Meyve hazırlama, sebze, soslar için

Batch pişirme sistemleri Aseptik tasarım
Web icon

Açıklama

KASAG uzmanları, pişirme kazanlarının yapımı ve meyve temel malzemesi, sebze ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme sistemleri uzmanlarıdır. Pişirici, soğutucu, kondansatör, boru hatları ve valfler ile tüm sistemler günümüz gereksinimlerine göre aseptik tasarım ile üretilmiştir. Bakteriyel kirlenme veya çapraz kontaminasyon ile ürün kirlenmesinin önlenmesi büyük önem taşır. Bu, optimize edilmiş cihaz tasarımı, özel rulman mekanik salmastrası ve işlevsel CIP tertibatı (Cleaning In Place) ile sağlanır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.

  • Gıda - makineler ve ekipmanlar
  • Meyve hazırlama
  • Aseptik tasarım
  • Batch pişirme sistemleri

Domain icon İmalatçı/ Üretici

3550 Langnau Im Emmental - İsviçre

İletişim