RODAJ X KOZMETIK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

RODAJ X KOZMETIK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Ürünlerimiz; Orijinal Rodaj X markasıdır. Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı ve Tescillidir. Kozmetik Kanununa Göre Üretilmiştir. Ambalaj Özellikleri: 50 ml, Sıvı, Cam şişe kutulu Kullanım Amacı: Saç köklerini aktif olarak besler ve güçlendirir, saç dökülmesini durdurur, saç büyümesini hızlandırır, zayıf ve yıpranmış saç yapısını geri kazandırır. Saçın daha kolay yönetilmesini sağlar, hacminin korunmasına yardımcı olur ve saça sağlıklı bir parlaklık verir. Tüm saç tiplerine uygundur. Saçın yağ dengesini korur. Ürünün geliştirilmesi ve ARGE çalışmalarında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben içermez. Kullanım Şekli; Losyonu günde iki seans uygulamak gerekir ve her iki uygulamadan birinde saçlarınızı yıkamanız önerilir. Kullanım süresinde saçlarınızı mevcut yıkama alışkanlığınızda kullandığınız şampuan/sabun ürünlerini kullanabilir veya saflık oranı yüksek saç yıkama ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünlerimiz; Orijinal Rodaj X markasıdır. Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı ve Tescillidir. Kozmetik Kanununa Göre Üretilmiştir. Ambalaj Özellikleri: 50 ml, Sıvı, Cam şişe kutulu Kullanım Amacı: Saç köklerini aktif olarak besler ve güçlendirir, saç dökülmesini durdurur, saç büyümesini hızlandırır, zayıf ve yıpranmış saç yapısını geri kazandırır. Saçın daha kolay yönetilmesini sağlar, hacminin korunmasına yardımcı olur ve saça sağlıklı bir parlaklık verir, Tüm saç tiplerine uygundur. Saçın yağ dengesini korur. Ürünün geliştirilmesi ve ARGE çalışmalarında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben içermez. Kullanım Şekli: Losyonu günde iki seans uygulamak gerekir ve her iki uygulamadan birinde saçlarınızı yıkamanız önerilir. Kullanım süresinde saçlarınızı mevcut yıkama alışkanlığınızda kullandığınız şampuan/sabun ürünlerini kullanabilir veya saflık oranı yüksek saç yıkama ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünlerimiz; Orijinal Rodaj X markasıdır. Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı ve Tescillidir. Kozmetik Kanununa Göre Üretilmiştir. Ambalaj Özellikleri: 50 ml, Sıvı, Cam şişe kutulu Kullanım Amacı: Yeni sakal oluşumuna katkı sağlamak, seyrek, kuru ve cansız görünen sakallara etki ederek geliştirilmiş içeriği ile sakalların canlı ve güçlü görünmesine yardımcı olur, Sakalların hacimli, parlak ve güçlü görünmesine odaklanmış bir salal bakım ürünüdür Ürünün geliştirilmesi ve ARGE çalışmalarında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben içermez. Kullanım Şekli: Losyonu günde iki seans uygulamak gerekir ve her iki uygulamadan birinde sakallarınızı yıkamanız önerilir. Kullanım süresinde sakallarınızı mevcut yıkama alışkanlığınızda kullandığınız şampuan/sabun ürünlerini kullanabilir veya saflık oranı yüksek saç yıkama ürünlerinden birini tercih edebilirsiniz. Sakallarınızı ılık su ile tamamen duruladıktan sonra tamamen kurulayın.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünlerimiz; Orijinal Rodaj X markasıdır. Sağlık Bakanlığı Tarafından Onaylı ve Tescillidir. Kozmetik Kanununa Göre Üretilmiştir. Ambalaj Özellikleri: Tek kutuda 2 ambalaj 10 ml serum + 10 ml yağ Kullanım Amacı: Kaşlar ve kirpikler bakışlara anlam ve belirginlik kazandıran faktörlerdir. Bazı insanlarda gerek genetik olarak gerek doğal hayatın akışındaki yıpranma sonucu yaşa bağlı kaşların ve kirpiklerin doğal dokusu yeterince dolgun olmayabilir, Kirpikler ve kaşların köklerini aktif olarak besler ve güçlendirir dökülmesini durdurur, Kaş ve kirpiklerin büyümesini hızlandırır, zayıf ve yıpranmış kaşların ve kirpiklerin yapısını geri kazandırarak daha kolay yönetilmesini sağlar, hacminin korunmasına yardımcı olur , Kirpiklere ve kaşlara daha sağlıklı bir parlaklık verir, Ürünün geliştirilmesi ve ARGE çalışmalarında hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Paraben içermez.

Fiyat teklifi isteyin

Siz hayal edin biz üretelim ; size, ekiplerinize ve sevdiklerinize sağlık ve esenlikler dilerim. Bu vesileyle sizlere kendimizi tanıtmak, firmamız tarafından geliştirilen ve üretilen bazı özel ürünlerimiz hakkında bilgi vermek ve aramızda kurulabilecek olası bir iş ortaklığı konusunda sizinle iş bağlantısı kurmak istiyoruz. Rodaj X Kozmetik olarak ister kendi markanızla isterseniz bize ait markalarımızla istenilen içerikle Parfüm ve Kozmetik, dermokozmetik üretimi yapıyoruz. Ar-ge, üretim, tasarım, paketleme, dolum ve diğer tüm aşamaları kendi birimlerimizdeki profesyonel ekibimizle gerçekleştiriyoruz. Birimlerimizin uyum içerisinde çalışarak, hammaddenin fabrikaya girişinden, ürünün tüketiciye sunulmasına kadar geçen süreç adım adım kontrol edilmekte böylece yüksek kalitede ürün ve hizmet sağlanmaktadır. Özel olarak geliştirilmiş ürünlerimiz saç ekimine başvurmadan yeni saç, sakal ve kirpik oluşumunu destekleyerek sadece 1 ayda başarılı sonuçlar vererek saç, sakal ve kirpik büyümesini sağlar. Size doğanın esintisini ve tazeliğini getiren kadın ve erkek parfümlerini keşfetmekten keyif alacağınızı umuyoruz. Ürünlerimize güveniyoruz çünkü tüm ürünlerimiz olağanüstü sonuçlar veriyor. Bu ayrıcalığın sunduğu kazançlı bir konumun keyfine varacaksınız. Ürünlerimiz ve firmamız hakkında daha fazla bilgi almak için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. En sıcak ve içten dileklerimizle, Rodaj X Cosmetics Inc. Uluslararası İş Geliştirme Direktörü İstanbul, Türkiye.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

RODAJ X KOZMETIK

Levent

34500 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2020
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Uluslararası posta havalesi
  • Swift Havale

Bankalar

  • Türkiye iş bankası
  • Türkiye halk bankası
  • Türkiye ziraat bankası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

RODAJ X KOZMETIK'in Faaliyetleri

  • Cilt bakım ürünleri
  • Saç bakımı ürünleri üreticisi
  • fason kozmetik üretimi
  • parfüm ve kozmetik serileri oluşturma ve üretimi
  • profesyonel şampuan üreticisi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz