MESUT PASLANMAZ ÇELIK MAMÜLLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

MESUT PASLANMAZ ÇELIK MAMÜLLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Paslanmaz Boru, Paslanmaz Profil, Paslanmaz Dolu Malzemeler, Paslanmaz Fittings, Paslanmaz Vana, Paslanmaz Flanş, Paslanmaz Küpeşte, Paslanmaz Bağlantı Elemanları, ...

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En ufak ölçüden en büyük ölçüye kadar aradığınız tüm paslanmaz boru çeşitleri mevcuttur. Tig(laser), hf ve çekme boru da dahil olmak üzere parlak satine mat ya da kanallı, 304 ve 316 kalite en iyi malzemeler en uygun fiyatlara. Ayrıca d, elips ve kedi göz gibi özel üretim malzemelerimiz de mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En ufak ölçüden en büyük ölçüye kadar aradığınız tüm paslanmaz profil çeşitleri mevcuttur. Parlak satine mat ya da kanallı 304 ve 316 kalite en iyi malzemeler en uygun fiyatlara. Ayrıca d, elips ve kedi göz gibi özel üretim malzemelerimiz de mevcuttur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

En ufak ölçüden en büyük ölçüye kadar aradığınız tüm paslanmaz dirsek, tee, redüksiyon, rekor, manşon, nipel, hortum ucu, kruve, kör tapa, yaka, kep, ferrule, kelepçe, çekvalf, pislik tutucu ve diğer bir çok çeşit fitings, kaynaklı dişli veya kuyruklu formunda stoklarımızda mevcuttur. Dirsek kep ve yaka gibi kendi üretimimiz olan daha bir çok malzeme, Mesut Paslanmaz güvencesiyle, 304 ve 316 kalite en uygun fiyatlara.

Fiyat teklifi isteyin

1978 den beri sektörün öncüsü, 40 yılı aşkın tecrübesiyle paslanmaz sektörüne yön veren Mesut Özarpacı tarafından kurulan Mesut Paslanmaz, faaliyetlerine ithalat, ihracat ve üretim olarak devam etmektedir. Paslanmaz boru, profil, dolu malzeme, fittings malzemeleri, dirsek, vana, flanş ve küpeşte aksesuarları da dahil olmak üzere yaklaşık 9000 kalem malzemesiyle her türlü paslanmaz ürünlerini bulabileceğiniz paslanmaz çelik avm'si haline gelen Mesut Paslanmaz, güvencesi, kalitesi ve uygun fiyatlarıyla sizleri beklemektedir. Stok ürünleri haricinde, kendi ürettiği dirsek, yaka, kep, boru, profil, redüksiyon ve daha nice ürünleriyle ön plana çıkan Mesut Paslanmaz ayrıca satine ve parlatma işlemleri de yapmaktadır. Firmamız 20 yılı aşkın bir süredir siz sayın müşterilerimize en iyi koşullarda hizmet vermek anlayışı ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Rekabetin hayli yüksek seviyede olduğu günümüz koşullarında, en iyi referansın koşulsuz müşteri memnuniyeti olduğunu düşünmekteyiz. Gerek ürün temininde gerekse hizmet üretmekte devamlı yenilenmeyi ve sürekliliği hedef koyan kuruluşumuz, merkez Zeytinburnu ofis, Şube İkitelli ofis ve Depo-Üretim Hadımköy olmak üzere 3 farklı adresle sizlere daha yakın olmanın kıvancını taşımaktadır. Sizlerle daha da iyi hizmet anlayışımız, güçlenerek sürecektir. Saygılarımızla, Mesut Özarpacı

Şirketle ilgili son haberler

Üretim ve Yatırım

Üretim ve Yatırım

Yeni ürün ・ 14 Nis 2021 daha fazla… Open In New icon

20 yılı aşkın süredir paslanmaz çelik sektöründe adını duyuran Mesut Paslanmaz 1000 m2’lik yeni şubesiyle üretime ve yatırımlara hız verdi. 40 yılı aşkın sürelik tecrübesiyle paslanmaz sektörünün güvenilir ismi olan Mesut Özarpacı’nın amacı her zaman müşteri memnuniyeti ve müşterilerine en kaliteli ürünleri güvenilir bir şekilde sunmak olmuştur. Bu doğrultuda ortağı olduğu eski firmasından ayrılan Mesut Bey, Mesut Paslanmaz’ı hayata geçirdi ve amacı doğrultusunda emin adımlarla yürümeye devam ediyor. Paslanmaz çelik fittings, boru ve profil imalatına dirsek ve çekme dirsek imalatı da ekleyerek üretim gamını arttıran Mesut Paslanmaz ayrıca piyasada aranılan paslanmaz boru profil ve fittings normlarının yanı sıra az talep edilen veya bulunmayan bir çok paslanmaz boru, profil ve fittings malzeme ve ölçülerini de ürün gamında bulundurmaktadır.

Domain icon Toptancı

MESUT PASLANMAZ ÇELIK MAMÜLLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.

Seyitnizam Mah. Demirciler Sit. 3.Yol No:57 Zeytinburnu

I.o.s.b demirciler sit. b4 blok no:98 ikitelli

34000 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2003
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Bankalar

  • Ziraat
  • Garanti
  • Albaraka

Teslimat bölgeleri

MESUT PASLANMAZ ÇELIK MAMÜLLERI SAN. TIC. LTD. ŞTI.'in Faaliyetleri

  • Paslanmaz çelik
  • paslanmaz çelik
  • Paslanmaz çelik borular
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz