KONSONET - UNREFINED CANE SUGARS FROM MAURITIUS

Litvanya

Warehouse icon Toptancı

KONSONET
Web icon

Ürün kataloğu

Litvanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

"Dodo Cukrus" Koyu Muscovado, yapışkan dokusunu, özel lezzetini ve aromasını veren doğal melas bakımından zengin, ince taneli koyu kahverengi kristallere sahip yumuşak nemli bir şekerdir. Şekerlemelerde, özellikle baharatlı meyveli keklerde ve zencefilli çöreklerde, ayrıca tuzlu yemeklerin ve tatlı-ekşi sosların hazırlanmasında kullanılır.

Fiyat teklifi isteyin

Litvanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

"Dodo Cukrus" Golden Caster çok ince taneli açık sarı kristallerdir, kahve, çay, meyve salataları ve poğaçalar için idealdir. Ayrıca ekmeklerin üzerine serpmek için de çok uygundur. Parlak altın renkli, kuru ve serbest akışlı, hafif tereyağımsı bir tada sahip bir şekerdir. Çayda, tahıllarda, reçel, marmelat ve şarap yapımında beyaz rafine şeker yerine kullanılır. Ayrıca kek ve bisküvi yapımında da kullanılır. Kahve, çay, meyve salataları ve yulaf lapası için idealdir. Ürün, şeker kamışı suyundan doğal bir işlemle, yani kimyasallar veya katkı maddeleri olmadan yapılır.

Fiyat teklifi isteyin

Litvanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

Kan şekeri seviyesinde yavaş salınım; İnsülin seviyelerini yönetmeye yardımcı olur; Glisemik İndeks Vakfı onaylıdır. Diyabetik gönüllüler ve bağımsız tüketiciler üzerinde test edilmiştir; Ürün, bağımsız uluslararası kuruluşlar tarafından 51 GI seviyesi ile test edilmiş ve onaylanmıştır: Oxford Brookes Üniversitesi, İngiltere; Sucre Roux, şeker kamışından doğal olarak elde edilen Antioksidanlar ile harmanlanmıştır; Kutu içinde 300g/500g plastik torbada paketlenmiş, geri dönüştürülebilir ambalaj; Daha sağlıklı, daha lezzetli şeker; Küp şeker, şeker alımının daha iyi kontrol edilmesini sağlar; İçeceklerde ve mutfak yemeklerinde lezzet ve aromayı artırır; Ürün kan şekeri seviyesinin dengelenmesine katkıda bulunur; Yavaş enerji salınımı; Standart şekerlerin aksine bir diyabetli tarafından tüketildiğinde kan şekeri seviyelerinde tepe noktası yoktur.

Fiyat teklifi isteyin

Litvanya

Europages tarafından doğrulanmıştır

"Dodo cukrus" Demerara, gevrek bir dokuya sahip homojen köpüklü kristalleri olan serbest akışlı altın kahverengi bir şekerdir. Şekerin kokusu olmadığını düşünen bazı insanları şaşırtabilecek özel ve zengin bir aroması vardır. Şeker kamışı işlenirken melas böyle kokar - gerçekten çok doğal bir üründür. Kahveyi bu şekerle tadan kahve severler, bunun içeceğe özel bir tat verdiğini söylerler. Demerara şekeri içecekleri, hamur işlerini, sosları ve şurupları tatlandırmak için uygundur, her kristali kaplayan şeker kamışı melasının varlığı sayesinde yemeklerinize özellikle hafif bir karamel tadı ve zengin bir aroma verecektir. Kahveyi tatlandırmak, tahılların üzerine serpmek, sos ve şurup hazırlamak için idealdir. Demerara müsli üretiminde ve meyvelerin yanı sıra kekler için gevrek bir üst kaplama olarak kullanılır. Demerara şekeri yemeklerinize özellikle hafif bir karamel tadı verecektir.

Fiyat teklifi isteyin
English 20 ürünü görün Deutsch 19 ürünü görün Български 19 ürünü görün Čeština 19 ürünü görün Dansk 19 ürünü görün Español 19 ürünü görün Suomi 19 ürünü görün Français 19 ürünü görün Eλληνική 19 ürünü görün Magyar 19 ürünü görün Italiano 19 ürünü görün Lietuvių 19 ürünü görün Nederlands 19 ürünü görün Polski 19 ürünü görün Português 19 ürünü görün Română 19 ürünü görün Svenska 19 ürünü görün Slovenščina 19 ürünü görün

Konsonetas, Doğal rafine edilmemiş şeker ve kakao ürünleri ithalatında uzmanlaşmış bir Litvanya şirketidir. Şeker çeşitlerimiz Demerara, Koyu muscovado, Altın granül, Kahve kristalleridir. Ürünümüz veganlar ve vejetaryenler için uygundur ve İngiliz Perakende Konsorsiyumu (BRC), Kosher, Helal tarafından onaylanmıştır. Ayrıca sağlık segmentinde 2 yeni şeker türünü piyasaya sürdük - Antioksidan küp şeker ve şeker hastaları için Düşük GI küp şeker. 2014 yılından bu yana Konsonet ticari adımız altında Litvanya'da ithalatını ve dağıtımını yaptığımız bir diğer ürün de kakao tozudur. Kakao ürün yelpazemiz Doğal ve Alkalize kakao tozu, Doğal ve Deodorize kakao yağı içermektedir. 2020'den beri Baltık ülkelerindeki en büyük tahıl üreticilerinden biriyle ortaklık yapıyoruz. Jumbo'dan hazır yulaf gevreğine kadar her türlü yulaf ürününü sunabiliriz; yulaf unu ve yulaf taneleri/yulaf ezmesi - hem bütün KDHO hem de çelikle kesilmiş halde. Tüm yulaf ürünlerimiz metaller, pestisitler, mikotoksin seviyeleri açısından bebek maması sınıfının üzerindedir. Ayrıca biyoyakıt olarak da adlandırılan odun briketleri ve odun peletleri gibi ısıtma ürünleri de sunuyoruz. Web sitemizi ziyaret edebilir veya herhangi bir sorunuz için bizimle iletişime geçebilirsiniz, doğru ürünü bulmanıza memnuniyetle yardımcı olacağız.

Belgeler

Domain icon Toptancı

KONSONET

Naglio g. 12

52370 Kaunas - Litvanya

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2010
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Swift Havale
  • Stand-by akreditif

Bankalar

  • AB Swedbank

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

KONSONET'in Faaliyetleri

  • Şeker
  • demerara şekeri
  • şekerkamışı şekeri
  • kakao tozu
  • Esmer şeker
  • ham şeker
  • kakao 
  • kakao tozu
  • Kakao yağı
  • Kakao çekirdeği