SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

SNKW-P1 Genel Özellikler: SNKW-P1 Ultrasonik Kaynak Makinası, ultrasonik güç kaynağı ve pnömatik yapıdan oluşan küçük ve orta ölçekli endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış bir sistemdir. Kolay kullanımı ve otomasyon sistemlerine uyumlu olması sayesinde endüstriyel uygulamalarda çok hızlı çözüm sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SNKW-P2 Genel Özellikler: SNKW-P2 Ultrasonik Kaynak Makinası, ultrasonik güç kaynağı ve pnömatik yapıdan oluşan küçük ve orta ölçekli endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış bir sistemdir. SNKW-P1'e kıyasla daha büyük ölçekli ürünlerin kaynağında tercih edilebilir. Horn ve tabla arasındaki mesafesi daha uzundur ve ayar mesafesi daha fazladır. Kolay kullanımı ve otomasyon sistemlerine uyumlu olması sayesinde endüstriyel uygulamalarda çok hızlı çözüm sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SNKW-P3 Genel Özellikler: SNKW-P3 Ultrasonik Kaynak Makinası, ultrasonik güç kaynağı, opetatör paneli ve pnömatik yapıdan oluşan küçük ve orta ölçekli endüstriyel uygulamalar için tasarlanmış bir sistemdir. SNKW-P3 kilitlenebilir tekerli mobil bir makinedir. Operatör panelinden tüm makine ayarları yapılabilir, reçeteler hafızaya kaydedilebilir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

SNKH-P1 Genel Özellikler: SNKH-P1 El Tipi Ultrasonik Kaynak Makinası, ultrasonik güç kaynağı ve tabancadan oluşan mobil bir sistemdir. Kolay kullanımı ve taşıma çantası sayesinde endüstriyel uygulamalarda çok hızlı çözüm sağlar. Gübre bandı kaynağı veya lamella kaynağı gibi uygulamalarda sıkça tercih edilen bir makinemizdir.

Fiyat teklifi isteyin

Sonikel Ultrasonik, siz değerli müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda ultrasonik teknolojiyi kullanarak plastik kaynak, ultrasonik dikiş ve ultrasonik kesim işlemlerini gerçekleştiren makine ve otomasyon çözümleri sunmaktadır. Teknik servis ve yedek parça bölümleriyle de müşterilerinin satış sonrası memnuniyetini sağlamayı kendisine ilke edinmiştir. Hizmet anlayışı, satışta olduğu kadar satıştan sonra da müşterinin yanında olma prensibi üzerine kuruludur. Yenilikçi yapısı ve Ar-Ge gücüyle, endüstrinin farklı problemlerine ekonomik ve etkin çözümler geliştirmektedir. Sonikel’de üretim süreçlerinde ISO 9001: 2008 standartları kullanılmakta olup ilgili CE Direktiflerine uygun ekipmanlar üretilmektedir. Ayrıntılar için www.sonikel.com.tr www.ultrasonikvideo.com www.ultrasonikhorn.com www.ultrasonikkesim.com www.ultrasonikkaynak.net

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.

Silivri San. Sit. Alipaşa Mah. FSM Cad. No:8I Silivri

34570 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

SONIKEL ULTRASONICS CO. LTD.'in Faaliyetleri

  • Ultrason sistemleri - Plastik şekillendirme
  • Ultrasonik kesme cihazları
  • Ultrasonik kaynak hizmetleri
  • Ultrasonik jeneratörler
  • ultrasonik cihazlar
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz