GATEK GENEL AYDINLATMA TEKNOLOJILERI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

GATEK GENEL AYDINLATMA TEKNOLOJILERI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ürün gövdesi; alüminyum Hafif kompakt dizayn Mükemmel termal performans Giris Voltajı: 220-240V Frekans:50-60 Hz Ömür: >50000 saat PF: >95% Montaj Sekilleri; Sarkıt, Busbar,Sıvaüstü Montaj,Elektrik Tavası 3 yıl garanti

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünün gövdesi; alüminyum enjeksiyon Mükemmel termal performans Çalısma sıcaklıgı -40 °C/+70 °C Ömür: >50.000 saat, PF: >95% 90 ° ayarlanabilir montaj açısı Giris gerilimi : 220-240V Frekans: 50-60 Hz Renksel ger. ind. (CRI): >80 Güç faktörü: >0,95 3 yıl garanti.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünün gövdesi; alüminyum enjeksiyon Mükemmel termal performans Ömür: >50.000 saat, PF: >95% 90 ° ayarlanabilir montaj açısı Giris gerilimi : 220-240V Frekans: 50-60 Hz Renksel ger. ind. (CRI): >80 Güç faktörü: >0,95 3 yıl garanti.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürün gövdesi; polikarbon Hafif kompakt dizayn Mükemmel termal performans Giris Voltajı: 220-240V Frekans:50-60 Hz Ömür: >50000 saat PF: >95% 3 yıl garanti

Fiyat teklifi isteyin

30 yılı aşkın elektronik sektöründe tecrübesi olan ekip; Verimli, uzun ömürlü, estetik yeni nesil aydınlatmanın elektronik chip malzemelerle mümkün olduğu bu çağımızda birikimini aydınlatma sektörüne odaklamıştır. Bu tecrübesini ürünlerine ve müşterilerine tam anlamıyla yansıtabilecek güvenilir bir markayla karşılarına çıkmaktan büyük gurur duymaktadır. GATEK; ışığın canlılar üzerinde biyolojik, fiziksel ve ruhsal etkilerini, açık alan ve kapalı alan estetiklerini, kullanım alanları ve amaçlarına göre fonksiyonel aydınlatma standartlarını referans alarak ürünlerini dizayn etmektedir. En verimli, estetik , uzun ömürlü aydınlatma çözümleri üretmek için ARGE ve kalite yatırımlarına tecrübeli mühendisleriyle hız kesmeden devam eden, teknolojik ürünlerine her gün bir yenisini ilave eden dinamik ekip , aydınlatmanın adresini ve markasını GATEK’de toplamıştır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

GATEK GENEL AYDINLATMA TEKNOLOJILERI

güzelyurt mahallesi tekstilciler sanayi sitesi 5769 sokak no:24/a

45030 Yunusemre Manisa - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

GATEK GENEL AYDINLATMA TEKNOLOJILERI'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel ve ticari cadde aydınlatmaları
  • 30 yıllık tecrübe
  • uzman kadrosu
  • led alanında en iyilerden
  • kaliteli led armatürleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz