TOLHAS TEXTILE ACCESSORY

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TOLHAS TEXTILE  ACCESSORY
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Matbaa sistemimiz ile karton etiket, sallantı etiket, ofset baskı ve diğer bir çok baskı süreçlerinde müşterilerimizin taleplerini en hızlı şekilde karşılamaya devam etmekteyiz. Karton etiketler tekstil ürünleri için vazgeçilmezdir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Uzmanlık alanı tekstil sektörü olan Tolhas aksesuar; her türlü deri etiket imalatı gerçekleştirmektedir. Deri etiketler; genellikle denim, jean, keten ve benzeri kumaşlardan üretilen ürünlerin üzerinde, pantolonların kemerlerinde reklam amaçlı kullanılır. Baskı, yakma, frekans, aplike, embos (kabartma), yaldız baskı, lazer kazıma, serigrafi baskı, soğuk baskı, dijital baskı, trop çakma, metal montaj deri etiketlerin üzerine yaptığımız bazı tekniklerimizdendir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dokuma etiket, ürün tanıtımını yapmak ve reklam amaçlı olarak birçok alanda kullanılmaktadır. Daha çok tekstil sektöründe kullanılmasına rağmen dokuma etiketi tekstil etiketi olarak isimlendirmek de doğru değildir. Birçok farklı sektörde kullanılmaktadır. Markanızın ürün üzerindeki kalıcı değeri ve ürüne güzellik katması açısından oldukça önemlidir. Dokuma etiket üretim şekillerine ve kalite çeşitlerine göre atkı saten, saten ve tafta olarak isimlendirilir. Ürününe kalite anlamında güvenen ve markasının prestijine önem veren her firma için dokuma etiket vazgeçilmez bir reklam ürünüdür.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Silikon etiket, mayo, iç çamaşırı, şort, tişört, çanta, ayakkabı ve mont gibi ürünlerde kullanılır. Kolay dikilebilir olması ve esnek yapısı ile, ürünlerinizde etkileyici ve uyumlu bir görüntü oluşturur. Tekstil sektöründe kauçuk etiket, plastik etiket veya PVC etiket olarak isimlendirilir. Silikon etiket şeffaf yapısı ile tüm renkler ile kullanılabilir. Parlak ve mat olarak iki türü mevcuttur. Dikmek istediğiniz ürüne göre parlak veya mat olan silikon etiketi seçebilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Tolhas Aksesuar; 15 yılı aşkın bir süredir tekstil yan ürünleri ve aksesuarları alanında faaliyet göstermektedir. Hem üretim hem pazarlama branşlarında yenilikçi ve dinamik anlayışı ile ön plana çıkmaktadır. Tekstil Sektörünün öne çıkan ihtiyaç ve taleplerini, hızlı ve modern ticaretin gereklerine uygun olarak müşterilerine sunmaktadır. Tolhas Aksesuar çevrecilik yönü ile de öne çıkmaktadır. Üretimini yaptığı ürünlerde, çevreye ve doğaya dost hammaddeler kullanarak gelecek için daha iyi bir dünya misyonuna katkı sağlamaktadır.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TOLHAS TEXTILE ACCESSORY

Sanayi mahallesi muratpaşa caddesi no:61

34400 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

TOLHAS TEXTILE ACCESSORY'in Faaliyetleri

  • Giysi aksesuarları
  • Kordonlar ve şeritler
  • Giysi/Kıyafet Etiketler ve markalar
  • Kot düğmeleri
  • baskılı etiketler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz