KAHVE TIRYAKISI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

KAHVE TIRYAKISI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

En kaliteli kahve çekirdekleri, en özel kavurma yöntemleriyle sizin için hazırlandı. Kendine has tadı, köpüğü ve kokusuyla, Kahve Tiryakisi'nin Orta Kavrulmuş Türk Kahvesi şimdi bir tıkla kapınızda!

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En kaliteli kahve çekirdekleri, en özel kavurma yöntemleriyle sizin için hazırlandı. Kendine has tadı, köpüğü ve kokusuyla, Kahve Tiryakisi'nin Osmanlı Dibeği şimdi bir tıkla kapınızda!

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En kaliteli kahve çekirdekleri, en özel kavurma yöntemleriyle sizin için hazırlandı. Kendine has tadı, köpüğü ve kokusuyla, Kahve Tiryakisi'nin Menengiç Kahvesi şimdi bir tıkla kapınızda!

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En kaliteli kahve çekirdekleri, en özel kavurma yöntemleriyle sizin için hazırlandı. Kendine has aroması, köpüğü ve kokusuyla, Kahve Tiryakisi'nin Damla Sakızlı Türk Kahvesi şimdi bir tıkla kapınızda!

Fiyat teklifi isteyin

Kahve Tiryakisi olarak, 1990 yılından beri gelen üretimdeki ustalık deneyimimizi 2017 yılından beri mağazalarımızda, misafirlerimizle paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız araştırmalarda ülkemizdeki kahve tüketim oranlarının hızla arttığını ve tüketicinin hızla bilinçlendiğini gözlemleyerek, daha kaliteli kahve deneyimi ve daha kurumsal hizmet ağı geliştirmek için çalışmalarımızı ısrarla sürdürmeye devam ediyoruz. Nitelikli kahveye ulaşmanın yolu, iyi kahve çekirdeklerini bir araya getirmek ve onu tüm tiryakiliğiyle kavurmaktan geçiyor. Bu da bizim için yaptığımız işin temelini oluşturuyor. Tutkumuz, sadece kahvemizi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sunabilmektir. Deneyiminizi tamamlayacak kahvelerimiz ile uyumlu yiyeceklerimizden, mağaza ortamını tamamlayan müziklerimize kadar her şeyi özel olarak seçmeye gayret gösteriyoruz. Misafirlerimiz Kahve Tiryakisi’ne sohbet etmek, arkadaşları ile buluşmak ya da çalışmak için gelirler. Biz herkes için bir araya gelebilecekleri sosyal bir ortam sunuyoruz ve günlük hayatlarının bir parçası olmak için çalışıyoruz. 1990 yılına dayanan hikayemiz ve markamızın ismi, tüm tiryakiliğiyle kavurduğumuz kahvenin sırrı ile başladı. En değerli varlığımız haline gelmeden önce, yıllarca süren çaba, sıkı çalışma ve bu sayede edinilen bilgi birikimle kilometrelerce uzaktan gelen bir fincan lezzete dönüştü. Kahve Tiryakisi markamızın oluşmasındaki en önemli sebep, Türk Kahvesi’nin atalarımızdan gelen geleneksel vazgeçilme

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

KAHVE TIRYAKISI

Deniz köşkler Mahallesi E5 Yan yol

34315 Avcilar - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2013
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

KAHVE TIRYAKISI'in Faaliyetleri

  • Kahve, çay ve bitkisel çaylar
  • Kahve Tiryakisi Franchise
  • Kahve Satış Sunum Cafe Restoran Sistemi
  • Kahve Satış Sunum Cafe Sistemi
  • Kahve Satış Sunum Cafe Take Away Sistemi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz