HAYGER

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

HAYGER
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Gözleriniz için mükemmel bir şölen, Mükemmel bir lezzet, Sevdikleriniz için harika bir hediye Pembe mantar bahçemiz sadece iki haftada egzotik pembe istiridye mantarları üretir. Mutfağınızda tropik lezzetleri tadacaksınız. Her gün büyüdüğünü izleyeceksiniz. Pembe mantarlarla büyüleyici yemekler yapabilir veya maceracı şehir çiftçisi için benzersiz bir hediye haline getirerek, hediye edebilirsiniz. Onların mercan gibi açtıklarında şaşkınlıkla izleyeceksiniz. Mantar Bahçeleri, kullanımı basit, güvenilir ve kendi mantarlarınızı yetiştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Güzel pembe mantar buketi üç kolay adımda büyür – tek yapmanız gereken kutuyu açmak, nemlendirmek ve mantarların büyümesini izlemek. Mantar Bahçesini her kit eşsiz bir mantar buketi üretecek ve onların büyümelerini izlerken, sizde hangi yemekleri hazırlayacağınızı planlayabilirsiniz. Mantar Yetiştirmeyi Kendi Evinizde Öğrenin

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Mantar Yetiştirmeyi Kendi Evinizde Öğrenin Mantar üretimine hazır. Küçük bir mantar üretim bahçesine sahip olun. Göreceksiniz çok kolay ve şaşırtıcı bir şekilde size mantar verecek. Evde Büyüttüğünüz mantarlar, kolay, eğlenceli, eğitici ve aynı zamanda mükemmel lezzetli. Mantar bahçesinin avantajları nelerdir? Sizin veya çocukların mantarların büyüleyici dünyasına dalmak. Kendi ürettiğimiz doğal mantarlardan harika lezzetlerde yemekler yapmak. Mantarları toplama zevki sahip olmak. Büyüttüğünüz mantarları arkadaşlarınıza tattırarak veya hediye ederek bunları sizin ürettiğinizi bilmeleri.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bazen Altın İstiridye olarak adlandırılan, bir buket güzel sarı çiçeklere benziyorlar ve taze dilimlenmiş karpuz gibi kokuyorlar. Yağda sote edildiğinde kavrulmuş kaju fıstığına benzer bir tada sahiptirler. Sarı renk, altın kahverengiye dönüşerek pişirilirken kaybolur, ancak mantarlar hassas ve ince etlidir, çiğ olarak yenilebilir ve gerçekten çarpıcı bir yenilebilir garnitür yapabilirler.

Fiyat teklifi isteyin

Gözleriniz için mükemmel bir şölen, Mükemmel bir lezzet, Sevdikleriniz için harika bir hediyePembe mantar bahçemiz sadece iki haftada egzotik pembe istiridye mantarları üretir.Mutfağınızda tropik lezzetleri tadacaksınız. Her gün büyüdüğünü izleyeceksiniz. Pembe mantarlarla büyüleyici yemekler yapabilir veya maceracı şehir çiftçisi için benzersiz bir hediye haline getirerek, hediye edebilirsiniz. Onların mercan gibi açtıklarında şaşkınlıkla izleyeceksiniz.Mantar Bahçeleri, kullanımı basit, güvenilir ve kendi mantarlarınızı yetiştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Güzel pembe mantar buketi üç kolay adımda büyür - tek yapmanız gereken kutuyu açmak, nemlendirmek ve mantarların büyümesini izlemek.Mantar Bahçesini her kit eşsiz bir mantar buketi üretecek ve onların büyümelerini izlerken, sizde hangi yemekleri hazırlayacağınızı planlayabilirsiniz.Mantar Yetiştirmeyi Kendi Evinizde Öğrenin Mantar üretimine hazır. Küçük bir mantar üretim bahçesine sahip olun. Göreceksiniz çok kolay ve şaşırtıcı bir şekilde size mantar verecek.Evde Büyüttüğünüz mantarlar, kolay, eğlenceli, eğitici ve aynı zamanda mükemmel lezzetli.Mantar bahçesinin avantajları nelerdir? Sizin veya çocukların mantarların büyüleyici dünyasına dalmak.Kendi ürettiğimiz doğal mantarlardan harika lezzetlerde yemekler yapmak.Mantarları toplama zevki sahip olmak.Büyüttüğünüz mantarları arkadaşlarınıza tattırarak veya hediye ederek bunları sizin ürettiğinizi bilmeleri.

Şirketle ilgili son haberler

Hayger mantar bahçeleri

Hayger mantar bahçeleri

Yeni ürün ・ 3 Oca 2020 daha fazla… Open In New icon

Gözleriniz için mükemmel bir şölen, Mükemmel bir lezzet, Sevdikleriniz için harika bir hediye mantar bahçemiz sadece iki haftada egzotik pembe istiridye mantarları üretir.Mutfağınızda tropik lezzetleri tadacaksınız. Her gün büyüdüğünü izleyeceksiniz. Pembe mantarlarla büyüleyici yemekler yapabilir veya maceracı şehir çiftçisi için benzersiz bir hediye haline getirerek, hediye edebilirsiniz. Onların mercan gibi açtıklarında şaşkınlıkla izleyeceksiniz.Mantar Bahçeleri, kullanımı basit, güvenilir ve kendi mantarlarınızı yetiştirmek için ihtiyacınız olan her şeyi içerir. Güzel pembe mantar buketi üç kolay adımda büyür – tek yapmanız gereken kutuyu açmak, nemlendirmek ve mantarların büyümesini izlemek.Mantar Bahçesini her kit eşsiz bir mantar buketi üretecek ve onların büyümelerini izlerken, sizde hangi yemekleri hazırlayacağınızı planlayabilirsiniz.Sevdiklerine alabileceğin en değerli hediyeyi birkaç dakika ile dogalhobi.com’dan kişiye özel notlar hazırlayabilir sevdiklerini çok mutlu e

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

HAYGER

ALTINTEPE YOLU 1 KM SARAYKOY DENIZLI

20300 Denizli - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2007
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

HAYGER'in Faaliyetleri

  • Mantar - Ürünler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz