EMSAMAK MAKINA

Türkiye

Warehouse icon Distribütör

EMSAMAK MAKINA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Yüksek verimli , su soğutmalı motor ve geniş motor bölmesi ; Konforlu çalışma kabini; Hareketli toz başlığı ; merkezi elektrik paneli ; güvenli çalışma kabini ; güçlü toz kollektörü ; osilasyon (salınım) ; kompresör ve hava için ön temizleyici ; geniş depolama alanı ; olağanüstü tırmanma kabiliyeti ; iki kademeli toz toplayıcı..

Türkiye

Hidrolik kırıcılara kıyasla çok daha verimli ve operasyon maliyetlerinde % 30 u aşan tasarruf sağlayan bu yüksek vibrasyonlu ataşman için patent iş birliği anlaşması kapsamında tüm dünya patentleri alınmıştır. 2700 darbe/dak. yüksek frekanslı titreşimi sayesinde dünyada tektir. Mevcut hidrolik tesisatı kullanılarak ; her türlü ekskavatöre kolaylıkla montajı yapılır. Her türlü çalışma koşullarına uygun 6 farklı güçte modeli mevcuttur. Sessiz çalışan ve çevre dostu ekipman (ortalama gürültü seviyesi (60 Db-80 Db) Güçlü vibrasyon motoru ile üstün parçalama kabiliyeti Güçlü yağ devir daim sistemi sayesinde artırılmış kullanım ömrü sunar.

EMSAMAK Makina İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. maden ve inşaat sektörünün uluslararası standartlarda malzeme ihtiyacını karşılamak amacıyla 1991 yılında İstanbul’da kurulmuş olup; kuruluşundan bu yana en kaliteli ürünleri sektörün yararına sunabilmenin uğraşını vermiştir. Gelecekte de, her geçen gün bir adım ileriye giderek, bu yeniliklere devam edecektir. EMSAMAK Makina; 101 yıllık deneyimi ve kesintisiz süren araştırma, geliştirme çalışmalarının bir ürünü olan üstün kaliteli kaya delme ekipmanları üreticisi ve bir dünya markası olan PADLEY AND VENABLES (P&V, İNGİLTERE )’in, En zorlu Kaya koşullarının üstesinden gelen Hidrolik Yüzey Delici Makina üreticisi JUNJIN (G.KORE)’in, Kazıyıcı Uçlar konusunda tartışmasız lider marka olan KENNAMETAL (ABD)’nin, Delik dibi tabanca ve bit üretiminde 45 yılı aşkın deneyimi sonucu, konusunda Dünya’nın en önde gelen markalarından BULROC (İNGİLTERE) ‘un, Dünya’da bir ilk olan Vibro Riper Kırıcı nın geliştiricisi ve üreticisi DAEDONG (G.KORE)’un , Güçlü ve güvenilir yer altı maden ve tünel makinaları üreticisi FADROMA (POLONYA) ‘nın , Türkiye Genel Distribütörlüklerini yürütmekte; Satışını gerçekleştirmekte olduğu makinalar için , Satış Sonrası Yedek Parça Temini ve Servis Hizmetlerini yüksek başarıyla sunmaktadır.

Domain icon Distribütör

EMSAMAK MAKINA

ORGANIZE SANAYI BOLGESI OSTIM

06000 Ankara - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Distribütör

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel

EMSAMAK MAKINA'in Faaliyetleri

  • Delme makinaları
  • sarf malzemeleri
  • kırıcı ve delıcı ekıpmanlar
  • kazıyıcı uclar
  • vibrasyonlu kırıcı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz