TUMATEK

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

TUMATEK
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

ULTRASONIC MASK PRODUCTION MACHINE LINE: SPECIFICATIONS: - Production capacity: 120 masks per minute. - Non-woven ultrasonic mask machine - Production of a 3-layer mask - The line consists of 2 parts: 1) For the production of the mask itself. 2) Rubberizer - The conveyor automatically feeds the mask blanks and, cutting off the desired length of the elastic band, solders it to the blank. - Welding is done by ultrasound. - Voltage: 220V, 1F - Electric power: 8.1 kW - weight: 1300 kg - Size: 1600x7000x2000 mm - 1 year warranty - Price: 95,000 EURO - FOB ISTANBUL - It is produced in Turkey to European standards ( CE certification available )

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Introduction Details Full Automatic Disposable Surgical Medical Face Mask Making Machine is an Automatic mask production line with one set blank mask making machine, automatic conveyor belt and the connecting port and one set of mask ear loop outer welding machine. Every minute can produce 40-50 pcs of complete blank mask, mask specifications: 175*(80-100) mm three layers of non-woven filter type face mask.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

3-ply design. Soft, odorless and non-irritating with flexible earloops and full width, pliable nosepiece. Protects against dust. More comfortable than molded masks, with less condensation. 3-PLY DISPOSABLE FACE MASK STRUCTURE 1st Layer: Water-repelling, non-woven fabric. Prevents droplet and spray penetration. 2nd Layer: Electrostatic-induced melt-blown polypropylene, blocks dust and microbes 3rd Layer: Fine bicomponent (PP/PE) fabric, absorbs moisture and provides a soft and non-sticky feel. Size: 17.5 x 9.5cm (Adult) Packing: 50 pcs/box, 2000 pcs/carton Color: White / Blue Certifications: GMP, CE, FDA, EN 14683 Type II Factory Production Capacity: 1.000.000 pcs Mask Per Day Price: 0.22 Euro per 1 pcs

Fiyat teklifi isteyin

Tümatek Makina Elektrik Robotik İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2013 yılında kurulmuştur.Kuruluş amacı; Yurt dışında ve yurt içinde, Müşterilerin taleplerine ve üretim alanlarına göre ihtiyaçlarını karşılamak için, Robot teknolojileri, Paketleme - Dolum makinaları ve Özel endüstriyel projelerini tasarlamak gelişen teknolojide kalitemizle söz sahibi olmaktır.İnşaat alanında çelik konstrüksiyon, Mekanik tesisat ve Elektrik tesisat alanlarında hizmet vermektir.Hazırlamış olduğumuz fabrika ve üretim tesislerini, projelendirmek dünyanın bir çok yerinde ihtiyaca göre uygulamalarını yapmaktır.Vizyonumuz önce insan felsefesinden yola çıkarak, Robot, Yenilenebilir Enerji ve Makina teknolojilerinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olmaktır. Şirket Politikamız Benimsemiş olduğumuz politikamız gereği, ülkemize ve insanımıza en iyi hizmet verebilmeyi kendimize amaç edinirken; teknik ve teknolojik alanlarda şirket içi istikrarımızı koruyarak sürekli gelişmeye açık ve istekli bir kurum olmak da yegane amacımızdır.Firmamız yeni teknolojilere yatırım yaparak ülkemize daha çok hizmet vermek gayesinde olup; Tümatek Makine Elektrik, Robotik, İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. bünyesinde; Termoform Paketleme - Dolum Makineleri ve Ekipmanları, Robotik-Otomasyon ve Fikstür (Taşıma Robotları ve Kaynak Robotları), İnşaat Proje ve uygulamaları, Mekanik (Mekanik Tesisat İşleri), Elektrik (Elektrik Tesisat İşleri), Savunma Sanayii sektörlerinde hizmet vermektedir.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

TUMATEK

Merve Mah. Atatürk Cad. No: 326 Zafer Business Center. Kat: 3 PK.:34791 Sancaktepe

34791 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

TUMATEK'in Faaliyetleri

  • Metaller - makineler ve malzeme
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz