HOMEWILLA

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

HOMEWILLA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

%100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. İngilizce dilinde hazır kutulu bir şekilde gönderilecektir. Mutfak temasına uygun üzerinde Cupcake temalı, nakışlı ve işlemeleri bulunan ürünün, üzerlerinde bulunan yıkama talimatlarına uygun bir şekilde kullanmanız durumunda yıllarca keyifle kullanabilirsiniz. Yurtdışına aktif olarak ihraç edilen %100 Pamuk ve yerli üretimi olan bir üründür. Ürünün içerisinde 3 adet 30×50 cm havlu bulunmaktadır. 3 adet olarak set halinde gönderilecektir. Ekstra yumuşak bir yapıya sahiptir. Çamaşır suyu ile yakınmaması önerilir. Yüksek devir ve ısıda yıkanmaması önerilir. Suyu hızla emer ve hızlı kurur. Ürünler fotoğraflardakilerin birebir aynısıdır. Ürünlerimize yıkama ve sıvı testleri uygulanmıştır. Ürünlerimiz yerli üretim olmakla birlikte üreticiden tüketiciye direk satışa sunulmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

%100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Kutulu bir şekilde gönderilecektir. Mutfak temasına uygun üzerinde zeytinyağı temalı, nakışlı ve işlemeleri bulunan ürünün, üzerlerinde bulunan yıkama talimatlarına uygun bir şekilde kullanmanız durumunda yıllarca keyifle kullanabilirsiniz. Yurtdışına aktif olarak ihraç edilen %100 Pamuk ve yerli üretimi olan bir üründür. Ürünün içerisinde 3 adet 30×50 cm havlu bulunmaktadır. 3 adet olarak set halinde gönderilecektir. Ekstra yumuşak bir yapıya sahiptir. Çamaşır suyu ile yakınmaması önerilir. Yüksek devir ve ısıda yıkanmaması önerilir. Suyu hızla emer ve hızlı kurur. Ürünler fotoğraflardakilerin birebir aynısıdır. Ürünlerimize yıkama ve sıvı testleri uygulanmıştır. Ürünlerimiz yerli üretim olmakla birlikte üreticiden tüketiciye direk satışa sunulmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

%100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Ürünümüz zeytinyağı ve zeytin bahçesi baskılı, kurdeleli ve yüksek kaliteye sahip kendi kutusu ile gönderilecektir. Günlük kullanıma uygun olmakla birlikte, hediyelik olarak da uygun bir üründür. Mutfak temasına uygun ve üzerinde zeytinyağı ve zeytin bahçesi baskısı bulunan ürünün, üzerlerinde bulunan yıkama talimatlarına uygun bir şekilde kullanmanız durumunda yıllarca keyifle kullanabilirsiniz. 2 adet %100 pamuk 30×50 cm ölçülerinde toplamda 2 parça halinde set bir üründür. Yurtdışına aktif olarak ihraç edilen %100 Pamuk ve yerli üretimi olan bir üründür. Ürünün içerisinde 2 adet 30×50 cm havlu bulunmaktadır. 2 adet olarak set halinde gönderilecektir. Ekstra yumuşak bir yapıya sahiptir. Çamaşır suyu ile yakınmaması önerilir. Yüksek devir ve ısıda yıkanmaması önerilir. Suyu hızla emer ve hızlı kurur. Ürünler fotoğraflardakilerin birebir aynısıdır. Ürünlerimize yıkama ve sıvı testleri uygulanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

%100 pamuk ipliğinden üretilmiştir. Ürünümüz kahve temalı, kurdeleli ve yüksek kaliteye sahip kendi kutusu ile gönderilecektir. Günlük kullanıma uygun olmakla birlikte, hediyelik olarak da uygun bir üründür. Mutfak temasına uygun ve üzerinde kahve nakışları ve işlemeleri bulunan ürünün, üzerlerinde bulunan yıkama talimatlarına uygun bir şekilde kullanmanız durumunda yıllarca keyifle kullanabilirsiniz. 2 adet pike peçete ve 1 adet %100 pamuk 40×60 cm boylarında toplamda 3 parça halinde set bir üründür. Yurtdışına aktif olarak ihraç edilen %100 Pamuk ve yerli üretimi olan bir üründür. Ürünün içerisinde 3 adet 40×60 cm havlu bulunmaktadır. 3 adet olarak set halinde gönderilecektir. Ekstra yumuşak bir yapıya sahiptir. Çamaşır suyu ile yakınmaması önerilir. Yüksek devir ve ısıda yıkanmaması önerilir. Suyu hızla emer ve hızlı kurur. Ürünler fotoğraflardakilerin birebir aynısıdır. Ürünlerimize yıkama ve sıvı testleri uygulanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

HomeWilla brand, which has been selling wholesale and online retail since April 2020, sells 100% domestically produced products to domestic and international markets. The warehouse and office of our company, located in Mahmutbey, Istanbul, is at the center of the home textile and home products market. Today, when it is very difficult to follow the rapidly changing trends, our company, together with its professional team, devotes a lot of time to catch these trends and develop new products. Quality and low-cost products come out with the meeting of quality Turkish raw materials with quality Turkish craftsmanship. With our competitive prices, you can examine our products with peace of mind... The motto of the Homewilla brand is to bring together the highest quality products for the home with its most valuable customers. The motto of our brand is "The will of your home", which means the desire and intention of our customers' homes. We are actively retailing on Aliexpress. In addition, we sell online via Trendyol, Hepsiburada, N11 in Turkish marketplaces. We also do retail and wholesale sales through our own e-commerce site. Our bath towels, hand towels and face towels, kitchen towels and tea towel sets consist of quality products suitable for daily use in bathrooms and kitchens. We can also say that our towel sets are the best choice for homes, gyms, saunas and hotels. We are expanding our product collection day by day with quality products.

Domain icon Toptancı

HOMEWILLA

GUNESLI MAH MAHMUTBEY CAD ALOGLU IS MERKEZI NO: 165 IC KAPI NO: 1B1 BAGCILAR/ ISTANBUL

34212 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %15

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Swift Havale

Bankalar

  • TURKIYE FINANS KATILIM BANKASI A.S.

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

HOMEWILLA'in Faaliyetleri

  • Tekstil - İthalat/İhracat
  • mutfak havluları
  • banyo havluları
  • Jakarlı renkli iplikten havlular
  • Homewilla
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz