ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ISIMEK tam otomatik, uzaktan PLC kontrollu, %50 nemli talaş, hızar tozu, ahşap atıkları,ağaç kabuğu, pellet, prina ve ahşap işleme ve kereste atıkları yakıtlı endüstriyel tip Sıcak Su, Kızgın Su, Kızgın Yağ, Buhar ve Su Borulu kazanlar üretmektedir. Kendi nitelikli personeli ile sahada kazan ekipmanlarını başarı ile monte edip sahada devriye almaktadır. Hareketli ızgaralı kazan sistemleri ile Ahşap işleme, Orman endüstrisi, Mobilya, Kereste fabrikaları, Kağıt, oluklu mukkava ve gıda sektörüne yönelik kazanlar üretmektedir. Ayrıca, yüksek kapasite , işletme sıcaklığı ve işletme basıncına göre özel tasarım ve imlaat yapmaktadır.Isimek has been manufacturing industrial type boilers (Boiler types: Steam boiler, Hot water boiler, Superheated water boiler, Hot oil boiler), Modular reverse bag filters, Bitumen storage tanks, Edible oil tanks, Polygonal modular sawdust and woodchips silos, Dust extraction system and filtering are in our product range since 2002.

Türkiye

Talaş Siloları çokgen/poligon, prizmatik ve beton silolar olmak üzere üç ayrı biçimde yapılmaktadır. Özellikle kereste, mobilya ve ahşap işleme sektörüne yöneliktir.Isımek custom-build a variety of polygonal modular silos, using our design and construction expertise to help you decide what types and sizes will work best for your application. Isımek branded woodchips silos capacities can be extended or it can be carried to the other places due to demountable structure and easy to assembly. Silo which is manufactured by Isımek can be dismantle and to carry another place. Isımek made Silos have fire extinguisher system, climbing ladder, woodchips level indicator and sawdust level warning systems. Cyclone can be mounted on the top sawdust Silo. Isımek branded woodchips silos capacity can be enlarged.

Türkiye

Asphalt , Bitumen Oil storage tanks with different capacities.

Türkiye

ISIMEK biyokütle yakıtlı kazanlar üretmektedir. Kazanlarımız hareketli ızgaralı ve PLC uzaktan kontrollu ve tam otomatikdir. ISIMEK manufactures biomass fired industrial type steam boilers. Our steam boilers have moving grate unit. Full automatic operation system and PLC remote control is ensured.

Firmamız, 2002 yılında bir mühendislik ve taahhüt firması olarak kurulmuş ve geçen zaman içinde sürekli büyüme gerçekleştirerek, şu anda 2.000 m² kapalı alan içinde taşeronları ile 100 den fazla personeli ile KAZAN, ISI MERKEZLERİ, ENDÜSTRİYEL TESİSLER ve BASINÇLI KAPLAR konusunda hem yurtiçine hem de yurt dışına imalat yaparak ülkemiz ekonomisi için önemli olan istihdama katkı sağlamaktadır.Şirketimizin imalatları iki ana grupta toplanmaktadır.Domestik ürünler ki, küçük kat kaloriferlerinden merkezi sistem kalorifer kazanlarına uzanan Katı - Sıvı - Gaz yakıtlı muhtelif güçlerde geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.Endüstriyel Ürünler kapsamında ise, ürün portföyümüzde sırasıyla SIVI - GAZ - KATI yakıtlı kazanlar, Orta ve Yüksek basınçlı - Doymuş Buhar - Kızgın Buhar Sıcak Su Kızgın Yağ Kazanları Termoblok kazan Eşanjörler Desülfürizasyon Tesisleri, jet pulse filtre, Sıvı ve Gaz Yakıt Tankları Petrol ürünleri depolama tesisleri için yer üstü ta

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.

SARAY MAH. AKSOY CAD. No : 34 KAZAN

06980 Ankara - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %40

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2002
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

ISIMEK MAKINE KAZAN SAN TIC.LTD.STI.'in Faaliyetleri

  • Endüstriyel kazanlar
  • ağaç endüstrisi için kurutma fırınları
  • kızgın yağ kazanları
  • isteğe özel torbalar
  • sıvı ve gaz yakıt tankları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz