ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Kaymaz halı modellerinde yenilik ve kaliteli bir ürünün bir arada olduğu Roseland kaymaz yolluk modellerinden bir yenisi de kelebek desenli sıcak baskılı modeldir. Tüm ihtiyaçları karşılamaya yönelik üretilen halıları ile her geçen gün daha fazla kitleye ulaşan ürünleri ile Roseland, kaliteli akrilik iplikler kullanarak ürettiği halıları müşterilene sunmaktadır. 80cm , 100 cm, 120 cm 160 cm ve 200 cm en seçeneklerir ile üretilen kaymaz yolluk modelleri istenilen ebatta ister mutfak halısı olarak isterse diğer odalarda rahatlıkla kullanılabilecek şekilde üretilmektedir. Laminat parke, seramik, mermer ve diğer yüzeylerde rahatlıkla kullanılabilen kaymaz tabanlı halıların alt malzemesi ekstra izolasyon keçesi ve pvc kaymaz malzemelerden meydana gelmektedir. Tüm bu malzemeler ev kullanımında sağlıklı ve kolay bir kullanım sunmak adına yapılan çalışmalar sonucu ortaya çıkmıştır ve Roseland sürekli bu konuda ar-ge çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

kaymaz yolluk, akrilik malzemeden dokunmuştur ve hav yüksekliği 8 mm'dir. Damask desen üzerine 3 boyutlu kabartması olan kaymaz halıl modellerinin tamamı keçeleşme yapmayan, statik elektriklenmenin minimum olduğu akrilik iplikler ile dokunmaktadır. kaymaz halı taban malzemeleri arasında seçimini pvc'den yana kullanan Roseland, hem uzun ömürlü, hem de koku ve dökülme yapmayan bir malzeme ile kaydırmaz yolluk modellerini tercih eden müşterilerin memnuniyetini artırmayı hedeflemiştir. Bilinen kaymaz yolluklardan farklı olarak Roseland Halı modelleri 8 mm hav yüksekliğine sahiptir. (3 boyutlu görünüm sağlanması adına özel işlemler ile desen yerleri sık hale getirilerek işlenmiştir. Malzeme kesinlikle kesilmemiştir. Bu sayede ürün kalitesi en yüksek seviyede tutulmuştur) Bilinen ince kaymaz yollukların aksine akrilik olduğu için toz-kir üzerine yapışmaz, alt keçesi ve üst kalın dokusu sayesinde elektrikli süpürge ile temizlenebilir ve mutfak ve diğer kaygan zemin mekanlarda kullanılabilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Akrilik iplikler ile dokunan kumaşların, özenle boyanması ve fikse edilmesi, ardından kaymaz tabanlı hale getirilmesi ile üretilen kaymaz yolluk modellerinden olan Osmanlı motifli halılar, 3 boyutlu kabartma (oyma) motiflidir. Eşsiz yumuşaklığı ile farklı bir ürün olarak sunulan Roseland kaymaz yolluklar, üstün yumuşaklığı yanında antistatik özellikler gösterir. Akrilik halının avantajları ve PVC kaymaz tabanın olumlu özellikleri bu halıda buluştu.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kaymaz yolluk modelleri ile dikkat çeken ürünler üreten Roseland, Osmanlı motifli tek renk serisi ile de dikkatleri üzerine çeken bir kaymaz yolluk serisini sunmuştur. Lateks veya jel taban değildir.Koku ve dökülme yapmayan, uzun ömürlü PVC kaydırmaz taban malzesi ile kaydırmaz özellik kazandırılmıştır. Kaymaz yolluk altındaki ekstra keçe hem izolasyon hem de kolay kullanım sağlamaktadır. Süpürme sırasında ekstra keçe sayesinde, özellikle, halıda oluşan mukavemet sayesinde elektrikli süpürge ile temizlenebilir. Normal bir halı gibi izolasyon sağlayacak kalınlığa sahiptir. 8 mm hav yüksekliği ile eşsiz bir yumuşaklığa sahiptir. Dokusu vizon sıklığındadır. Bu sayede yatma ve ezilme minimum gerçekleşir. Akriliğin avantajlarının PVC kaymaz taban ile buluştuğu kaymaz yolluk modellerinden olan Osmanlı motifli halılar, Diriliş Tekstil AŞ tarafından halısı ile ünlü şehir olan Isparta'da üretilmetkedir. 3 boyutlu özel ısıl işlemle gerçekleştirilen kaymaz halı motifleri bozulma yapmaz.

Fiyat teklifi isteyin

Roseland Kaymaz Tabanlı Halı modelleri Diriteks Aş tarafından 2015 yılından beri kaliteli akrilik iplikler kullanılarak, ve taban kaplaması dökülme ve koku yapmayan Pvc kaplama ile üretilmektedir. Keçeleşme yapmayan, yumuşak akrilik iplikler ile üretilen Roseland Kaymaz halı modelleri minimum elektriklenme özelliği sayesinde toz ve kirleri üzerine toplamaz, ve kolaylıkla süpürülebilir, yıkanabilir. 20 yıllık battaniye tecrübesini kaymaz halı ve yolluk modelleri üretiminde de sürdürmektedir. Kaymaz mutfak halı modelleri veya koridor halısı olarak bilinen kaymaz yolluklar tüm odalarda, özellikle kaygan zeminlerde çok kullanışlıdır. 80 cm ila 200 cm arasında değişen 5 farklı genişlikte ve 25 metrelik rulolar halinde sevk edilen kaymaz tabanlı halı ve yolluklar istenilen ebatlarda satın alınabilmektedir. Her geçen gün yeni renk ve modeller ile ürün gamını genişleten Roseland Kaymaz Tabanlı Halı ve yolluklar Evlerde rahatlıkla kullanılabilmesi nedeniyle her geçen gün daha büyük kitlelere ulaşmaktadır. Kaymaz tabanlı halı modellerinde Akrilik iplikler ve Pvc taban ikilisini buluşturan Roseland, renk ve desenleri ile mağazalarda yerini almaya devam ediyor.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK

Sumer Mahallesi. 65/3. Sokak no:8

34025 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

ROSELAND KAYMAZ HALI VE YOLLUK'in Faaliyetleri

  • Makine yapımı halılar
  • Kaymaz halı
  • Kaymaz yolluk
  • Akrilik halı
  • Kaymaz tabanlı halı
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz