IXORA KOZMETIK KIMYA IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

IXORA KOZMETIK KIMYA IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

İlk kokladığınızda çiçek notaları sizi karşılayacak ve birkaç dakika sonra meyveli notalarla harmanlanıp sizi etkisinde bırakacak, en son dip notasında ise kendini fark ettiren odunsu,amber ve misk sizi öz kimliğinizle buluşturacak.Kadın ve erkekler için çiçeksi, meyveli bir koku… ixora INCERTO ile duygularınla hareket etmektençekinme bu kokunun ana teması kalbine dokun! Kalıcılığıyla bilinen ixora INCERTO kendinizi bulacağınız eşsiz bir koku!

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Vanilya ve yasemin kokularının filmlerde, tiyatro sahnelerinde veya bir arkadaşınızla sohbet esnasında bile şüphesiz bahsi geçmiştir. Bu kokular insanların aklında güzel duygular çağrıştırır ve düşüncelerinizi etkilediği için aklınızda yer eder ve unutulmazlar.Bu ürünle kalıcı etkiler yarata bilirsiniz. Uzun uğraşlar sonucu ürettiğimiz bu ürünümüzle hayatınızı daha kaliteli bir seviyeye çıkartacağınızı düşünüyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Özellikle yaşlanmaya bağlı oluşan çillere ve güneşte ortaya çıkan kahverengi çilleri aydınlatmaya yardımcı olur.Aydınlatıcı krem diğer yandan deride lekeler halinde veya yaygın şekilde görülen koyu renkli- siyahımsı renklenmeler deri üzerinde düzensiz şekil ve büyüklüğe sahip koyu kahverengi lekeler şeklinde ortaya çıkan renk değişiklikleri düzeltmeyi desteklemektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Genital bölge de lazer, ağda ya da diğer epilasyonlar sonucunda oluşan kararmalara kesin çözüm olarak Whitening Cream Genital bölge beyazlatıcısı bu sorunu ortadan kaldırıyor.Genetik olarak veya yaşın ilerlemesiyle meydana gelen esmerleşmeye karşı koruyucu etkili bir kremdir.Özellikle hamilelik, ergenlik gibi östrojen hormonunun fazla salgılandığı dönemlerde genital bölge kararması meydana gelir, müşteri memnuniyetli bu ürün gözle görülebilecek bir beyazlatma sunuyor.Koyu lekeler ve düzensiz cilt tonunu düzenlemede destek tedavi olur. Düzenli kullanımda, kusurlarının görünümünü azaltmaya, cildinizin aydınlanmasına, koyu lekelerin görünümünün ve yoğunluğunun azalmasına yardımcı olur.

Fiyat teklifi isteyin

Ixora Parfüm & Kozmetik; nitelikli ürün kalitesini üstün hizmet anlayışıyla iç ve dış piyasaya sunmak üzere %100 yerli sermaye ile 1997 yılında Ankara’da kurulmuştur. Ixora Kozmetik Türkiye ve Dünyada yaygın bayi ağı ve mağaza zincirleri ile sektörde adından sıkça söz edilen ve tüketicilerin tercih ettiği önemli bir marka konumundadır. ‘Kaliteli ürün, kaliteli hammaddeden üretilir.’ prensibini temel hedefi haline getiren ve bu konuda çalışmalarına yön veren Ixora Kozmetik hammadde tedariği noktasında Dünyanın en büyük tedarikçileri ile çalışmaktadır. Geleceğin trendlerini bugünden takip eden ve ürün çeşitliliğinden müşteri sunumuna kadar her aşamayı modern bir vizyon ile titizlikle organize eden Ixora Kozmetik hizmet kalitesini en üst düzeye çıkarabilmek için üretim parkurlarına her geçen gün daha fazla yatırım yapmaya devam etmektedir. Kozmetik üretim tesislerine sahip olan firmalarda olması gereken GMP (İyi Üretim Uygulamaları) sertifikasına sahip olan Ixora Kozmetik’te, hammaddenin fabrikaya girişinden, ürünün tüketiciye sunulmasına kadar geçen süreç adım adım kontrol edilmekte, böylece yüksek kalitede ürün ve hizmet sağlanmaktadır. Dünya genelinde 241adet consept ixora mağazası ve 893’ün üzerinde satış noktasıyla sektöründe hızla yükselen Ixora Kozmetik, ürün kalitesi, çeşitliliği ve hizmet anlayışı ile dünya markaları arasında rekabetini sürdürmektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

IXORA KOZMETIK KIMYA IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI

Kizilirmak Mah. Dumlupinar Bulvari Eskisehir Yolu No:3-A / 81 Cankaya

06530 Ankara - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    101 – 200

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

IXORA KOZMETIK KIMYA IC VE DIS TICARET LIMITED SIRKETI'in Faaliyetleri

  • Kozmetik ürünleri
  • parfümler
  • Kozmetik
  • dezenfektan ürün
  • kişisel güzellik ürünleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz