Portekiz
İmalatçı/ Üretici
SALINAS CORREDOR DO SOL, LDA tuzlalarında geleneksel yöntemlerle yılda 800 ile 1000 ton arası sofra tuzu üretilmektedir. Bu “beyaz altın” tüm Avrupa ülkelerine ve Afrika'ya 1, 5, 10 ve 20 Kg'lık torbalar içinde veya bir tonluk big-bag çuvallarda ihraç edilmektedir. Özel yöntemlerle ve % 100 doğal olarak üretilen deniz tuzu (fleur de sel) tamamen geleneksel şekilde toplanmakta ve herhangi bir işlemden geçirilmeden sunulmaktadır. Deniz tuzu (Fleur de sel) veya Atlantik tuzu SATIVA (Ürün kontrol ve sertifikalandırma Kuruluşu) onaylıdır, ayrıca ürünlerimiz HACCP normlarına da uygundur.
İmalatçı/ Üretici
Rua dos Eucaliptos 49 - Castanheiro
3080-753 Figueira Da Foz - Portekiz
Polanya
Sodyum klorür, klorür grubunun inorganik bir kimyasal bileşiği, bir hidroklorik asit ve sodyum tuzudur. Sofra tuzunun, yemeklik tuzun ve yol tuzunun ana bileşenidir. Haşlama tuzu elde etmenin teknolojik süreci, tuzlu suyun termal kalınlaşmasını ve bu sudan tuzun kristalleşmesini içerir. Doğada mineral bileşen olarak bulunur ve halit adı verilen kaya tuzu yataklarını oluşturur. Sodyum klorür, karakteristik bir tuzlu koku ve tada sahip ince kristalimsi beyaz bir toz halinde bulunur. Güçlü higroskopik özellikler sergiler. Foodcom tarafından sunulan ürünün genetiği değiştirilmemiştir. Foodcom ayrıca topaklanma önleyici maddeler içermeyen gıda sınıfı demleme tuzu da sunmaktadır.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.