ALKUR E TICARET HIZMETLERI MOBILYA VE AKSESUARLARI LTD STI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ALKUR E TICARET HIZMETLERI MOBILYA VE AKSESUARLARI LTD STI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

*Ürün Ölçüleri; 75x165x30 cm ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) *Sepet Ölçüsü; 35x35x26,50 cm x 2 Adet Göz renkli ve beyazlar içindir. *Ürün Çeşidi Bilgilendirme; Renkli ve Beyaz Çamaşırlarınızı koyabilecginiz çift bölme bir kapak içerisinde ayırabilirsiniz. Sepet'de dikkat edilecek husus nemli çamaşırlarınız, diğer krom, nikel sepetler gibi kesinlikle paslanma, oksitlenme yapmaz. Banyo ve ihtiyacınız olacak diger odalarda kullana bileceginiz çok Amaçlı Dolap. Evlerimizle orantılı olarak küçülen odaların, doğru kullanım ile ne kadar genişleyebileceğine şaşırabilirsiniz. Çocuk odasında oyuncak dolabı kitaplık vs. Mutfanızdada bu ürünü Patetes, kurusoğan, Narenciye ya da turunçgiller içinde kullana bilirsiniz. Ergonomik kullanıma uygun ölçülerde tasarım ortalıkta görünmesini istemediğiniz her şeyi tek bir yerde toplayabilirsiniz. Özel tasarım mobilya ürün grublarımız kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile www.alkurhomeline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

*Ürün Ölçüleri; 75x100x30 cm ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) *Sepet Ölçüsü; 35x36,50x26,50 cm x 2 Adet Göz renkli ve beyazlar içindir. *Ürün Çeşidi Bilgilendirme; Renkli ve Beyaz Çamaşırlarınızı koyabilecginiz çift bölme bir kapak içerisinde ayırabilirsiniz. Sepet'de dikkat edilecek husus nemli çamaşırlarınız, diğer krom, nikel sepetler gibi kesinlikle paslanma, oksitlenme yapmaz. Banyo ve ihtiyacınız olacak diger odalarda kullana bileceginiz çok Amaçlı Dolap. Evlerimizle orantılı olarak küçülen odaların, doğru kullanım ile ne kadar genişleyebileceğine şaşırabilirsiniz. Çocuk odasında oyuncak dolabı kitaplık vs. Mutfanızdada bu ürünü Patetes, kurusoğan, Narenciye ya da turunçgiller içinde kullana bilirsiniz. Ergonomik kullanıma uygun ölçülerde tasarım ortalıkta görünmesini istemediğiniz her şeyi tek bir yerde toplayabilirsiniz. Özel tasarım mobilya ürün grublarımız kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile www.alkurhomeline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

*Ürün Ölçüleri; 44,60x165x30 cm ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) *Sepet ölçüsü; 37,70x36,50x26,50 cm *Ürün Çeşidi Bilgilendirme; Sepet'de dikkat edilecek husus nemli çamaşırlarınız, diğer krom, nikel sepetler gibi kesinlikle paslanma, oksitlenme yapmaz. Banyo ve ihtiyacınız olacak diger odalarda kullana bileceginiz çok Amaçlı Dolap. Evlerimizle orantılı olarak küçülen odaların, doğru kullanım ile ne kadar genişleyebileceğine şaşırabilirsiniz. Çocuk odasında oyuncak dolabı kitaplık vs. Mutfanızdada bu ürünü Patetes, kurusoğan, Narenciye ya da turunçgiller içinde kullana bilirsiniz. Ergonomik kullanıma uygun ölçülerde tasarım ortalıkta görünmesini istemediğiniz her şeyi tek bir yerde toplayabilirsiniz. Özel tasarım mobilya ürün grublarımız kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile www.alkurhomeline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

*Ürün Ölçüleri; 72x112x25,50 cm ( Genişlik x Yükseklik x Derinlik ) *Ürün Çeşidi Bilgilendirme; Evlerimizle orantılı olarak küçülen odaların, doğru kullanım ile ne kadar genişleyebileceğine şaşırabilirsiniz. Ayakkabılık 3 Düşer kapak, 6 adet estetik görünüşlü Raf' dan oluşur. 18 çift ayakkabı, terlik kapasiteli, ayrıca patent' li PLS ayakkabılık mekanizmaları kilitli ve stoplu olması bakımından ayakkabılarınız ve terlikleriniz yere düşmez. Taklitlerinden kaçının, koku oluşumunu engellemek için arkası açık üretilmiştir. Şık Krom kaplama metal kulp kullanılmıştır. Eşyaların yerleşimleri gibi detaylar kullanılan alanlarda farkedilebilir şekilde yer kazanmanızı sağlayabilir. Özellikle ALKUR modüler mobilya gruplarında doğru tercihler ile mümkün olan ferahlığı ve ergonomiyi yakalamak mümkün. Odalarınız İster küçük istersede büyük olsun her odaya uygun, tasarım mobilya ürün grublarımız kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile www.alkurhomeline.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Rönesans A.Ş. , 1980' den beri uzun yıllardır mobilya sektörüne hizmet veren köklü bir üreticidir. Genel üretim anlayışı olarak Modilayn markası, evlerimizde tamamlayıcı ve pratik mobilya olarak nitelendirdiğimiz; Gardrop, ayakkabılık, puf, elbise ve anahtar askılıkları, çalışma masaları, yemek masa sandalyeleri, kitaplıklar, duvar rafları, banyo, mutfak ve çok amaçlı dolap ürün gruplarında 5.000 m2 kapalı alanda 50 nin üzerinde personel ile üretim gerçekleştirmektedir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ALKUR E TICARET HIZMETLERI MOBILYA VE AKSESUARLARI LTD STI

Fatih Mahallesi 1203 Sokak No 26 Sarnic Gaziemir

35414 Izmir - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %45

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1980
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

ALKUR E TICARET HIZMETLERI MOBILYA VE AKSESUARLARI LTD STI'in Faaliyetleri

  • Modüler mobilyalar
  • 2 milyondan fazla satış adedi ile Modilayn markası
  • Banyo Dolapları Mutfak Dolapları Çok Amaçlı Dolaplar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz