İtalya
İmalatçı/ Üretici
300 hektardan fazla alanı kapsayan bir arazide her türlü sebzeyi ekiyor, işliyor ve dönüştürüyoruz. En önemli ürünümüz, her yıl milyonlarca parça işlenen enginardır; ancak bunun yanı sıra domates, patlıcan, kabak, biber ve soğan da aynı öneme sahip diğer ürünlerimizdir. Doğal veya yağda ürettiğimiz konservelerimiz farklı ambalaj türlerine sahip olabilir: müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre torba, 1kg'lık, 3kg'lık bidon ve lakton. Firmamız, 200'ün üzerindeki çalışanının profesyonelliğinden ve sahip olduğu konserve sektöründeki en ileri teknolojilerden faydalanmaktadır. Bu, sebzeleri sadece bir kaç adımda ve her zaman hasattan sonraki birkaç saat içinde doğrudan taze halinden dönüştürmemize olanak tanır. Aralarında BRC food, ISO 9001: 2008 ve ICEA Biyolojik Ürün Sertifikası olmak üzere gıda sektöründeki en önemli sertifikaları almayı başardık. Son yıllarda Slow Food ile işbirliğimiz sayesinde Fiaschetto di Torre Guaceto domatesi sosunu üretiyoruz.
İmalatçı/ Üretici
Viale dell'Unione Europea Z. ind.
72019 San Vito Dei Normanni - İtalya