ORDEL ORTA DOĞU ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ORDEL ORTA DOĞU ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

HMT08 HMT08 Model kafa tipi sıcaklık dönüştürücüleri, termokupl veya rezistans termometre tipi sıcaklık sensörlerinin kafasındaki klemens yuvasına yerleştirilen, ölçülen sıcaklık değerini iki telli 4-20mA analog sinyale dönüştüren endüstriyel cihazlardır. Bu cihazlar mikroişlemci tabanlıdır. SBA100 USB-UART dönüştürücü ile bilgisayar üzerinden çok kolay bir şekilde konfigüre edilerek kullanılır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

HTC08 Serisi cihazlar, endüstriyel ortamlardaki bağıl nem ve sıcaklık bilgilerinin standart analog sinyale dönüştürü-lerek başka bir sisteme gönderilmesini sağlayan elektronik cihazlardır. Tasarım aşamasında uluslar arası standartlara uyum, güvenilirlik ve kullanım kolaylığı temel alınmıştır. Bu nedenle birçok sektörde çok faklı uygulamalar için rahatlıkla kullanılabilen ve tercih edilen cihazlardır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SC771 Model cihazlar, 72 x 72 mm ebatlarında endüstriyel ortamlardaki bir çok proses değişkeninin sıcaklık, basınç, hız, seviye, nem, akım, gerilim, direnç ve diğer fiziksel birimlerin ölçümü, açık/kapalı ve PID kontrolü amacı ile tasarlanmış, tamamen modüler ve her modülü müstakil olarak konfigüre edilebilir cihazlardır.Gıda, Plastik, Demir Çelik, Kimya, Metalurji, Çimento, Seramik, Petro-Kimya, Rafineriler, Cam ve diğer sanayi dallarında kullanılmaktadır. Tasarım aşamasında uluslararası standartlara uyum, güvenirlik ve kullanım kolaylığı temel alınmış ergonomik cihazlardır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

UST200 Model cihazlar endüstriyel ortamlarda kullanılan çeşitli analog sinyallerin girişten izole standart analog sinyallere dönüştürülmesinde ve bu sinyaller arasında aritmetik işlemler yapılmasında kullanılan cihazlardır. Bu cihazlarda iki adet universal analog giriş ve iki adet analog çıkış bulunmaktadır.Bu cihazlar mikroişlemci tabanlıdır ve SBA100 USB-UART dönüştürücü ile bilgisayar üzerinden çok kolay bir şekilde konfigüre edilerek kullanılır.Tüm giriş ve çıkışlar şebekeden ve bir birinden izoledir

Fiyat teklifi isteyin

Firmamız, ülkemizde üretici olmanın önündeki tüm zorluklara rağmen, endüstriyel kuruluşlarda ihtiyaç duyulan elektronik kontrol cihazları ve bu cihazlar ile birlikte kullanılacak her türlü sensörün imalatını ve ihracatını yapmak üzere 2004 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Yenilikçilik ve yaratıcılık anlayışı ile AR-GE çalışmalarında örnek bir firma olmayı hedeflemekte, her geçen gün ürün ailesine yenilerini eklemekte ve var olan ürünlerini en son teknolojiye göre geliştirmektedir.Kalifiye iş gücü, kurumsal yapı ve standartlara uyma konularında taviz vermemekte, uluslararası standartlarda bir firma olma yolunda ilerlemektedir.Firmamız bugün Ostim'de 3000m2 kapalı alan kendi binasında 60 kişi personeli ile hizmet vermektedir. Demir Çelik, Kimya, Metalurji, Petro-kimya, Gıda, Çimento, Cam, Seramik, Plastik, Makine, Savunma Sanayii ve diğer sanayii dallarına hizmet vermektedir.Proses Kontrol Cihazları, Proses Göstergeleri, Kağıtsız Kayıt Cihazları, Sinyal Dönüştürücüler ve Aritmetik İşlemciler, Bağıl Nem ve Sıcaklık Transmitterleri ve Kontrol Cihazları, Veri Toplayıcılar ( Data Logger ), Fark Basınç Transmitterleri ve Kontrol Cihazları, Ağırlık Kontrol Cihazları, Debi Ölçüm Cihaları, Filtre Zamanlayıcılar, Tarayıcı ve Alarm Cihazları, Yardımcı Yazılımlar, Termokupllar, Rezistans Termometreler ( Sıcaklık Sensörleri ), Termokupl ve Rezistans termometre kabloları, Thermoweller üretmekteyiz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ORDEL ORTA DOĞU ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.

Ostim osb. mah.1250 cad.no:10

06370 Yenimahalle - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Ticari
    51 – 100

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2004
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Teslimde ödenecek

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ORDEL ORTA DOĞU ELEKTRONİK SANAYİ VE TİC. LTD. ŞTİ.'in Faaliyetleri

  • Aktif elektronik parçalar
  • sıcaklık sensörleri
  • sıcaklık ayar ve kontrol aletleri
  • termokupl
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz