REFLEX PLASTIK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

REFLEX PLASTIK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Copolymer Sensitive Glove yüksek ürün kalitesiyle elinizi ve bileğinizi mükemmel bir şekilde kavrar ve hafızalar. Lateks ve nitril eldiven teknolojinden bağımsız yeni trend teknoloji. Latex ve nitril eldivenlerde olmayan geri dönüştürülebilir özelliği ile çevre dostudur. Nefes alabilen eldiven. S-M-L-XL beden. Slimfit Glove is a Copolymer glove with a very powerful memory. It has an anti-slip design, fits perfectly on hands and fingertips, is sweat-proof, and is breathable.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Türkiye

45x200 ve 30x200 MT PVC gıda stretçi

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Eli ve Parmakları Mükemmel Kavrar Çok Yumuşak ve Cilt Dostu Mükemmel Dokunuş Hissi Özellikle Yağlı ve Kaygan Gıdalarla Temasa Uygun Elastik ve Yırtılmaya Dayanıklı %100 Gıdaya Uygun Olup Tatsız ve Kokusuzdur Silikon ve Latex İçermez Muadillerine Göre Düşük Fiyat Avantajı Hızlı Üretim Süreci ve Kısa Termin Avantajı TPE eldivenler PVC ve Nitril eldivenlere alternatif olarak daha yumuşak, daha pürüzsüz, daha fazla gerilebilen ve esneyebilen ürünlerdir. Bunun yanı sıra, PVC ve Nitril eldivenlere kıyasla daha ekonomik ve çevreye duyarlı ürünlerdir. Üretim teknikleri açısından aynı olan ürünler farklı ham madde ve formülasyonlarla üretilirler. TPE eldivenler toksik içermezler, kokusuzlardır ve elastiklerdir. PVC gibi kanserojen plastikleştiriciler içermezler. Latex eldivenler kokulu oldukları için ve uzun süreli kullanımlarda alerjik reaksiyonlara yol açtıkları için TPE eldivenler Latex eldivenlere alternatif olarak kullanılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin
Français 3 ürünü görün

Reflex Plastik, İstanbul Esenyurt’ta TPE (Termoplastik Elastomer Eldiven) ve özel formülasyon ile yapılan eldivenlerde sektörünün en yüksek üretim kapasitesi ile Türkiye’nin önde gelen firmaları arasına girmiştir. 15 yıllık tecrübe ve bilgi birikimini kullanarak FLEX, WINLYEX, MEDILEX markaları ile eldiven üreten firmamız; medikal eldiven, şeffaf eldiven vb. ürün grupları ile 7/24 üretim yapmaktadır. Yüksek üretim hacmi ile; yurtiçi ve yurtdışında her türlü plastik eldiven ihtiyacına hızlı ve kaliteli cevap verebilmektedir. Kaliteli ürünün, kaliteli bir hammadde ve kullandığı yüksek teknoloji makineler ile mümkün olduğuna inanan Reflex Plastik, güçlü sermaye birikimi ve sürekli gelişen yapısıyla, kuruluşundan günümüze dek geçen bu kısa sürede, sektörde REFLEX markasını en üst sıralara taşımanın haklı gururunu yaşamaktadır. Reflex Plastik, üretimini yapmış olduğu plastik eldiven makine parkurunu, ürün özelliklerine göre özel olarak tasarlatmıştır. Üretimdeki bu hassasiyet sektördeki diğer rakip firmalarla arasında olan rekabet gücünü artırmakta ve ürün kalitesini olumlu yönde etkilemektedir. REFLEX markası ile Türkiye’de üretim yapan lider firmalar arasında yerini almıştır. We manufacture non-sterile Thermoplastic Elastomer gloves (TPE) and we export to many countries around the world. Our Tpe gloves are a good alternative for Nitrile gloves as we offer very good quality at very competitive prices. We also manufacture PVC pallets and food packaging stretch wrap.

Şirketle ilgili son haberler

ESENYURT'TA ÇEVRECİ ELDİVEN ÜRETİYORLAR

ESENYURT'TA ÇEVRECİ ELDİVEN ÜRETİYORLAR

Etkinlik katılımı ・ 4 Mar 2022 daha fazla… Open In New icon

ÜRETTİĞİ eldivenlerle hem çevreci hem de dışa bağımlı olmayan bir fabrika kuran iş insanı Feyyaz Özay, "Ürettiğimiz eldivenle özellikle sağlık sektöründe kullanılan Nitril eldivene göre yüzde 50 daha ucuz olmasının yanında, aynı zamanda yerli ve milli kaynaklarla elde edildiği için bu alanda...

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

REFLEX PLASTIK

Akçaburgaz Mah.1592 Sok.Alkop San.Sitesi A/11 Blok no:2m/3

Esenyurt

34522 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100

Organizasyon

  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Swift Havale

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

REFLEX PLASTIK'in Faaliyetleri

  • Eldivenler
  • Medikal/tıbbi eldivenler
  • plastik
  • Garbage Bags
  • Stretch film
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz