KABELON CABLE TRAYS & ELECTRIC

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

KABELON CABLE TRAYS & ELECTRIC
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kablo Kanalları Kablo kanalları; kablo taşıma sistemi arasında en yaygın kullanımı olan ürün çeşididir. Enerji sahalarında veya bina içerisinde döşenen elektrik kablolarının taşınmasını ve daha düzenli bir şekilde durmasını sağlarken dışarıdan gelecek etkileri de minimize etmeyi amaçlayan yapı malzemeleri olarak bilinir. Elektrik tesisatlarının olmazsa olmazlarından olan kablo kanalları hem fonksiyonel hem de dekoratif çözümler sunar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kablo Merdivenleri Kablo merdivenleri; Endüstriyel tesislerde ve dikey kullanımda yaygın olarak tercih edilen bir üründür. Kablo merdivenlerinde diğer taşıma sistemlerinde olduğu gibi taşıma kapasitesi dahilinde mevcut destek aralığı sürece uzatılabilir. Bu durum hem malzeme hem de montaj maliyeti bakımından önemlidir. Kablo merdivenlerinin bir diğer avantajı ise kabloların açık kalmasından dolayı kablodaki enerji ekımının maksimum seviyeye çıkmasını sağlar. Kablo merdivenleri aynı zamanda alüminyum ve 304-316 kalite paslanmaz malzemeden de kullanılmaktadır. Kablo kanallarına göre daha hafif ve daha dayanıklıdır. Kenar yüksekli genellikle 100mm ve 150mm olarak tercih edilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tel Örgü Kablo Kanalı Tel örgü kablo kanalları, bina içlerinde zayıf akım, haberleşme ve fiber optik kabloların taşınmasında tercih edilmektedir. Yüzey alanının az olması nedeniyle üzerinde toz biriktirmez, bu nedenle özellikle gıda sanayi kullanımı yaygındır. Bu taşıma sisteminde kablo üzerindeki arızalar hızlıca tespit edilir. Ayırca hafif malzeme olmasından dolayı binaya ilave yük getirilmesinini minimum seviyede tutar. Kaplama tipi olarak siyah sac veya galvaniz sac üstü statik boya olarak kullanımı yanyınlaşmaktadır. 304 ve 316 kalite paslanmaz olarak da tercih edilmektedir. Türkiyede elektro galvaniz kaplama olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Topraklama Sistemleri Elektriksel olarak topraklama, iletken bir parçanın yine iletken bir yol üzerinden toprakla birleştirilmesidir. Koruma Topraklaması Normal işletme halindeyken gerilim altında olmayan, fakat herhangi bir hata sonucu gerilim altına girebilecek metal bölümlerin, bunlara dokunabilecek canlıları tehlikeli temas ve adım gerilimlerine karşı topraklanmasına Koruma Topraklaması (RA) denir. Küçük dirençli bir koruma topraklaması, hata anında hata devresi üzerinden yüksek bir hata akımı akmasını sağlayarak kesici nitelikli cihazların süratle devreyi açmasını böylece hatalı devredeki enerjinin en kısa sürede kesilmesini sağlar. İşletme & Fonksiyon Topraklaması Elektrik tesislerinde işletme cihazlarının gerilim altındaki aktif kısımlarının toprağa karşı gerilimlerinin, belirli bir değerde bulundurulmak amacıyla topraklama işlemi yapılmasına İşletme Topraklaması (RB )denir (örn. Yıldız noktası topraklaması).

Fiyat teklifi isteyin

35 yılı aşkın tecrübeye sahip, alanında uzman mühendis ve imalat personelinin vermiş olduğu güven sayesinde kuruluşundan bu yana onlarca projeye imza atan Yektamak Makina ve Mühendislik bünyesinde, yenilenen kimliğimiz ile faaliyetlerimizi geliştirip büyütmeye devam etmekteyiz. Kablo kanalı üreticisi olmanın yanında elektrik ve endüstriyel malzeme ihtiyaçlarınız için “Hepsi tek bir noktadan” çözümler sunmaktayız. Ana amacımız müşterilerimize rekabetçi fiyatlarla yüksek hizmet standartını en kaliteli ürünlerle sunmaktır. Sizin zamanınız değerli! Tedarikçileri aramak ve her seferinde iş ilişkileri geliştirmek için zaman ve para harcamak yerine, tüm elektrik ve yapı malzemelerinizi tek bir kaynaktan sağlamanın avantajını sunmaya çalışıyoruz. Müşterilerimizin her zaman ihtiyaç duyduğu ve en çok tercih ettiği gerçek bir iş ortağı olma felsefemize bağlıyız. Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve Asya pazarlarındaki ülkeler gibi uluslararası pazarlarda deneyim sahibiyiz. Kabelon olarak müşteri odaklı bir şirket kültürüne sahip ve Toplam Kalite Yönetimi yaklaşımını benimsemekteyiz.

Şirketle ilgili son haberler

Projelerimiz devam ediyor!

Projelerimiz devam ediyor!

Yeni ürün ・ 27 Ara 2021 daha fazla… Open In New icon

Kablo destek sistemleri ve güneş enerji panelleri için çelik yapı üretimlerimiz devam ediyor. Siz de projeleriniz için taleplerinizi bize iletebilir ve doğru ürünleri, doğru fiyat ve hızlı teslimat ile kullanabilirsiniz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

KABELON CABLE TRAYS & ELECTRIC

Postane Mahallesi Gulzade Sokak No 11 Tuzla Istanbul TURKEY

34940 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10
  • % ciro, ihracatta
    %10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

KABELON CABLE TRAYS & ELECTRIC'in Faaliyetleri

  • Elektrik Ekipmanları
  • elektrik hatları ve kabloları için bağlar
  • Kablo kanalları
  • elektrik tesisatları için kablo kanalları
  • güneş enerji sistemleri için boru ve bağlantı elemanları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz