TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

İspanya

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS
Web icon

Ürün kataloğu

Español 10 ürünü görün

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS, yılında kurulan ve Salçalar, soslar sektöründe faaliyet gösteren bir İmalatçı/ Üretici şirketidir. sos ve çeşniler, Sirkeli soslar sektörlerinde de iş yürütmektedir. Şirket, Reus ( Tarragona ), İspanya 'de bulunmaktadır.

Sektörde faaliyet gösteren diğer şirketler:

Şirketle ilgili son haberler

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

MayoVegana Bio d'Atenea NUEVA RECETA

Ürün lansmanı ・ 11 Kas 2021

MayoVegana Bio d'Atenea es la alternativa vegana a la mayonesa tradicional. Una deliciosa salsa: ·VEGANA · BIO · GLUTEN FREE Con un ligero sabor a mostaza y con el toque especial de la Sal Negra del Himalaya. Perfecta para acompañar cualquier tipo de plato como ensaladas, pasta, verdura y la típica ensaladilla rusa.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS

C/ Víctor Català, 19

Polígono industrial agro reus

43206 Reus ( Tarragona ) - İspanya

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

TÉCNICAS DE ELABORACIÓN DE SALSAS'in Faaliyetleri

  • Salçalar, soslar
  • sos ve çeşniler
  • Sirkeli soslar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz