Fransa
İmalatçı/ Üretici
LA COMBE DE JOB, şirketi 1979, yılında kurulan ve Kaz ciğeri sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. Yerel Ürünler, Kurumsal hediyeler , İşletmeler için yemek meraklılarına hitap eden hediyeler, yöresel ürünler sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Objat, Fransa 'de bulunmaktadır.
Sektörde faaliyet gösteren diğer şirketler:
İmalatçı/ Üretici
21 avenue Conseiller Coudert
19130 Objat - Fransa
Fransa
Siyah sarımsak ezmemiz sade olarak kızarmış ekmek üzerinde veya müstahzarlarda yenebilir. Siyah sarımsak her türlü et, şarküteri, kaz ciğeri, kaliteli balıklar (dil balığı, maymunbalığı, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile iyi gider. Tatlıya düşkün olanlar için çikolata ve narenciye ile idealdir. Tarif fikirlerimizden ilham alın sarimsak ezmesi̇ni̇n i̇çeri̇ği̇ Gers'ten organik siyah sarımsak (%90) Gers %10'dan organik ayçiçek yağı. SARIMSAK EZMESI NASIL SAKLANIR Oda sıcaklığında ışıktan uzakta saklayın. Kullandıktan sonra kavanozu sıkıca kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 6 ay içinde kullanın. Raf ömrü: 18 ay.
Fiyat teklifi isteyinFransa
Siyah sarımsak hazırlarken zaman kazanın. Siyah sarımsak dişlerimiz çok çeşitli yemeklerde kullanılabilir ve eşsiz bir lezzet katar. Soslarda, marinatlarda, pürelerde veya makarna yemeklerinde ince dilimlenmiş olarak kullanılan siyah sarımsak, her türlü et, soğuk et, kaz ciğeri, kaliteli balıklar (dil balığı, maymunbalığı, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile iyi gider. Ayrıca çikolata ve turunçgillerle de mükemmel uyum sağlar. Tarif fikirlerimizden ilham alın SIYAH SARIMSAK KÜRLERI Özellikleri ve sağlığa faydaları sayesinde siyah sarımsak bir ay boyunca günde yarım diş kürler için alınabilir. MALZEMELER Gers'ten %100 organik siyah sarımsak dişleri. SARIMSAK DIŞLERİNİZİ NASIL SAKLAMALISINIZ
Fiyat teklifi isteyinFransa
Bütün bir ampul şeklindeki siyah sarımsak (siyah sarımsak başı olarak bilinir) sarımsağınızı tüketmenin iyi bir yoludur, çünkü her bir siyah sarımsak dişi doğal zarfında korunur ve saklama ve koruma için başka hiçbir şeye ihtiyaç duymaz. Bütün baş sarımsak, siyah sarımsak tüketmenin en basit ve en doğal yoludur: elinizde, buhar makinesinden çıktığı gibi kızarmış, Maillard reaksiyonu ile dönüşmüş bir baş sarımsak vardır. Organik siyah sarımsak çok çeşitli yemeklerde kullanılabilir, ancak kendi başına da yenebilir. Siyah sarımsak sosu, siyah sarımsak turşusu, siyah sarımsak püresi veya makarna yemeklerinizde ince şeritler halinde bütün olarak dilimlenebilir. Siyah sarımsak her türlü et, şarküteri, kaz ciğeri, kaliteli balıklar (dil balığı, maymunbalığı, levrek) ve kabuklu deniz ürünleri ile iyi gider. Tatlıya düşkün olanlar için siyah sarımsak çikolata ve turunçgillerle harika uyum sağlar.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.