LIMAN RENT A CAR

Türkiye

Factory icon Acente/ Temsilci

LIMAN RENT A CAR
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

İzmir havalimanı rent a car sizlere yeni fırsatlar sunuyor. Herşey dahil sadece 30 € fiyatla ful kaskolu Otomatik araçlarımızdan kiralayabilirsiniz. Mutlu ve huzurlu bir tatil için LİMAN Rentacar

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İzmir havalimanı Rent a car Kaskolu araçlar ile kafanız rahat olsun. Tatile çıktınız ve araba kiraladınız, yolda başınıza istenmeyen bir kaza geldi, hem tatiliniz berbat oldu, hem de zaman kaybettiniz. Liman rent a car da böyle sorunlar yok. Çünkü size yedek bir araç geliyor ve Ful Kaskolu araç kiraladığınız için tüm hasarı kasko karşılıyor ve siz tatilinize kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz. İşte Liman rent a car dan araç kiralamanın önemi burada anlaşılıyor. Tüm müşterilerimizi kaskolu araçlar kiralamaya davet ediyoruz. Bir kaç lira daha ucuz diye Rent a car kaskosu olmayan araba kiralamayalım ki başımız ağrımasın, tatilimiz rezalete dönüşmesin... Tüm arabalarımız Rent a car kaskolu (%2 muafiyetli) olup araç hasarını ve sizin sağlık giderlerinizi yasal limitler dahilinde (Poliçe Limitleri) karşılamaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

İzmir Havalimanı rent a car firmalarından araç kiralama yapmak gayet kolaydır. Özellikle ful kasko araba kiralama yapan Liman rent a car tüm yolcularını düşündüğünden tüm araçlarını rent a car kaskolu olarak kiralamaktadır. Kiraladığınız otomobil yeni, kaskolu ve bakımlı olmalıdır. Tatilinizi rahat bir şekilde geçirmek isteyen yolcular limancar ve aynı kalitede hizmet veren firmaları tercih etmektedir. Araba kiralamanın en önemli kuralı arabanızı kiraladığınız firmanın güvenilir olmasıdır. İzmir havaalanı rent a car adı altında kiralama yapan tüm firmalar havalimanı odaklı olmayıp müşteri memnuniyetini pek önemsemezler, bu yüzden mutlaka sayfamızı ziyaret edip merak ettiğiniz konularda iletişime geçiniz. Yıllar önce sadece izmir havaalanı araba kiralama hizmeti vermek amacı ile kurulmuş olan firmamız uçak yolcularının ihtiyaçlarına göre araba seçmekte ve filosunu buna göre düzenlemektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sadece Havalimanı yolcularına kiralama yapmakta olan Liman Rent a Car, Limancar kalitesiyle İzmir Havaalanı Araba Kiralama yaptığınızda uzun yıllar unutamayacağınız bir hizmet kalitesine tanık olacaksınız. Müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak için çalışmalarımızı yüksek model ve bakımlı arabalar ile sürdürüyoruz. Tüm arabalarımızın bakımlarını periyodik zaman dilimlerinde yaptırıyor ve sorunsuz bir hizmet aktarıyoruz. Ayrıca güler yüzlü personellerimiz ile vermiş olduğumuz hizmetin arkasında duruyoruz.

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız 2006 yılından günümüze İzmir Havalimanı Rent a Car ofisi ile günün her saatinde hizmet vermekte olan profesyonel bir işletmedir. Şirket profilimiz ve çevreye olan duyarlılığımız ile adımızdan sıkça söz ettirmekteyiz. Siz değerli müşterilerimizin güvenli araçlar ile seyahat edebilmenizi sağlamak için yenilikçi bir yapı ile hizmet vermekteyiz. Son model arabalarımız ile araç kiralama sektöründe en uygun fiyatlar ile hizmet sunmakta ve müşterilerimizle uzun yıllar çalışmayı hedeflemekteyiz. Otomobil markalarının son çıkarttığı araçlar ilk olarak Liman rent a car firmasında müşterilerine sunulur. Kaliteli müşteriye Kaliteli hizmet anlayışı gereği tüm araç filomuz her sezon yenilenerek gençleşmektedir. Firma olarak Prensip gereği hiç bir zaman eski ve düşük model araç bulundurmamaya özen göstermekte tüm araçlarımızı en geç iki yaşında yenilemekteyiz. Hava yolları ile İzmir'e seyahat eden müşterilerimizin uğrak adresi haline gelen web sayfamızda şirketimize ait gerekli tüm bilgiler ve araçlar bulunmaktadır. Web sayfamız üzerinden kolay bir şekilde ön rezervasyon yapabilirsiniz. Liman Rent a Car farkıyla İzmir Havaalanı Araba Kiralama hizmeti almak bir ayrıcalıktır...

Şirketle ilgili son haberler

GENİŞ AİLE ARAÇLARI HAZIR

GENİŞ AİLE ARAÇLARI HAZIR

Yeni ürün ・ 10 Haz 2023 daha fazla… Open In New icon

2023 model Renault Express ve Ford Courier marka araçlar filomuza dahil edilmiştir. Kaskolu ve yeni bir araç kiralamak için doğru adres. Kalabalık aileler için geniş ve ferah bir kullanım alanı sunan Renault Express araçlar düşük yakıt tüketimi ve uygun fiyatlar ile sunmaktadır. Tüm gurbetçi yolcularımızın yaşadığı araca valizlerin sığmaması derdine bir son veriyoruz ve artık bagaj yetmiyor derdini bitiriyoruz. Artık istediğiniz kadar valiz getirebilirsiniz. Şimdiden iyi tatiller.

Belgeler

Domain icon Acente/ Temsilci

LIMAN RENT A CAR

Adnan Menderes Havalimani

35410 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2006
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    Acente/ Temsilci

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Avrupalı

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

LIMAN RENT A CAR'in Faaliyetleri

  • Turistik amaçlı otomobil kiralama
  • İzmir Havalimanı rent a car
  • İzmir havalimanı oto kiralama
  • izmir havalimanı araba kiralama
  • izmir havalimanı araç kiralama
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz