Türkiye
İmalatçı/ Üretici
Şirketimiz Yağsız Soya Unu, Soya Unu, Pastörize Soya Unu, Soya Proteini, Çikomiks, Ekmek Katkı Maddeleri ve çeşitli Gıda Katkı Maddeleri üretimi yapmaktadır. Müşteri odaklı yaklaşımı ile her zaman yeni ürünlere ve yeniliklere açık; müşteri talepleri doğrultusunda araştırma geliştirme faaliyetleri yürütebilme kapasitesi ile Müşteriye özel ürünler üretibilme ayrıcalığına sahip bir şirketiz.
APM
Türkiye
pasta katkı maddesi , pastacılıkta pandispanya ve swissroll keklere ve dondurmaya hacim katmak için, stabilizatör olarak kullanılır. Bu yolla yumurta tüketimi de azalır. Menşe: Türkiye Form: Jel Uygulama: Pastacılık (pandispanya kekler swiss roll kekler, dondurma) Ambalaj: 5 kg kova Raf ömrü: 1 sene Saklama: Serin ve kuru yerde saklayınız
APM
Türkiye
Pastacılık için çeşitli aromalarda toping ve dekor sosları. Çeşitler: çikolatalı soslar, meyveli soslar, glasso sosları
APM
Türkiye
Pastacılık dekorasyon için çeşitli aromalı standart ve simli soğuk jöleler.: Ürün: Soğuk jöleler Menşe: Türkiye Form: jöle Ambalaj: 7 kg kovalar x 4=koli JÖLE ÇEŞİTLERİ (AROMALAR): Çikolatalı, karamelli, sade, beyaz, çilekli, frambuazlı, yaban mersinli, vişneli, portakallı, muzlu, limonlu, mangolu, ananaslı, kiwili, kayısılı
APM
Türkiye
Krem patisyeri tozu pastacılıkta keklerde, profiterolde, krosant ve buna benzer ürünlerde dolgu malzemesi olarak kullanılır. Hijyeni ve kullanım kolaylığı olan bir üründür Menşe: Türkiye Form: toz Uygulama: pastacılık, şekerleme Ambalaj 1 kg poşet x 10= koli & 10 kiloluk torbalar: Raf ömrü: 1 sene saklama: serin ve kuru yerde saklayınız