Çörek otu, tarih boyunca tıbbın en gözde bitkilerinden biri olmuştur. Pek çok sağlık sorununa iyi gelen bu şifalı bitki hala yaygın olarak kullanılmaktadır. Üzerine en çok bilimsel araştırma yapılan bitkilerden biridir. Çörek otunun tohumundan ve yağından faydalanılabilir. Kral Tutankamon’un mezarında bile bulunan çörek otunun, Kleopatra tarafından güzellik için ve Hipokrat tarafından karaciğer hastalıkları için kullanılmıştır. Bolca içerdiği ‘timokinon’ maddesi antikanserojenik etkileri ile bilinmektedir. Çörek otunun iyi geldiği sağlık sorunları arasında, diyabet, kolesterol, sedef ve egzama, alerjiler, Alzheimer, sindirim sorunları bulunmaktır. Çörek otunun faydaları: *Çörek otunun kansere faydası var mı? Araştırmalarda çörek otunun, içerdiği timokinon’un akciğer, meme, böbrek, karaciğer, cilt ve prostat kanserine karşı etkili olduğu göstermektedir. *Alerji tedavisinde çörek otu*Çörek otununAlzheimer hastalığına faydaları*Astım, bronşit ve Epilepsi tedavisi*Yüksek kolestorol
Fransa
Organik siyah sarımsaklı hardalımız etler, sebzeler veya salata sosları ile iyi gider. Ayrıca marinatlar için de idealdir. Karakterli bir hardal, hoş siyah sarımsak aromasıyla ince ve güçlü. Tarif fikirlerimizden ilham alın İÇİNDEKİLER Organik Fransız hardalı (organik hardal tohumu, organik ispirto sirkesi, su, tuz) %90. Gers'den organik siyah sarımsak %10. DEPOLAMA Oda sıcaklığında ışıktan uzakta saklayın. Kullandıktan sonra kavanozu sıkıca kapatın. Açıldıktan sonra buzdolabında saklayın ve 90 gün içinde kullanın.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.