UGMA

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

UGMA
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Soluduğunuz her nefeste, çıplak gözle görülmeyen mikroskobik boyuttaki pek çok zararlı gaz, virüs, mikroorganizma ve bakteriler solunum yoluyla vücuda taşınır. UGMA Air Purifier UGM-AP-100 ortamdaki bulaşıcı risk faktörlerini en aza indirgeyen benzersiz bir teknoloji ile tasarlanmıştır. Hava akış testleri yapıldıktan sonra geliştirilen emiş ve üfleme menfezleri sayesinde cihaz içerisine giren kirli hava filtrelendikten sonra eşit ve doğru bir şekilde yönlendirilerek ortama verilir. UGMA Filtreli Mikrobiyal Jel Hava Temizleme Cihazı, evlerde, ofislerde, bekleme salonlarında, kliniklerde, yaşlı bakım evlerinde, muayene odalarında, okullarda, spor salonlarında, otel&konaklama alanlarında ve her türlü kapalı ortamda; havayı virüs, bakteri, toz, duman, zararlı partiküllerden %99,9 oranında arındırır. Cihazda UGMA Filtre ile birlikte kullanılan Aktif karbon filtre ortamdaki kötü kokuları bertaraf ederek sizlere ferah bir yaşam alanı sunar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Çalışma ve toplu yaşam alanlarında havada bulunan zararlı gazlar, virüsler, bakteriler sizlerin sağlığını tehlikeye atmaktadır. UGM-AP-80 Endüstriyel Hava Temizleme Cihazı; gıda depolarında, gıda üretim tesislerinde, otel lobilerinde, veteriner kliniklerinde, marketlerde, spor salonlarında, laboratuvarlarda, restoranlarda, kafelerde havayı; virüs, bakteri, maya, küf, duman, zararlı partiküllerden %99,9 oranında arındırır. Çalışma ve toplu yaşam alanlarında sizleri rahatsız eden kötü kokular cihaz içerisinde UGMA Filtre ile birlikte kullanılan Aktif karbon filtre ile filtrelenerek iç ortam hava kalitesi artırılır. Sağladığı yüksek hava geçirgenliği sayesinde enerji tüketimi oldukça azdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Dünya Sağlık Örgütü başta olmak üzere birçok kurum insan sağlığı için çalışma ve yaşam alanlarında uygun havalandırma sistemlerinin kullanılmasını teşvik ediyor. UGMA Filtreli UGM-AP-80-1 Endüstriyel Hava Temizleme Cihazı; gıda üretim tesislerinde, donmuş gıda depolarında, soğuk hava depolarında, laboratuvarlarda, restoranlarda, kafelerde havayı virüs, bakteri, maya, küf, zararlı partiküllerden %99,9 oranında arındırarak iç ortam hava kalitesini artırır. Gıda sektörü sorunlarına çözüm ortaklığı sunarak gıda ürünlerinde hiçbir kimyasal kullanılmadan doğal olarak ürünlerin raf ömrünün uzatılmasını sağlar. Ayrıca paslanmaz çelik yapısı ile yüksek nemli ortamlarda da kullanılabilir özelliktedir. Sağladığı yüksek hava geçirgenliği sayesinde enerji tüketimi oldukça azdır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Gıda sektöründe üretim, taşıma ve depolamada hava kalitesi, gıda ürünlerinin bozulmasını önlemek adına çok önemlidir. UGMA Filtreli UGM-AP-60 Endüstriyel Hava Temizleme Cihazı; ambalajlı gıda üretim alanlarında, yaş meyve ve sebze depolama alanlarında, kuru gıda depolarında havayı; virüs, bakteri, maya, küf, koku, zararlı partiküllerden %99,9 oranında arındırarak iç ortam hava kalitesini artırır. Ayrıca yüksek nemli ortamlarda paslanmaz çelik yapısı sayesinde etkin kullanım alanı mevcuttur. Gıda sektöründe ürünlerin tüketiciye ulaşana kadar geçirdiği süreçlerde ortamdaki kirli havayı filtreleyerek sağlıklı gıdaya ulaşılmasını sağlar. Sağladığı yüksek hava geçirgenliği sayesinde enerji tüketimi oldukça azdır.

Fiyat teklifi isteyin

Dünyada Bir İlk, En Yüksek Performanslı Filtrasyon Teknolojisi! Hava kaynaklı virüs, bakteri, maya, küf tehlikesi sona eriyor. Sağlık Bakanlığı tarafından onaylı, tamamen doğal ve organik yapıların karışımından oluşan jel yapısı ile UGMA Filtrasyon Teknolojisi ürünleri; virüs, bakteri, maya, küf, küf sporları, alerjenler gibi mikrobiyal ajanları, 0, 10 mikrona kadar partikülleri ve ortamdaki kötü kokuları %99, 9 oranında filtre eder. Sağlık, ilaç, toplu taşıma, gıda, turizm, eğitim, savunma sanayi sektörleri başta olmak üzere, tıbbi maske uygulamaları, ev, ofis, laboratuvar, Ar-Ge merkezleri, kamu kurumları, toplu yaşam ve çalışma alanları gibi geniş kullanım alanına sahiptir. UGMA Filtrelerden geçen hava miktarının diğer filtrelere göre en az 3 kat daha fazla olduğu kanıtlanmıştır. Düşük fark basıncı ile yüksek enerji verimliliği sağlamaktadır. Nemden etkilenmeyen yapısı ile yüksek nemli ortamlarda da kullanıma uygundur. UGMA Filtrasyon Teknolojisi ürünleri yüksek performansı ile ortamdaki kirli havayı %99, 9 oranında filtreleyerek sizlere temiz ve sağlıklı bir yaşam alanı sunar.

Şirketle ilgili son haberler

İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ

İNOVASYON VE BAŞARI ÖDÜLLERİ

Yeni bir ödül ・ 22 Şub 2022 daha fazla… Open In New icon

Türkiye İnovasyon ve Başarı Ödüllerinde "Yılın Filtrasyon Teknolojisi Markası" ödülünü aldık.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

UGMA

UMRANIYE

34775 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2012
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

UGMA'in Faaliyetleri

  • Hava filtreleme - ekipmanlar
  • Filtreleme - Cihazlar ve gereçler
  • Koruyucu maskeler
  • Klima, havalandırma ve vantilasyon - Ekipman
  • filtrasyon ekipmanları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz