Logo
Doğrulandı

FOODCOM S.A.

Crown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, Warszawa, Poland 01-208
Polonya
Teslimat
Teslimat: Dünya çapında
Kuruluş
Kuruluş: 2013
Çalışanlar
Çalışanlar: 100-199
Tedarikçi türü
Info
Dağıtım
Hakkımızda

278 Ürün ve hizmet

Search
Sodyum glutamat
Sodyum glutamat, MSG olarak da bilinir, en yaygın amino asitlerden biri olan glutamik asidin sodyum tuzudur. MSG, nişasta, şeker kamışı, şeker pancar...
Monokalsiyum Fosfat (MCP)
Monokalsiyum fosfat, fosforik asit ve kalsiyum karbonatın tepkimesi ile elde edilir. Kemiklerin yapı taşı olarak fosfor, birçok önemli biyokimyasal dö...
Süt Proteini Konsantresi %80
Süt proteini konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren konsantre süt tozudur. Yağsız taze ve pastörize süt kullanılarak filtrasyon ve spre...
Süt Proteini Konsantresi 80% Anlık (WPC 80 Instant)
İnstant %80 whey protein konsantresi (WPC 80 instant) (WPC 80% instant), tatlı peynir altı suyundan, düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon süreci ile üreti...
Bezelye Proteini %80
Bezelye proteini, altın veya sarı bezelyeden kuru ve sıvı işlemlerle elde edilir. Kurutma aşamasında, bezelyenin kabuğu makineyle çıkarılır ve öğütülü...
Nutella®
Nutella®, fındık ezmesi ile tatlandırılmış popüler bir kakaolu kremadır ve genellikle sandviçlerde, keklerde ve diğer tatlı yiyeceklerde kullanılır. L...
Donmuş Tereyağı
Tereyağı ismi, bitkisel yağ karışımları içermeyen ve belirli bir süt yağı içeriğine sahip ürünler için ayrılmıştır - en az %82 (en fazla %16 su ve %2 ...
Peynir analoğu
Peynir Analog, taklit peynir veya peynir alternatifi olarak da bilinir, süt yağının tamamının veya bir kısmının bitkisel yağ ile değiştirildiği bir pe...
Süt Proteini Konsantresi %80 Anlık (WPC 80 anlık)
Whey Protein Konsantresi %80 anlık (WPC 80 anlık) (WPC 80% anlık), tatlı peynir altı suyundan, gelişmiş düşük sıcaklıkta ultrafiltrasyon süreci kullan...
Lizin
Lizin (aynı zamanda L-lizin olarak da bilinir), enzimatik reaksiyonları, protein sentezini ve kemik gelişimini aktive eden amino asitlerden biridir. A...
Vanilin
Vainilin, doğal olarak vanilya baklasında bulunan vanilyanın eşsiz ve lezzetli parfüm ve tadından sorumlu olan yüksek aromatik bir organik kimyasal bi...
Labkazein
Labkazein, peynir altı suyu ile koagüle edilmiş yağsız süt kullanılarak üretilir. Koagülasyondan sonra ürün, peynir altı suyundan ayrılır, konsantre e...
Süt Protein Konsantresi %80 (MPC)
Süt Protein Konsantresi (MPC), genellikle %80 süt proteini içeren yüksek konsantreli bir süt tozudur. Taze, pastörize edilmiş yağsız sütten filtrasyon...
Anhidrat Süt Yağı (AMF)
Sütsüz süt yağı (AMF), mevsime bağlı olarak %35 ila %45 yağ içeren tereyağı veya krema kullanılarak üretilebilir. Üretim süreci, neredeyse tüm suyun v...
peynir altı suyu süzüntüsü
Permeat, proteinleri ve yağları çıkarmak için sütün ultrafiltrasyonundan sonra oluşan taze pastörize yağsız sütten üretilir. Ürün daha sonra gelişmiş ...

Şirket görselleri

Ödeme metodları

SWIFT transferi
SWIFT transferi

Ödeme şartları

C/D (ya da CAD) - Belgeler karşılığı nakit ayrıca D/P - Ödeme karşılığı belgeler
D/C - Belgeli tahsilat
SLOC - Rezerv Akreditif Mektubu

Konum ve İletişim

FOODCOM S.A.
AddressCrown Square building, Przyokopowa 31, 7th floor, PL-01-208 Warszawa, Poland
Yöneticiler
Satış Müdürü:
N/A
Satış Müdürü:
N/A