INFANT HOBBY

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

INFANT HOBBY
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

İnfant Hobby 150x200 City Traffic %100pamuk Kaydırmaz Taban Oyun Halısı Oyun Matı İNFANT HOBBY Oyun Matları ve Oyun Halıları en üst derecede konfor ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde, güvenliği kanıtlanmış çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Minder köşelerinde, özel biye dikiş yapıldığı için ürünümüz daha dayanıklı hale getirilmiştir. Ürünlerin tüm kumaşları %100 pamuktur. Ürünlerin boyutları 150x200 cm kalınlığı ise 3-4 cm'dir. Ağırlık 2,5 kg dır. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir özelliğe sahiptir. Kurutma makinasında kurutulabilir. (9 KG Çamaşır makinesinde yıkanması tavsiye edilmektedir.) Evde, bahçede, parkta, piknikte, sahilde kullanılabilir. Yumuşak dolgulu yapısı düşme ve darbelerde tampon görevi görür. Parlak ve eğlenceli desenleri çocuğun hayal gücünü uyarır, yaratıcılıklarını geliştirir ve mutlu hisssetmelerini sağlar. %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İnfant Hobby 150x180 Amigos %100 Pamuk Kaydırmaz Taban Oyun Halısı Oyun Matı Infant hobby oyun matları ve oyun halıları en üst derecede konfor ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde, güvenliği kanıtlanmış çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Minder köşelerinde, özel biye dikiş yapıldığı için ürünümüz daha dayanıklı hale getirilmiştir. Ürünlerin tüm kumaşları %100 pamuktur. Ürünlerin boyutları 150x200 cm kalınlığı ise 3-4 cm'dir. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir özelliğe sahiptir. Evde, bahçede, parkta, piknikte, sahilde kullanılabilir. Yumuşak dolgulu yapısı düşme ve darbelerde tampon görevi görür. Parlak ve eğlenceli desenleri çocuğun hayal gücünü uyarır, yaratıcılıklarını geliştirir ve mutlu hisssetmelerini sağlar. %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İnfant Hobby 140x150 Animals Boa %100pamuk Kaydırmaz Taban Oyun Halısı Oyun Matı İNFANT HOBBY Oyun Matları ve Oyun Halıları en üst derecede konfor ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde, güvenliği kanıtlanmış çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Minder köşelerinde, özel biye dikiş yapıldığı için ürünümüz daha dayanıklı hale getirilmiştir. Ürünlerin tüm kumaşları %100 pamuktur. Ürünlerin boyutları 140x150 cm kalınlığı ise 3-4 cm'dir. Ağırlık 2,5 kg dır. Çamaşır makinesinde 30 derecede yıkanabilir özelliğe sahiptir. Kurutma makinasında kurutulabilir. (9 KG Çamaşır makinesinde yıkanması tavsiye edilmektedir.) Evde, bahçede, parkta, piknikte, sahilde kullanılabilir. Yumuşak dolgulu yapısı düşme ve darbelerde tampon görevi görür. Parlak ve eğlenceli desenleri çocuğun hayal gücünü uyarır, yaratıcılıklarını geliştirir ve mutlu hisssetmelerini sağlar. %100 pamuklu kumaştan üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İnfant Hobby Giraffe Katlanabilir Köpük Oyun Matı 180x200x1,5 cm Infant Hobby Giraffe Katlanabilir Köpük Oyun Matı 180 x 200 x 1,5 CM Infant Hobby Giraffe Oyun Matı en üst derecede konfor ve kullanım kolaylığı sağlamak üzere tasarlanmıştır. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde, güvenliği kanıtlanmış çevre dostu malzemelerden üretilmiştir. Yumuşak dolgulu yapısı düşme ve darbelerde tamponlama görevi görür. Parlak ve eğlenceli desenleri çocuğun hayal gücünü uyarır, yaratıcılıklarını geliştirir ve mutlu hisssetmelerini sağlar. Infant Hobby oyun matları gıdada kullanılabilir PE Film ile çevrelenmiş eğitici desenli şık tasarımlar sunmaktadır. Bebeğinizin sağlığını, yüzeyindeki PE Film ile korurken, eğitici desenler ile gelişimini destekler. İçerisinde bulunan çevre dostu XPE köpük sayesinde bebeğinizin, emekleme ve yürüme döneminde oluşabilecek tüm tehlikeleri ortadan kaldırır. Ürünler silinebilir özelliğe sahiptir. Taşıma çantası ile gönderilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Hakkımızda İnfant Hobby 2020 yılında İstanbul'da kurulmuş küçük bir işletme olarak yola çıkmıştır. İnfant Hobby olarak ilk hedefimiz ebeveynlere çocukları için yüksek kaliteli, kullanışlı ve benzersiz ürünler sunmak ve konforlu bir alan yaratmaktır. Tüm ebeveynler gibi çocuk sağlığı ve güvenliğinin bizler için de önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde güvenliği kanıtlanmış ve çevre dostu malzemelerden üretilmiş ürünler sunmaktayız. ​Türkiye'nin her yerinde memnun müşterilerimiz var ve bebek endüstrisinin bir parçası olmaktan heyecan duyuyoruz. Çocuk odaları için ideal renkli ve kullanışlı oyun mat alternatifleri sunan İNFANT HOBBY, evinizi düşündüğü gibi çocuğunuzun rahatını da düşünüyor. Çocuk odalarında bulunan çocuk halılarının tasarımları gibi yumuşaklığı da önemlidir. Çocuk sağlığı için uygun Oyun matı alternatiflerine İNFANT HOBBY'den ulaşabilirsiniz. Play mat Oyun mati Oyun halisi Bebek aksesuarlari olarak yola çıkmıştır. İnfant Hobby olarak ilk hedefimiz ebeveynlere çocukları için yüksek kaliteli, kullanışlı ve benzersiz ürünler sunmak ve konforlu bir alan yaratmaktır. Tüm ebeveynler gibi çocuk sağlığı ve güvenliğinin bizler için de önemli olduğunu bilmenizi isteriz. Bebeklerin ve çocukların gelişimine zarar vermeyecek şekilde güvenliği kanıtlanmış ve çevre dostu malzemelerden üretilmiş ürünler sunmaktayız. ​Türkiye'nin her yerinde memnun müşterilerimiz var ve olarak yola çıkmıştır. ....

Şirketle ilgili son haberler

EBEBEK

EBEBEK

Yeni müşteri referansı ・ 7 Nis 2022 daha fazla… Open In New icon

İnfant Hobby Bebek Oyun Matı - ebebek Reklam· https://www.e-bebek.com/ Anne ve Babaların Günvediği En Kaliteli Ürünler Kaçırılmayacak Fiyatlarla ebebek'te. Kaliteli Ürünler İndirimli Fiyatlarla ebebek'te. Ücretsiz İade. Aynı Gün Kargo. Ücretsiz Kargo Fırsatı.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

INFANT HOBBY

Atakent Mahallesi Sokak 2 34307 Küçükçekmece/istanbul

34307 Küçükçekmece - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %20

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Avrupalı

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Emre yazılı senet
  • Uluslararası posta havalesi
  • Mektup ile Havale
  • Swift Havale

Bankalar

  • Akbank
  • Garanti

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

INFANT HOBBY'in Faaliyetleri

  • Çocuk oyun alanları ekipmanları
  • Oyun mati
  • Play mat
  • Bebek
  • Oyun halisi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz