Türkiye
İmalatçı/ Üretici
Türkiye
Orta boy kaparilerden capote (9-11 mm) kalibre doğal kapariler, küçük boylu kaparilere göre daha yumuşak bir dokuya ve daha hafif bir tada sahiptir. Geniş bir kullanım alanına sahip orta boy kapariler; Akdeniz mutfağında pizza, tartar ve salatalarda kullanılmaktadır. Salamurada hazırlanan capote kalibre Naturelez'in doğal kaparileri hiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Capote (9-11 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 500 cc Net Ağırlık: 520 g Süzme Ağırlık: 300 g
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Orta boy kaparilerden capote (9-11 mm) kalibre doğal kapariler, küçük boylu kaparilere göre daha yumuşak bir dokuya ve daha hafif bir tada sahiptir. Geniş bir kullanım alanına sahip orta boy kapariler; Akdeniz mutfağında pizza, tartar ve salatalarda kullanılmaktadır. Salamurada hazırlanan capote kalibre Naturelez'in doğal kaparileri hiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Capote (9-11 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 1000 cc Net Ağırlık: 1050 g Süzme Ağırlık: 700 g
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Büyük boy kapariler olan fine (11-13 mm) kalibre doğal kapariler, diğer kalibrelere kıyasla daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Fırında pişirme içeren balık tariflerinde kullanılan fine kalibre kapariler ayrıca et, balık ve tavuk yemekleri ile uyumlu çeşitli sosların hazırlanışında da yer almaktadır. Salamurada hazırlanan fine kalibre Naturelez'in doğal kaparileri hiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Fine (11-13 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 500 cc Net Ağırlık: 520 g Süzme Ağırlık: 300 g
Fiyat teklifi isteyinTürkiye
Büyük boy kapariler olan fine (11-13 mm) kalibre doğal kapariler, diğer kalibrelere kıyasla daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Fırında pişirme içeren balık tariflerinde kullanılan fine kalibre kapariler ayrıca et, balık ve tavuk yemekleri ile uyumlu çeşitli sosların hazırlanışında da yer almaktadır. Salamurada hazırlanan fine kalibre Naturelez'in doğal kaparilerihiç bir katkı maddesi içermez ve Çorum'un Osmancık bölgesinde, doğadan sürdürülebilir tarım yöntemler ile hasat edilmiştir. Ürün Bilgisi Kalibre: Fine (11-13 mm) Hazırlanış: Salamura Kavanoz Hacmi: 1000 cc Net Ağırlık: 1050 g Süzme Ağırlık: 700 g
Fiyat teklifi isteyinNaturelez olarak doğa ve müşterilerimiz bizim en büyük ortaklarımızdır. Biz de doğanın gücüne saygı göstererek ve koruyarak onun bütün zenginliğini ortaklarımızla paylaşabilmek istiyoruz. Doğa ile barış içinde olmak ve onun bütün çeşitliğini sahiplenmek bizim başlıca değerlerimizdendir. Bu değerlerimizi de tarlalarımızda hiçbir zaman kimyasal gübre veya ilaç kullanmayarak korumaya özen gösteriyoruz. Ayrıca, bütün hasatlarımızı el ile yaparak ve tarlalarımzda hiçbir ağır makine kullandırmayarak karbon emisyonumuzu da en düşük seviyelerde tutuyoruz. Çorum'un Osmancık bölgesinde, sürdürülebilir tarım yöntemleri ile doğadan topladığımız kaparilerimizi hiçbir zararlı katkı maddesi ilave etmeden doğal hali ile müşterilerimiz ile paylaşmayı amaçlıyoruz. Üretim sürecimizde çevresel sürdürülebilirliğin yanı sıra faaliyet gösterdiğimiz bölgenin sosyal ve ekonomik sürdürülebilirliğine de katkı sağlıyoruz. Naturelez ürettiği bütün ürünlerde yerel iş ortakları ile çalışıp birlikte büyümeyi amaç edinmiştir. Sürdürülebilir tarım misyonumuzun bir parçası olarak ürünlerimizin doğallığı ve yerliliği en önemli kalite güvencemizdir.
İmalatçı/ Üretici
Kizilirmak Mah. Sahil Yolu Cad. No:7-6/6 Osmancik
19500 Çorum - Türkiye
Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.