SAFIRCUP KARTON BARDAK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SAFIRCUP KARTON BARDAK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

SafirCup Kağıt Karton bardak üretim sanayi olarak üretmekte olduğumuz 7oz Wending otomat bardaklarımız,Türkiyede iş yapan çoğu otomat makinalarına uyumlu ve sorunsuz çalışmaktadır.. SafirCup Karton bardaklarımız sıcak ve soğuk içecek için kullanılabilecek hijyenik özelliklere sahitpir. Ayrıca üretmekte olduğumuz karton bardak çeşitleri tüm içecek otomatlarında karton çay bardağı,karton kahve bardağı olarak kullanılabilir. Dilerseniz karton kahve bardağınızı firmanızın lgosunu da basılarak kurumsal reklamınızıda karton bardak üzerinde sergileyebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

8 OZ KARTON BARDAK 8 oz Kağıt Bardak , sıcak içecek ve soğuk içecekler için uygundur. Hijyenik açıdan normlara uygun olan kağıt bardaklarımız farklı renk ve desenlerde üretilmektedir. 8 ozluk kağıt bardak çeşitlerimiz her türlü otomatda kullanıma uygundur.Kağıt bardak üzerine istediğiniz baskı , logo basılarak reklam olarakta kullanılabilir. Bardak üretimimiz normlara uygun olarak yapılmaktadır www.safircup.com

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

14 OZ KARTON BARDAK SafirCup Kağıt Karton bardak üretim sanayi olarak üretmekte olduğumuz tüm karton bardak çeşitlerimiz uluslararası kalite belgesine sahip karton bardak üretim tesislerimizde üretilmektedir. SafirCup Karton bardaklarımız sucak ve soğuk içecek için kullanılabilecek hijyenik özelliklere sahitpir. Ayrıca üretmekte olduğumuz karton bardak çeşitleri tüm içecek otomatlarında karton çay bardağı,karton kahve bardağı olarak kullanılabilir. Dilerseniz karton kahve bardağınızı firmanızın lgosunu da basılarak kurumsal reklamınızıda karton bardak üzerinde sergileyebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

16 OZ LUNCH BOX-26OZ DÖNER BOX SafirCup Kağıt Karton bardak üretim sanayi olarak üretmekte olduğumuz tüm karton bardak çeşitlerimiz uluslararası kalite belgesine sahip karton bardak üretim tesislerimizde üretilmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

*SAFİRCUP AMBALAJ olarak SAFİRCUP markamızla tek kullanımlık Karton bardak ve ebatlarını üretmekteyiz *Ürünlerimizde müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. *SAFİRCUP KARTON BARDAK %100 disiplin ve özveriden asla ödün vermeyen, önce kalite prensibiyle yoluna hızla devam eden yakın geleceğin en büyük ambalaj firması olma yolunda iddialı bir adaydır *21. yüzyılın teknolojisi ile birleştirip her zaman güvenilen, beğenilen bir markayı oluşturmayı hedefleyen SAFİRCUP KARTON BARDAK. Yeni atılımlarla liderlik hedeflerinden ödün vermeden geleceğe doğru sağlam adımlarla ilerlemeyi görev bilmektedir. *SAFİRCUP KARTON BARDAK müşterilerinin, tedarikçilerinin ve çalışanlarının desteği ile her zaman takip edilen bir kuruluş olacaktır. *SAFİRCUP Markası firmamızın tescilli markasıdır. Ürünlerimiz markamız için belirlediğimiz standartlarda üretilmektedir. *Türkiye’nin her yerine dağıtımı yapılan ürünlerimizin tamamı SAFİRCUP KARTON BARDAK kalitesini temsil etmektedir. Kalitemizi ve üretim kalitemizi sürekli bir şekilde daha ileri taşımak için çalışmalarımız sürmektedir. *Prensip olarak müşteri memnuniyeti ve dürüstlüğü ön planda tutmaya devam ediyoruz, bunun yanı sıra, vizyon, misyon, değerlerimiz doğrultusunda sektörde saygın, itibarlı ve güvenilir bir firma olma yolunda çalışmalarımıza son hızla devam etmekteyiz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SAFIRCUP KARTON BARDAK

Muhittin mah Çorlu/Tekirdag

Azim sok no 5 / a

59850 Tekirdag - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    201 – 500
  • Ticari
    11 – 50
  • % ciro, ihracatta
    %50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

SAFIRCUP KARTON BARDAK'in Faaliyetleri

  • Kağıt ve karton - bitmiş ürünler
  • karton bardaklar
  • tek kullanımlık kağıt bardak
  • toptan karton bardak
  • karton çorba kasesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz