TÜRCERT

Türkiye

Factory icon Acente/ Temsilci

TÜRCERT
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Toplam Kalite Yönetimi anlayışı genelde üretim yapan işletmelerde uygulama alanı bulmuştur. Genel olarak toplam kalite anlayışının gelişime bakılacak olursa, ilk olarak muayene ile başladığı, arkasından kalite güvence standartları ile devam ettiği ve nihayet Toplam Kalite Yönetimi anlayışına ulaşıldığı görülür. Bütün bu süreçlerde ağırlıklı olarak fiziki mallar dikkate alınmıştır. Bu yüzden Toplam Kalite Yönetimi anlayışı ile üretim sektörü her zaman birlikte düşünülmüştür. Ancak yine de hizmet sektörünün son yıllarda giderek daha hızlı yaygınlaşması ile birlikte bu sektörde de kalite ve Toplam Kalite Yönetimi anlayışı bir ihtiyaç haline gelmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Teknolojinin gelişmesi, sanayileşmenin artması ve yaşamın gittikçe kolaylaşması güzel de, işin bir de kötü tarafı var: dünyanın ekolojik dengesinin gittikçe daha fazla bozulması. Evet dünyanın ekolojik dengesi bozulmuştur. Günümüzde artık çevrenin korunması bilinci bir ihtiyaçtan öte bir zorunluluk haline gelmiştir. Doğal kaynaklar inanılmaz derecede tükenmektedir ve bugünden bir önlem alınmazsa gelecek nesilleri hiç de güzel bir dünya beklememektedir. Aslına bakılırsa önlem alınmakta geç bile kalınmıştır. Her insan sadece çevreyi temiz tutmakla kalmamalı, aynı zamanda doğal kaynakları verimli kullanmalıdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gıda güvenliği konusu giderek daha önemli bir durum almıştır. Bir yandan gıda kaynakları azalırken bir yandan da mevcut gıdalarda çeşitli faktörler yüzünden yaşanan problemler gittikçe içinden çıkılmaz bir hal almaktadır. Gıda güvenliğinin bu kadar önemli olmasının nedeni, günümüzde iki yüzden fazla hastalığın gıdalardan kaynaklandığı gerçeğidir. Çeşitli alerjik tepkilerden felçlere ve ölümlere kadar birçok farklı problem, insan sağlığını tehdit etmektedir. Gıda güvenliğine gereken önem verilmediği takdirde, bebek bekleyen anne adayları, bebekler, küçük çocuklar ve yaşlılar, kısaca bağışıklık sistemi zayıf olan kişilar başt aolmak üzere herkes kalıcı hasarlar ve ölümcül riskler ile karşı karşıya bulunmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Son zamanlarda iş kazalarının sayısında ve bu kazalarda sakat kalanların ve yaşamlarını kaybedenlerin sayısında ciddi bir artış izlenmektedir. Bu durumda iş sağlığı ve güvenliği konusunun, toplumda bir farkındalık yarattığı söylenebilir. İş sağlığı ve güvenliği kavramı,çalışanları korumaya yönelik alınan önlemler ve yapılan uygulamaların, yasal düzenlemeler ve standartlar ile desteklenmesini açıklamaktadır. Kısaca iş güvenliği, bir işletmede çalışanların, sağlıklı ve güvenli koşullarda çalışmasını sağlamak için alınan önlemler bütünüdür. İşletmelerin faaliyet türüne bağlı olarak, o işyerinde işlerin sorun çıkarmadan yürütülmesi için, ortaya çıkması muhtemel tehlikelerden çalışanların korunması ve daha güvenli bir çalışma ortamının oluşturulması amacı ile bir yöntem çerçevesinde yapılan çalışmalar iş güvenliği olarak ele alınmaktadır. Ancak iş güvenliği konusu sadece çalışanlar ile sınırlı değildir.

Fiyat teklifi isteyin

Belgelendirmenin amacı, bir kurum ve kuruluşta işletilen bir yönetim sisteminin ilgili standartlara uyduğunun ve etkin şekilde uygulandığının bağımsız bir kuruluş tarafından kanıtlanmasıdır. Belgelendirme aynı zamanda yönetim sistemi standartlarının, kurum veya kuruluşun açıkladığı politika ve hedefleri, sürekli olarak gerçekleştirebilme kapasitesinin bulunduğunun da bir göstergesidir. Belge almış olan bir kuruluş, bu şekilde kendisine bir katma değer yaratmış olmaktadır. ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi ISO/TS 16949 Otomotiv Kalite Yönetim Sistemi ISO 50001 Enerji Yönetim Sistemi OHSAS 18001 İşci Sağlığı ve İş Güvenliği Yönetim Sistemi ISO 26000 Sosyal Sorumluluk Yönetim Sistemi ISO 10002 Müşteri Şikayet ve Memnuniyet Yönetim Sistemi ISO 17100 Tercüme Hizmetleri Yönetim Sistemi ISO 3834 (EN 15085) Kaynaklı İmalat Yeterlilik Yönetim Sistemi HELAL Sertifikası ECOmark® Ekolojik Ürün Belgelendirme Programı TÜRCERT, hem ulusal hem de uluslararası yetkili kuruluşlar tarafından yayınlanarak uygulamaya konulan standartlar ve yasa, yönetmelik, tüzük ve benzeri yasal düzenlemeler doğrultusunda belgelendirme çalışmaları yapmaktadır.

Domain icon Acente/ Temsilci

TÜRCERT

Merkez Mh Gencosman Cd No 11 A gUNGOREN

34164 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    1995
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    Acente/ Temsilci

TÜRCERT'in Faaliyetleri

  • Kalite - Sertifikasyon/Belgelendirme
  • ıso 9001
  • ıso 14001
  • ıso 27001
  • CE Belgesi
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz