SMILYYY - Fabricant de produits et fournitures dentaires

Fransa

Warehouse icon Toptancı

SMILYYY
Web icon

Ürün kataloğu

Fransa

HT Beyaz, çok yüksek bükülme direncine (1100 MPa) ve orta şeffaflığa (%42) sahip bir diş zirkonisi. Bu anayasada tek dişli ve köprüler için monolitik ve anatomik olarak azaltılmış restorasyon üretimi için optimum bir gösterge yer alıyor. Diskin yumuşak malzemesinin kalitesi, kesicinin ömrü üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir ve kolay ayırma ve son işlem sağlar. Bu özellikler sayesinde HT White, laboratuvar kullanıcılarına ekonomik faydalar sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Disklerimizin üretim teknikleri, yüksek bir aktarım ve güzel bir zirkonya ile çalışmanızı sağlar. ST Rengi, yüksek translüsans (%43) ve yüksek bükülme direncine (1100 MPa) sahip bir dental zirkonidir. Hem ön hem de arka yenilemelere dikkat çekici estetik getirmek için iyi engelleme özelliklerini, yüksek parlaklık değerlerini ve optimize edilmiş yarı-berraklığı bir araya getirir. İyi mekanik özellikler, çok çeşitli göstergelere olanak tanır.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Disklerimizin üretim süreçleri, hassas çalışma ve dişlerin doğal görünümünü garanti eder. Smilyyy hassas çalışmayı ve doğal diş etkisini garanti eder. Disk, diş zirkonyumdan yapılmıştır. 1100 MPa'lık direnci nedeniyle köprülerde güçlendirme veya arka bantlar yapmanıza olanak tanır. Disklerin ST Beyaz aralığı nötr. Ürün, renk tonunu özelleştirmeyi tam olarak kontrol etmenizi sağlar. 16 VITA tonu sinterleme işleminden önce Smilyyy sıvısıyla elde edilebilir. Smilyyy sıvımız ile tüm Vita gölge serisini kapsamak mümkündür. Boya, sinterleme sırasında tamamen sabitlenir. Diskimizin kalınlığı 10 mm ile 25 mm arasındadır.

Fiyat teklifi isteyin

Fransa

Estetik ve doğal bir görünüm: 3B çok katmanlı diş zirkonisi, doğal rengiyle, yarı saydam gradyan yüksek eğilme direnci katmanıdır (servikal sütun 1100 MPa, insizsif 600 MPa). Bu özellikler, anterior ve posterior bölgelerdeki ayrı dişler ve köprüler için son derece uyumlu entegre yenilemeleri üretmenize olanak tanır. Yarı saydam gradyan özel olarak ayarlanır, servikal alanın iyi bir şekilde kapsanmasını sağlar ve incisal alanın yarısaydam olarak tercümesini artırır. Bu renk gradyanı, doğal şeklin verimli bir şekilde üretilmesi için de garanti verir. Diskimizin kalınlığı 16 mm ile 20 mm arasındadır.

Fiyat teklifi isteyin
English 11 ürünü görün Deutsch 11 ürünü görün عربي 11 ürünü görün Español 11 ürünü görün Français 11 ürünü görün Italiano 11 ürünü görün Nederlands 11 ürünü görün Polski 11 ürünü görün Português 11 ürünü görün Română 11 ürünü görün Pусский 11 ürünü görün Svenska 11 ürünü görün 繁體 11 ürünü görün

Smilyyy Dental, diş ürünlerinin dağıtımında önemli bir oyuncudur. Üretici olduk ve dünyanın dört bir yanındaki ortaklarımızla en iyi kalite fiyat oranına sahip en iyi ürünleri sunmak için dünya çapındaki partnerlerimiz ile yakın bir işbirliği geliştiriyoruz. Diş laboratuvarları için eksiksiz bir CFAO ürünleri yelpazesinin yanı sıra çok çeşitli akrilik dişler ve çeşitli mumlar sunuyoruz. Tüm ürünlerimiz CE ve Avrupa kalite standartlarına göre belgelendirilmiştir.

Belgeler

Domain icon Toptancı

SMILYYY

16 boulevard des chênes

13009 Marseille - Fransa

Vergi N°
İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

SMILYYY'in Faaliyetleri

  • Dişçilik gereçleri
  • diş ürünleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz