ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Camlı yangın kapısı , müşteri talebine göre ve yangın yönetmelerinde ki ölçülere uygun olarak imal edilmektedir. Mimariye uygun olarak görselliği ön plan da aynı zamanda yangın dayanımı sağlamaktadır. Camlı yangın kapısı , gözetleme camlı yada komple camlı olarak yapılmaktadır. Yangına dayanım sınıfları olarak E sınıfı yada EI sınıfında yangın yönetmeliğine bağlı kalarak EI30,EI45,EI60,EI90,EI120 olarak tek kanat camlı veya çift kanat camlı yangın kapısı olarak uygulaması yapılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Yangın kapısı; olası bir yangın anında insanların çok hızlı bir şekilde yangın merdivenine ulaşmalarını sağlayan, duman, alev, ısı sızdırmazlığı sağlayarak yaşam alanı oluşturan, alev ve ısı geçirmediği için yangının başka bir bölgeye yayılmasını engelleyen, yangında can ve mal kaybını en az indiren yangın güvenlik tedbiri olarak adlandırılabilir. Işık Metal Kapı Sertifikalı Yangın kapısı; yangın anında, kaçış koridorlarını, sığınakları, yangın merdivenlerini dumandan ve alevden koruması gerektiğinden yangın tüzük ve yönetmeliklerine uygun olarak üretilmelidir. Yangın kapısı , tek kanat veya çift kanat olarak istenilen ölçü ve ebatlarda TS EN 1634-1 normuna uygun olarak üretimi yapılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Estetik, ekonomik, kolay montajlanabilen, üretimi pratik, dayanıklı ve daha çevreci olması nedeniyle tercih edilmeye başlayan sac kapılar, dayanıksız, işçiliği zor ve ekonomik külfeti ağır ahşap kapıların yerini almaya başlamıştır. İstenilen ölçülerde uygulanan, sac kapı ve kasalarımız rutubete, darbelere ve çizilmeye karşı dayanıklıdır. Statik toz boya ile istenilen renkte üretilebilmesi, kolay temizlenebilme özelliği nedeniyle ev hanımlarının tercih nedeni olmaya başlamıştır

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Menfezli kapı,her türlü elektrik, jeneratör, trafo mahalleri, tesisat odaları, kazan daireleri, vb. odalarda hava akımı geçişine müsait metal sac kapılardır. Altan ve üsten yada komple menfez uygulaması yapılabilir. Tek kanat veya çift kanat olmak üzere istenilen ebat ve ölçüler de menfezli kapı üretmekteyiz. Menfez boşluklarının arkasına sineklik teli uygulaması da yapılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

As Işık fire door, we aim to have fire doors, which are a tangible and visible part of your projects, in the light of the principles we have acquired, quality, safety, aesthetics and all these without forcing the budget. Light fire doors, which can be produced in desired dimensions and standards, are of vital importance in the event of a fire. It is produced with the awareness that it carries and thanks to this understanding, it is distinguished from its counterparts. We assure you that you will have all the features you are looking for in a fire door in Işık fire doors, which aim to closely follow innovative and technological developments and provide you with the best service.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI

Battalgazi Mah. Sadikoglu Sok. Sultan Sanayi Sitesi 4B2/13, 34935 Sultanbeyli/istanbul

94935 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ISIK METAL KAPI KEPENK SISTEMLERI'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel amaçlı ızgaralı kapılar
  • açılır sac kapılar
  • yangına dayanıklı camlı kapı
  • acil çıkış kapıları
  • demir kapılar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz