KARSAC VENTILATION CO

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

Otoparklar Cihaz çıkış hızı 12 ile 20 arasında olmalı ve emişler egzozun yoğun olduğu kısımlarda tabandan, diğer yerlerde tavandan yapılmalıdır. Yemek Fabrikaları Cihaz çıkış hızı 12 ile 18 arası tutulmalıdır. Aspiratör seyrek kanat seçilmeli ve motor kabir dışına konulmalıdır. Emniyet açısından kanal üzeri kaya yünü kullanılmalıdır. Kanalarda 2 metrede bir kontrol kapağı ve belirli bölgelerde drenaj konulmalıdır. Restaurant ve Pastaneler Bu tür yerlerde giriş kapısına mutlaka hava perdesi konulmalıdır. Üflemeler cam kenarlarından slot üfleme yapılmalıdır. İnsan sayısı iyi hesaplanmalı, kanal çıkış hızı 4 ila 6 arasında alınmalıdır. Davlumbaz emişleri iyi yapılmalıdır. Marangoz ve Kalıphaneler Cihaz çıkış hızı 15 ile 21 arasında olmalıdır. (kanal içi toz tutmaması açısından) cihaz seyrek kanatlı ve motor kabin dışında olmalıdır.

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

Bu firmayla ilgili anahtar sözcükler

  • İthalat/İhracat - Yapı/bina ve bayındırlık işleri
  • Havalandırma sektöründe İş’te çözüm ortağınız olmak
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. Europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.