TÜRCERT SERTIFIKASYON

Türkiye

Office Building Outline icon Servis Sağlayıcı

TÜRCERT SERTIFIKASYON
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

AB başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinde, faaliyet gösterilen sektöre göre ürün ve hizmetlerin belgelendirilmesi çalışmaları yapılmaktadır. ISO ve ülkemizde TSE, bir mal veya hizmet üreten kuruluşların standartlara uygun üretim yapmaları ve tüketicilere kaliteli ürün ve hizmetler sunmaları yönünde standartlar geliştirmektedir. Bu belgelendirme çalışmaları belli standartları meydana getirmekte ve bu standartlarda, dünyada bunları kullanan tüm üreticler ve tüketiciler için bilinç ve duyarlılık oluşturmaktadır. Tüketiciler belli standartlara sahip ürünleri tercih etmeye başlarken, üreticilerde ürünlerinin tercih edilmesi için her geçen gün kalitelerini yükseltmeye çalışmaktadırlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Sistem belgelendirme çalışmaları, yönetim sistemleri kapsamaktadır. Bu sistemlerin getirdiği standartları uygulamadaki amaç, işletmeyi daha stabil bir şekilde yönetebilmek, müşteri ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve yönetim sistemlerinin işletmeye sağladığı sayısız yararlardır. Aslında yönetim sistemleri, işletmeleri hep bir adım daha öne gitmeye zorlayan yapılardır. Bu açıdan her işletme için kullanılması çok önemlidir. Kapitalizm acımasız ortamında hem ayakta kalabilmek hem de kalitenizden hiç bir taviz vermeden hizmet ve faaliyetlerinize devaam etmeniz oldukça zordur. Yönetim sistemleri sayesinde kuruluşlar önünü daha net görebilir hale gelir. Bu da işletmeye son derece önemli bir avantaj sağlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Bir laboratuar hizmetinin, muayenenin, ürün, sistem veya personelin belirli bir standart veya teknik düzenlemeye uygun olduğunun yazılı olarak bağımsız bir kurum veya kuruluş tarafından belirlenmesi faaliyetidir. Söz konusu ürün belgelendirme olduğunda firmanın değil ürünün belgelendirildiği anlaşılır. Mesela eğer Avrupa pazarında bir ürü nsatmak istiyorsanız, ilgili ürünün üzerinde CE işareti olmadan satış yapmanız kesinlikle yasaktır. Bu pazarda ürün satmak istiyorsanız ürününüz bir akredite kuruluş tarafından ilgili kriterlere göre incelenir ve onay alırsa ürüne CE belgesi konulabilir. Ürün belgelendirme, sadece CE belgesi ve CE işaretinen ibaret bir kavram değildir. Birçok farklı alanda, birçok farklı ürün için farklı kriterler isteyen farklı sistemlerde vardır. Örneğin; Helal belgesi, bir ürünün Helal olarak değerlendirildiği takdirde, pazara helal etiketiyle çıkmasını sağlayan bir ürün belgelendirme çeşididir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Havacılık sektörü güvenlik bilinci açısından en titiz davranan sektördür. Sürekli kamuoyunun dikkatini çeken ve hata olasılığının sıfır olması gereken bu sektörün her alanında yüksek kalite beklentileri bulunmaktadır. Ancak bu taahhüdün sağlanması için de bağımsız bir belgelendirme sistemine ihtiyaç duyulmuştur. Bu belge bir yandan güvenlik kalitesini temin ederken bir yandan da işletmelere yeni iş fırsatları yaratmaktadır. AS 9100 standardı bir Kalite Yönetim Sistemi standardıdır ve tamamen ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi üzerine kurulmuştur. Ancak uzay, havacılık ve savunma sektörlerine özgü tanımlamalar, kriterler ve ilaveler içermektedir. AS 9100 kaliteyi geliştirerek havacılık/uzay endüstrisi üreticilerinin yapısını güvence altına almak amacıyla havacılık/uzay endüstrisi tarafından yazılmıştır. Bu standart Avrupa ‘da EN 9100; Amerika ‘da AS 9100 ve Uzak Doğuda SJAC 9100 adıyla yayınlanmıştır.

Fiyat teklifi isteyin

TÜRCERT ulusal ve uluslararası onaylı bağımsız, tarafsız özel sertifikasyon kuruluşudur, belgelendirme standartlarında uygunluk değerlendirmesi tüm platformlarda kabul görmüştür. Tamamen yerli sermaye ile kurulan bir şirket olan TURCERT Teknik Kontrol ve Belgelendirme, çok sayıda yönetim sistemi standartlarına göre ve ürün belgelendirmesi direktifleri ve standartlarını esas alarak, denetim, gözetim, belgelendirme, muayene ve eğitim faaliyetlerinde bulunmaktadır. Bu faaliyetlerle ilgili olarak ülke içinden ve ülke dışından akreditasyon kurumlarından akredite olmuştur ve onaylanmış kuruluş olarak gerekli yetkileri almıştır. TURCERT belgelendirme kuruluşunun faaliyetlerini üç başlık altında toplamak mümkündür: belgelendirme çalışmaları, eğitim hizmetleri ve muayene ve test çalışmaları.

Domain icon Servis Sağlayıcı

TÜRCERT SERTIFIKASYON

Merkez Mh, Gençosman Cd No 11/A Güngören

34164 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Servis Sağlayıcı

TÜRCERT SERTIFIKASYON'in Faaliyetleri

  • Kalite - Sertifikasyon/Belgelendirme
  • Kalite Belgelendirme
  • Sertifikasyon
  • Kalite Belgesi
  • ISO Belgesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz