ERMOP PROFESSIONAL CLEANING SYSTEMS

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ERMOP PROFESSIONAL CLEANING SYSTEMS
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Gecko Mobil 4, Gecko Sistem ile nemli mop uygulamasında kullanabileceğiniz özel tasarlanmış kat arabasıdır. Sessiz ve sağlam tekerlekleri ile yüzeye zarar vermez ve ses çıkarmaz. Üzerinde 4 adet Gecko Hijyen Kutusu, renk kodlarına göre 4 adet kilitli bez kutusu, 2*60 lt kilitli kirli toplama bölümü ve 2 adet kilitli raf bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Zemin üzerinde kolay hareket edebilmesiyle kullanıcıya avantaj sağlar. Islak mop ve kulaklı tüm mop çeşitleriyle kullanıma elverişlidir. Durulama ve sıkma işlemini aynı anda yaptığından iş gücü ve zamandan tasarruf sağlar. Çift bölmeli presli kova 25 litrenin yanında çift bölmeli presli kova 18 litre de mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ermop’un ilk ürünlerinden olan ıslak mop serisi kendi ağırlıklarının üç katı su emerler. Kullanmadan bir gün önce suda bekletilmesi tavsiye edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gecko aparat ismini en hızlı yapışabilen ve en hızlı hareket edebilen Gecko isimli kertenkeleden almıştır. Sıcak enjeksiyondan aplix sistemle üretilmiştir. Muadili bulunmayan bu ürün temizlikte yeni bir segment oluşturmaya adaydır. Yalnızca Gecko moplarla kullanılan bu aparat yüzeye tam baskı sağlayarak yerden kir alma oranını %90’lara çıkarır. Zamandan ve iş gücünden tasarruf sağlayarak personelin verimliliğini arttırır.

Fiyat teklifi isteyin

Ermop produces quality cleaning equipment with more than 30 years of experience in the industrial cleaning sector.Ermop produit des équipements de nettoyage de qualité avec plus de 30 ans d'expérience dans le secteur du nettoyage industriel.Ermop produziert hochwertige Reinigungsgeräte mit mehr als 30 Jahren Erfahrung im Bereich der industriellen Reinigung.Professional cleaning equipment and systems produced by Ermop; It is used in all areas of our lives, including hospitals, schools, hotels, and shopping centers.Ermop production facilities; It has a closed area of ​​10.000 square meters, built on a land of 21.000 square meters. It exports its products to more than 40 countries.It has active warehouse and sales offices in Germany, England and Russia. Ermop , endüstriyel temizlik sektöründe 30 yıldan fazla deneyimi ile kaliteli temizlik ekipmanları üretmektedir..Ermop ‘un ürettiği profesyonel temizlik ekipmanları ve sistemler ; Hastane, Okul, Otel , Alışveriş merkezleri olmakla birlikte kısacası hayatımızın her alanında kullanılmaktadır. Ermop üretim tesisleri ; 21.000 metrekare arazi üzerine kurulu 10.000 metrekare kapalı alana sahiptir.Üretmiş olduğu ürünleri 40 ‘ı aşkın ülkeye ihraç etmektedir. Almanya , İngiltere ve Rusya’da aktif depo ve satış ofisi bulundurmaktadır. Ermop fabrikası Avrupanın sayılı en modern mop üretim merkezlerindendir.Kaliteli üretim ve ticareti doğrultusunda yurt dışında da temizlik sektörünün önemli markaları arasına girdi.Uluslararası birçok marka

Şirketle ilgili son haberler

Ermop ürünleri artık Yemeksepeti Nar 'da !

Ermop ürünleri artık Yemeksepeti Nar 'da !

Ürün lansmanı ・ 1 Ağu 2022 daha fazla… Open In New icon

Yemeksepeti, yeni projesi Yemeksepeti Nar ile üye restoranlarına gıda, temizlik malzemeleri, akaryakıt ve mutfak malzemesi gibi ürün ve hizmetlerden indirimli olarak faydalanma imkanı sunuyor.Yemeksepeti Portakal uygulaması üzerinden giriş yapılabilen Nar hizmetinde üye restoranlara indirimler ve avantajlar sunan birçok sektörden çok önemli markalar yer alıyor.Bu platformda artık Ermop ürünleride yer alıyor. Yemeksepeti, Türkiye'de 60 bine yakın restoran ve cafe iş ortağıyla hizmet vermektedir.Özel indirimli Ermop ürünleri artık Yemeksepeti Nar 'da.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ERMOP PROFESSIONAL CLEANING SYSTEMS

Tavukcuyolu, Turcan Cad. ibrahim Hakki Sok.

No:24 34775 umraniye, istanbul

34775 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1990
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ERMOP PROFESSIONAL CLEANING SYSTEMS'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel temizlik
  • Ev temizlik ürünleri/maddeleri
  • sportif tesisler için temizlik ekipmanları
  • Endüstriyel temizlik - ürünler
  • mikrofiber temizlik bezleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz