet yapısı ise gürgen ağacından olup, obs yada sunta ile desteklenmektedir. Kaz Tüyü Koltuk Takımı konforunu yaşayacağınız bir ürün.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bu köşe koltuk takımının standart ölçüleri 325 x 325 cm'dir. Üçgen oturum ölçüleri 150 x 150 cm'dir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Modern tarz dekorlarda, ev dekorasyonunun önemli bir parçası olarak karşımıza çıkan berjer koltuklar, kendine has asaletiyle tekli koltuklardan ayrı bir havaya sahiptir. Sade görünümlü koltukların yanında desenli ve renkli kullanımı ile salon dekorasyonuna ayrı bir hava katmaktadır. En çok tercih edilen berjer koltuk modellerinde rahatlık ve renkler ön plandadır. Yaşam alanının her köşesinde berjerlere yer vererek şık mekanlar oluşturulabilir. Genel itibarla berjer koltuk konulacak alanın yakınında bir aydınlatmanın bulunması, köşenin daha konforlu ve canlı hale gelmesini sağlamaktadır. İtalyan tasarımcılarından esinlenerek tasarlanan, Berjer koltukların kullanım alanları, sadece üçlü kanepe yada ikili kanepelerin tamamlayıcısı bir dekorasyon objesi olarak değil, çalışma odasında, yatak odasında, şömine başında manzaralı bir pencere kenarında karşılıklı konulan iki berjerde eşiniz yada dostunuzla bir kahve eşliğinde keyifli sohbetlere dalabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Orta sehpalar, klasik, modern, rustik ya da minimalist; hangi tarzda döşenmiş olursa olsun her evin havasını tek bir dokunuşla değiştirebilecek çok yönlü kullanımıyla, işlevsellik sunan dekoratif ürünlerdir. Bu sehpa modeli, mekanın küçük yada büyük olduğuna bakılmaksızın her alanda kendilerine mutlaka barınacak bir yer bulur. Modern orta sehpa modellerimiz genelde oturma odası yada salon gibi büyük alanlardaki dekorasyonu tamamlamak için kullanılmaktadır. Oturma gruplarına uygun olarak konumlandırılan orta sehpalar, dekorasyonunu tamamlamak için, evin genel havasına uyumlu olması gerekmektedir. Rengiyle dokusuyla ve modern cizgileriyle ruhumuzun tarzına hitap etmelidir. Ahşap, metal, cam gibi birçok materyallerden üretilen birbirinden şık dekoratif modern orta sehpa modellerimiz.

Fiyat teklifi isteyin

Modern mobilya imalat sektörünün öncü kuruluşlarından Eminkaya Mobilya 1987 yılından bu yana, koltuk imalatı köşe koltuk imalatı berjer imalatı, masa imalatı, tv (televizyon) ünitesi imalatı, sehpa imalatı (orta sehpa, zigon sehpa, yan sehpa, c sehpa, accent sehpa modelleri) yapmaktadır. Kalite konfor ve müşteri memnuniyetine önem veren firmamız, yurt içi yoğunluğu olarak, masko ve modoko mobilyacılar sitesinde bulunan, müşterilerine yüksek kalite ürünler sunan seçkin mağazalara fason üretim yapmaktadır. Yurt dışında ise Hollanda, Almanya, Katar, Gürcistan, Fas gibi ülkelerdeki seçkin mağazalara fason koltuk imalatı yapmaktadır. Ayrıca İç dekorasyon mimarlık firmaları ile de çalışarak villalar, oteller, sağlık kuruluşlarına da mobilya imalatı yapmaktadır. Model çeşitliliği açısından zengin bir koleksiyona sahiptir. mobilya modellerimiz İtalyan tasarımının estetiğini, deneyimli Türk ustaların elleri ve bilgisayarlı kesim makinalarının hatasız kesimleri ile buluşturarak dayanaklı, konforlu, estetik, dekoratif ürünlerle dekorasyonun ve yaşam alanının vazgeçilmez parçaları olan mobilyalar üretmekteyiz. Firmamız Trend koltuk modelleri, ikili koltuk, üçlü koltuk, dörtlü koltuk şeklinde standart modellerin yanında özel ölçüde tasarın hizmetide vermektedir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

EMINKAYA MOBILYA (NAVELLI HOME)

Ferhatpaşa Mah. Ferhatpaşa Cad. G.35 Sok. No: 73

34888 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %20

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1987
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

EMINKAYA MOBILYA (NAVELLI HOME)'in Faaliyetleri

  • Çağdaş mobilyalar
  • Modern koltuk imalatı
  • Modern köşe koltuk imalatı
  • Berjer imalatı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz