NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Laboratuvar Mobilyaları Laboratuvarlar, Endüstriyel bir tesisin ya da Üniversitenin araştırma-geliştirme, kalite kontrol ve bilimsel faaliyetlerinin yürütüleceği bir teknoloji üssüdür. Yapılacak analiz ve bilimsel çalışmaların pürüzsüz seyredebilmesi Laboratuvar Mobilyalarının bu çalışmaları karşılayabilecek standart ve kalitede olması ile doğrudan alakalıdır. Laboratuvar mobilyaları Tezgah çalışma yüzeyi, Alt Dolap, Üst Dolap, Elektrik sistemi ve taşıyıcı ayak sisteminin birleşiminden meydana gelmektedir. Ürünler modüler yapısı sayesinde bir alandan farklı bir alana sistemde herhangi bir değişiklik olmadan rahatça taşınmaya elverişlidir. Projelerde kullanılacak tüm malzeme renkleri kullanıcıların isteği doğrultusunda belirlenmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

C Frame - Taşıyıcı Ayak Sistemleri Laboratuvar mobilyalarında en çok tercih edilen ayak sisteminin başında gelmektedir. Tezgah alt ve üst dolapları ile çekmece gruplarının monte edildiği taşıyıcı iskelet sistemidir. Sistem 40x60mm ölçüsündeki kutu profillerin metre başına 400 ila 450 kg. ağırlığı taşıyacak şekilde dizayn edilmektedir. Taşıyıcı C ayak sistemi fosfat banyosu ile temizlendikten sonra üzerine 200 °C sıcaklıkta 30 dakika antibakteriyel elektrostatik epoksi toz boya uygulanmaktadır. Ayak sisteminde zemin bozukluklarının minimize edilmesi ve terazide kalabilmesi için ayarlanabilir pwc rotil ayaklar bulunmaktadır. C ayak sisteminin duvara gelen arka kısmında gaz, elektrik, temiz su, atık su gibi alt yapı tesisatlarının geçişi için 15 cm boşluk bulunmaktadır. Ayrıca zemin ile tezgah arasında laboratuvarın temizlenmesi için boş alan bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

PCR Çalışma Kabini PCR kabin açık laboratuvar ortamında örnekleri çapraz yada hava kontaminasyonuna karşı korur. Kontaminasyonsuz numuneler elde etmek için hava kalitesinin kontrol edilebildiği PCR Kabinlerde çalışma yapılmalıdır. Genel Özellikler ; • Asite karşı dayanıklı paslanmaz çelik çalışma yüzeyi. • Rahat açılıp kapanan demperli emniyet camı. • Dayanıklı ergonomik tasarım, güvenli kullanım • Sterilizasyon için göze karşı güvenli alana monte edilen uzun ömürlü UV lamba. • Net görüş için Floeresan Lamba. • Basit ve kullanışlı kontrol paneli.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çeker Ocaklar Çeker Ocaklar laboratuvar donanımları arasında en başta gelmektedir. Cihaz, kabin iç yapısı itibariyle dış ortamdan ayrılmıştır. Kabin baca çıkışında kullanılan fan yardımıyla tehlikeli gaz ve asit buharlarının kullanıcılara zarar vermeden ve laboratuvar ortamına dağılmadan havalandırma yoluyla dışarıya atılması sağlanmaktadır. Kullanımı son derece rahat olup, iş güvenliği bakımından da istenen kriterleri karşılamaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Laboratuvar Mobilyaları, Laboratuvar Tezgahı, Laboratuvar, Laboratuvar İnşaatı, Mediacell Kule Raf Sistemleri, Trespa Toplab Plus, Endüstriyel Seramik (Stoneware), Çeker Ocaklar, Standart Çeker Ocaklar, Performans Çeker Ocaklar, Polipropilen Çeker Ocaklar, Walk-In Çeker Ocaklar, Exproof Çeker Ocaklar, Radyofarmasötik Çeker Ocak, Tezgah Üzeri Çeker Ocaklar, Biyogüvenlik Kabinleri, Class II A 2 Biyogüvenlik Kabinleri, Class II B 2 Biyogüvenlik Kabinleri, PCR Kabinleri, Kimyasal Madde Dolapları, Standart Kimyasal Saklama Dolapları, Polipropilen Kimyasal Dolaplar, İthal Kimyasal Saklama Dolapları, Özel Havalandırma Üniteleri, Draft Chamber, Davlumbaz, Havalandırma Kabinleri, Lokal Emiş Sistemleri, Tüp Dolapları, Acil Göz ve Boy Duşları, Malzeme Dolapları, Hassas Terazi Masaları, Depo Raf Sistemleri, Aksesuarlar, Laboratuvar Muslukları, Laboratuvar Evyeleri, Tezgah üzeri aydınlatma üniteleri, Askı Sistemleri, Çalışma Masaları, Çalışma Koltukları, Genel Laboratuvar Cihazları, Etüvler, Otoklavlar, İnkübatörler, Soğutmalı İnkübatörler, Santrifüjler, Çalkalayıcılar, Manyetik Karıştırıcılar, Mekanik Karıştırıcılar, Vorteksler, Su Banyoları, Su ve Buhar Banyoları, Saf Su Cihazları, Balon Isıtıcılar, Hot Plateler, Yüksek Isı Fırınları, Endüstriyel Fırınlar, Hassas Terazilar, Endüstriyel Teraziler, Nem Tayin Cihazları, Ph Metreler, İletkenlik Ölçüm Cihazları, Bulanıklık Ölçüm Cihazı, Derin Dondurucular, Ultrasonik Banyolar, Vakum Pompaları, Malzeme Test ve Ölçüm Cihazları, Data Loggerlar,

Domain icon İmalatçı/ Üretici

NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI

Mescit Mah. Ulugüney Sk. Harman Plaza No:1 A Blok Kat:1 D:10

34000 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

NETALAB NETA LABORATUVAR TEKNOLOJILERI'in Faaliyetleri

  • Bilimsel ve teknik laboratuvarlar - Eğitim malzemesi
  • Laboratuvar Tezgahları
  • Laboratuvar Mobilyaları
  • Çeker Ocak
  • Biyogüvenlik Kabini
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz