TEK TANITIM REKLAM TEKS. DIS. TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TEK TANITIM REKLAM TEKS. DIS. TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Baskılı veya baskısız olarak dilediğiniz ebat ve ölçülerde ham bez çalışmalarınızı yapabiliriz. Promosyon, reklam ve tanıtım sektörlerinde rağbet gören ham bez çantalar birçok reklam ve tanıtım modelinden fiyat-performans olarak daha makul ve kalıcı bir promosyon, reklam ve tanıtım amacı sağlıyor. Promosyon, reklam ve tanıtımın yanı sıra ham bez çantaların tamamen doğal oluşu yapmış olduğunuz tanıtımlarda sadece reklam odaklı olmadığınızı aynı zamanda çevreye duyarlı ve dolaylı olarak müşterilerinize pozitif bir bakış açısı sağlıyor olabilirsiniz. Sizlerin de bu tip bir promosyon, reklam ve tanıtım odaklı bir çalışmaya ihtiyacınız var ise imalat aşamasından ürün teslimine kadar tek firmadan hizmet almak avantajını göz ardı etmeden profesyonel ekibimiz ile çalışarak kusursuz ve sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Baskılı veya baskısız olarak dilediğiniz ebat ve ölçülerde tela bez çanta çalışmalarınızı yapabiliriz. Promosyon, reklam ve tanıtım sektörlerinde rağbet gören tela bez çantalar birçok reklam ve tanıtım modelinden fiyat-performans olarak daha makul ve kalıcı bir promosyon, reklam ve tanıtım amacı sağlıyor. Promosyon, reklam ve tanıtımın yanı sıra tela bez çantaların tamamen doğal oluşu yapmış olduğunuz tanıtımlarda sadece reklam odaklı olmadığınızı aynı zamanda çevreye duyarlı ve dolaylı olarak müşterilerinize pozitif bir bakış açısı sağlıyor olabilirsiniz. Sizlerin de bu tip bir promosyon, reklam ve tanıtım odaklı bir çalışmaya ihtiyacınız var ise imalat aşamasından ürün teslimine kadar tek firmadan hizmet almak avantajını göz ardı etmeden profesyonel ekibimiz ile çalışarak kusursuz ve sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Baskılı veya baskısız olarak dilediğiniz ebat ve ölçülerde gabardin bez çanta çalışmalarınızı yapabiliriz. Promosyon, reklam ve tanıtım sektörlerinde rağbet gören gabardin bez çantalar birçok reklam ve tanıtım modelinden fiyat-performans olarak daha makul ve kalıcı bir promosyon, reklam ve tanıtım amacı sağlıyor. Promosyon, reklam ve tanıtımın yanı sıra gabardin bez çantaların tamamen doğal oluşu yapmış olduğunuz tanıtımlarda sadece reklam odaklı olmadığınızı aynı zamanda çevreye duyarlı ve dolaylı olarak müşterilerinize pozitif bir bakış açısı sağlıyor olabilirsiniz. Sizlerin de bu tip bir promosyon, reklam ve tanıtım odaklı bir çalışmaya ihtiyacınız var ise imalat aşamasından ürün teslimine kadar tek firmadan hizmet almak avantajını göz ardı etmeden profesyonel ekibimiz ile çalışarak kusursuz ve sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Baskılı veya baskısız olarak dilediğiniz ebat ve ölçülerde imperteks bez çanta çalışmalarınızı yapabiliriz. Promosyon, reklam ve tanıtım sektörlerinde rağbet gören imperteks bez çantalar birçok reklam ve tanıtım modelinden fiyat-performans olarak daha makul ve kalıcı bir promosyon, reklam ve tanıtım amacı sağlıyor. Promosyon, reklam ve tanıtımın yanı sıra imperteks bez çantaların tamamen doğal oluşu yapmış olduğunuz tanıtımlarda sadece reklam odaklı olmadığınızı aynı zamanda çevreye duyarlı ve dolaylı olarak müşterilerinize pozitif bir bakış açısı sağlıyor olabilirsiniz. Sizlerin de bu tip bir promosyon, reklam ve tanıtım odaklı bir çalışmaya ihtiyacınız var ise imalat aşamasından ürün teslimine kadar tek firmadan hizmet almak avantajını göz ardı etmeden profesyonel ekibimiz ile çalışarak kusursuz ve sorunsuz bir hizmet alabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Tek Tanıtım Şirketler Grubu olarak 15 yılı aşkın sektör tecrübemizle tekstil ve promosyon ürünleri üzerinde yaptığımız Ar-Ge ve inovasyon çalışmaları ile 400 m2 olan şirket yapımızı 2020 yılının kasım ayında 1800 m2 kapalı üretim tesisi haline getirerek bez çanta üretim sürecimizi kendi bünyemizde sonuçlandıracak konuma geldik. Uzun yıllardır partnerlik yaptığımız şirketlerimizle yürüttüğümüz doğru çalışmalar vesilesiyle hedeflerimize daha emin ve özgüvenli şekilde ilerlemeye devam ediyoruz. Yılların birikim ve tecrübesi ile gerek yurt içi, gerek yurt dışı bir çok devlet kurumu, özel kurumlar, üst düzey şirketler ve marka değeri oluşturmuş yüzlerce firmanın ham bez çanta, bez çanta ve promosyon ürün gruplarının tedarik partneriyiz. Müşteri mahremiyeti, hassasiyeti ve kalite odaklı üretimi kriter alarak sektörümüzde öncü firma yolunda emin adımlarla ilerlemekteyiz. Yılda 3, 5 milyon adetten fazla bez çanta üretecek güçte olan şirketimiz müşteri memnuniyeti, üretimde sıfır hata misyonuyla ülkemize kazandırmaya devam edecektir. Bizi tercih eden tüm partnerlerimiz ve iş ortaklarımızla minimum fiyat maksimum kalitede çanta üretmeyi kendimize vazife biliriz.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TEK TANITIM REKLAM TEKS. DIS. TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.

FETIHTEPE MAH. TEPEUSTU SK. NO:41/A BEYOGLU/ ISTANBUL

34445 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2015
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

TEK TANITIM REKLAM TEKS. DIS. TIC. SAN. VE TIC. LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Çantalar
  • Ham Bez Çanta Üretimi
  • Baskılı kanvas
  • gabardin çanta
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz