LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

LAKTO-AK sağım başlığı 4 yıl süren yoğun AR-GE faaliyetleri geliştirilmiş yeni nesil ve özgün sağım başlığıdır. Uluslararası incelemeli patent almış ve endüstriyel tasarımı onaylanmış ilk Türk sağım başlığımızdır. Uzun yılların saha tecrübesi ve mevcut tüm sağım başlıklarının izlenip, eksikliklerinin belirlenmesi neticesinde yüksek verimli hayvanlar için yetersizliklerini ortadan kaldıran bir yapıya sahip LAKTO-AK, şu özellikleri taşır: Ürettiğiniz sütünüzün kalitesi ve sağlıklılığı konusunda gönlünüz rahattır. Sütünüzü sağarken hayvanlarınızın sağlığı konusunda da gönlünüz rahattır. Sütü, ineğin doğasına uygun, buzağının annesini emdiği gibi sağar. Meme hastalıklarına sebep olmaz. Çiftçi ve sağıcı refahına uygundur. Hem sütünüzü artırır hem kullanımı kolay ve dayanıklıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

LAKTO-PULS elektronik pulsatörlerin basit yapısı her marka sağım sistemine uyabilmektedir. Çalışması ortam sıcaklığından ve vakum seviyesinden etkilenmez, mükemmel sağım ritmi sağlar. Pilot valf sayesinde pulsatör valfinin dolaylı kontrolü sağlanır. Bunun sonucunda çok düşük güç gerektiren bobinler (sadece 0,11 amper) kullanılır ve bobinleri karşılayan tahliye havası girişinin serinletme etkisi çok uzun sağım uygulamalarında dahi bobinlerin aşırı ısınmasına bağlı pulsasyon bozukluklarının oluşması engeller.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Hayvan refahı ve sağlığı göz önünde bulundurularak, kullanıcı dostu olarak tasarlanan Zincirli Gübre Sıyırıcı korozyona, oksitlenmeye ve zorlu dış koşullara karşı dayanıklıdır. Yüksek enerji verimliliğine sahip bir sistem olarak geliştirilmiştir. Neden LAKTO Zincirli Gübre Sıyırıcı? LAKTO Zincirli Gübre Sıyırıcı ahırlarda hijyen seviyesinin arttırılması, hastalıkların en aza indirilmesi, ve bu sayede süt veriminin arttırılmasına yardımcı olurken, dayanıklı yapısı sayesinde yıllarca kullanılabilmektedir. Ek olarak sistem sağladığı ara yüz ile çalışma düzeninin kullanıcı tarafından rahatlıkla ayarlanmasına olanak tanır. Gece/gündüz, yaz kış, otomatik zamanlama gibi 25 farklı temizleme programı seçeneğine sahiptir. Aynı zamanda kullanıcılar kendi sıyırma programlarını da sisteme girebilirler.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gübre yönetiminde yüksek verim sağlayan LAKTO gübre pompası, gübre ve yoğun çamurun transferi için en uygun çözümdür. Neden LAKTO Gübre Pompası? Piyasadaki sıkıştırmalı tip gübre pompalarının aksine loblu tip olan LAKTO gübre pompası, kolay temizlenebilir yapıdadır. Korozyona ve aşınmaya karşı dayanıklı olması sayesinde partikül içeriği yüksek sıvıların transferinde performans kaybı olmaksızın uzun yıllar boyunca çalışır. Nerede ve Nasıl Kullanılır? LAKTO gübre pompası %17'ye kadar kuru madde içeren gübre ve çamuru 5 bar basınca kadar pompalayabilir. Traktör kuyruk mili tahrikli ve elektrik motoru tahrikli olmak üzere 2 ana modeli bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

LAKTO Dairy Technologies belongs to a family that has been in animal husbandry sector for the last 45 years, academically and as corporate identity. LAKTO provides complete solutions for animal husbandry-namely cattle, sheep and goat farming establishments. Quality equipment, know-how and operating systems are the three necessary conditions for a competitive and profitable operation in farming and animal husbandry. What makes LAKTO unique is our ability to integrate these elements to produce the best possible results for each customer. LAKTO is a successful partnership of proven experts in the field of animal breeding. Our experts have advanced academic backgrounds, specializing in the field of cattle breeding and agricultural mechanization. LAKTO serves the sector with its expert staff, exclusive service quality and with the professional solutions for dairy farming. Our technical team is the most-capable and highest-trained in Türkiye and carries “solution bringing” concept by all means. In addition, we act as a representative for some of the world’s top manufacturers of agricultural equipment. Our clients include major animal breeding farms and plants in Türkiye. For the past 27 years LAKTO and sister corporations serve knowledge and know-how to our clients as well as all parties of agricultural sector to further advance the agricultural industry in Türkiye.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES

Izmir Ataturk Organize Sanayi Bolgesi, 10038. Street, No: 3/B

35620 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %30

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2003
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Bölgesel
  • Check Circle Outline icon Ulusal
  • Check Circle Outline icon Avrupalı
  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

LAKTO DAIRY TECHNOLOGIES'in Faaliyetleri

  • Süt sağma makine ve ekipmanları
  • Ahır temizliği makine ve ekipmanları
  • sıvı gübre pompaları
  • ahır ekipmanları
  • ahırlar için havalandırma tesisatları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz