Gıda ve yem sektöründe faaliyet gösteren bir ticaret firmasıyız. Süt ürünleri ticareti; yem ve gıda katkı maddesi olarak bitkisel proteinler ve amino asitler konusunda uzmanız. Teklifimiz B2B sektöründeki firmalara yöneliktir.
Ekibimiz sayesinde firma birçok sadık İş Ortakları kazandı ve gelişmeye devam ediyor. 2019 yılında Polonya'daki gıda sektöründe en hızlı büyüyen firma olarak prestijli bir ödül kazandık. Şu anda firma, Polonya, Almanya, Hollanda ve İtalya olmak üzere Avrupa'nın dört ülkesinde kayıtlıdır.
Sodyum glutamat, MSG olarak da bilinir, en yaygın amino asitlerden biri olan glutamik asidin sodyum tuzudur.
MSG, nişasta, şeker kamışı, şeker pancar...
Monokalsiyum fosfat, fosforik asit ve kalsiyum karbonatın tepkimesi ile elde edilir. Kemiklerin yapı taşı olarak fosfor, birçok önemli biyokimyasal dö...
Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve spre...
İnstant %80 whey protein konsantresi (WPC 80 instant) (WPC 80% instant), tatlı peynir altı suyundan, düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon süreci ile üreti...
Bezelye proteini, altın veya sarı bezelyeden kuru ve sıvı işlemlerle elde edilir. Kurutma aşamasında, bezelyenin kabuğu makineyle çıkarılır ve öğütülü...
Nutella®, fındık ezmesi ile tatlandırılmış popüler bir kakaolu kremadır ve genellikle sandviçlerde, keklerde ve diğer tatlı yiyeceklerde kullanılır. L...
Tereyağı ismi, bitkisel yağ karışımları içermeyen ve belirli bir süt yağı içeriğine sahip ürünler için ayrılmıştır - en az %82 (en fazla %16 su ve %2 ...
Peynir Analog, taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir, süt yağının tamamının veya bir kısmının bitkisel yağ ile değiştirildiği bir pe...
Whey Protein Konsantresi %80 anlık (WPC 80 anlık) (WPC 80% anlık), tatlı peynir altı suyundan, gelişmiş düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon süreci kullan...
Lizin (aynı zamanda L-lizin olarak da bilinir), enzimatik reaksiyonları, protein sentezini ve kemik gelişimini aktive eden amino asitlerden biridir. A...
Vainilin, doğal olarak vanilya baklasında bulunan vanilyanın eşsiz ve lezzetli parfüm ve tadından sorumlu olan yüksek aromatik bir organik kimyasal bi...
Labkazein, peynir altı suyu ile koagüle edilmiş yağsız süt kullanılarak üretilir. Koagülasyondan sonra ürün, peynir altı suyundan ayrılır, konsantre e...
Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon...
Sütsüz süt yağı (AMF), mevsime bağlı olarak %35 ila %45 yağ içeren tereyağı veya krema kullanılarak üretilebilir. Üretim süreci, neredeyse tüm suyun v...
Permeat, proteinleri ve yağları çıkarmak için sütün ultrafiltrasyonundan sonra oluşan taze pastörize yağsız sütten üretilir. Ürün daha sonra gelişmiş ...