VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Garanti Edilen İçerik (%W/W) Organik Madde 15 Toplam Azot (N) 10 Amonyum Azotu (N) 5,5 Üre Azotu (N) 4,5 Toplam Fosfor Pentaoksit (P2O5) 20 Suda Çözünür Fosfor Pentaoksit (P2O5)17,5 Toplam Kükürt Trioksit (SO3) 15 Suda Çözünür Demir (Fe) 0,5 Maksimum Nem 20 Hümik-Fülvik Asit 10 pH 5-7 Ürün Özellikleri Taban (toprak altı) gübresi olarak kullanıldığında toprağın bitki kökleri ile temas ettiği bölge (rizosfer bölge), su tutma kapasitesi az olan kumsal ve milli toprakların su tutmasını artırır, havalanması az olan killi toprakların kil paketleri arasını açarak havalanmasına yardımcı olur.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Garanti Edilen İçerik (%W/W) Toplam Organik Madde 64 Organik Karbon 28 Organik Azot (N) 10 Serbest Aminoasitler 10 pH 5-7 Ürün Özellikleri Feriştah 64, bitkinin alabileceği yüksek kalite aminoasitler içeren bitkisel menşeli sıvı organik gübre olup, toprağın yapısını geliştirmek, bitkiyi güçlendirip toprak, bitki ve ürün verimliliğini artırmak amacıyla gelişti­rilmiş, bünyesindeki doğal enzimlerle güçlendirilmiş organik bir üründür. Ürünün özelliği ve etkili içeriği; üretim­de kullanılan ileri teknoloji ve yüksek kalite ham maddeleri ile ürünü daima emsallerinden üstün kılmaktadır.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Garanti Edilen İçerik(%W/W) Toplam Azot(N) 46 Üre Azotu (N) 46 Dicyandiamide (DCD) 1,1 Yavaş Salınımlı Akıllı Gübre Mor İnci Bitkiler MOR İNCİ tek yıllık ve çok yıllık bitkilerde azot kaynağı olarak kullanılır. Açık alan bitkileri yanında seralarda, endüstri bitkilerinde, sert ve yumuşak çekirdekli meyvelerde, yumrulu bitkilerde topraktan ve üst gübresi olarak güvenle kullanılır. Ürün Özellikleri Üre Azotunun DCDA ile kompleks halinde olmasından dolayı azotun aşırı nitrifikasyonunu önler. Nitrosomonas inhibitasyonu, bakteri aktivitesini ve amonyumun toprakta dönüşümünü yavaşlatarak atmosfere olan amonyak kayıplarının önüne geçer. Ürenin dönüşümünü geciktirerek azot kayıplarını minimize etmektedir.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Garanti Edilen İçerik (%W/W) Organik Madde 15 Alginik Asit 0,5 Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O)3 pH 8-10 Ürün Özellikleri Karaca, toz formunda elden edilen deniz yosunu kaynaklı özel enzim, organik ve doğal içerikli mükemmel bir üründür. Giberellik, alginik asit ve sitokiler gibi doğal bitki enzimleri içerir. Toprağa verilen alginik asitler, besin elementlerinin alım etkinliğinin artırılması yanında, bitki bünyesine alınan besin elementlerinin meyve ve tane oluşumuna-dönüşümüne hizmet eder.

Fiyat teklifi isteyin

VERİM GÜBRE Anonim Şirketi 2017'de kurulmuş olup, Ar-Ge çalışmalarını, yatırımlarını ve hazırlıklarını 2020'de tamamlamış, organik, organo-mineral ve mineral gübre üretimlerine başlamıştır. VERİM GÜBRE A.Ş olarak öncelikli ilkelerimiz; daha iyi toprak, bitki ve insan sağlığıdır. Daha yüksek mahsul verimini ve daha besleyici gıdaları desteklemek için en kaliteli gübreleri üretip, gübre kullanımında en iyi uygulamaları teşvik ediyoruz. Biz Verim Gübre markası olarak, yeni ürünlerimizi geliştirirken ve üretirken; su verimliliğini yükseltebilen, toprağı koruyan, değerli bitkilerinizi en zor şartlarda dahi besleyebilen, gıda güvenliğini ön plana çıkaran, iklim değişikliklerine dayanabilecek, yüksek ve düşük sıcaklıkta çalışan, her türlü toprak koşulunda maksimum düzeyde verimlilik sağlayan bitki besleme ürünleri sunuyoruz. Ürünlerimiz organik, organomineral sıvı-toz gübre, organomineral granül gübre, mineral NP ve NPK gübre gruplarından oluşmaktadır. Bu üretimlerimiz haricinde şirketimizin ithal ettiği mineral gübrelerinde pazarlama ve dağıtımını yapmaktayız. Verim Gübre, arazide ve online tarımsal danışmanlık hizmetlerinde; toprak analizi eğitimi ve bitki besleme reçetelendirmeleri, üretici bilinçlendirme toplantıları, model tarla uygulamalarıyla ve yenilikçi ürünlerle tarım sektörüne katma değer sağlamaktayız.

Şirketle ilgili son haberler

‘Tarımda İnovasyon ve Girişimcilik Günleri’nde Biz de Vardık

‘Tarımda İnovasyon ve Girişimcilik Günleri’nde Biz de Vardık

Etkinlik katılımı ・ 18 Nis 2022 daha fazla… Open In New icon

Gebze Teknik Üniversitesi Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Kulübü (GTU IAAS) öğrencileri; Tarım ve teknolojilerini tanıtmak, paydaş firma ve kurumları öğrenciler ile bir araya getirmek amacıyla ‘Tarımda İnovasyon ve Girişimcilik Günleri’ etkinliğini Gebze Teknik Üniversitesi ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda düzenlemiştir. Söz konusu etkinlik, 23-24 Aralık 2021 tarihlerinde Gebze Teknik Üniversitesi Çayırova Yerleşkesi’nde gerçekleştirilmiştir. NEGMAR Grup çatısı altında faaliyetlerini yürütmekte olan Verim Gübre A.Ş., bahsi geçen etkinliğe Genel Müdür düzeyinde katılım sağlamıştır. Şirketimizin Gn. Md. Sn. Ahmet KOÇ’un yanı sıra, Sn. Aleyna YILDIRIM, Sn. Ali KINALI ve Sn. Dr. İrfan SÜRER’de söz konusu etkinliğe iştirak etmişlerdir. 24 Aralık 2021 Cuma günü, Şirketimizin Pazarlama Md. Ali KINALI bir sunum gerçekleştirmiştir. Ali Kınalı Sunumunda; Şirketimiz hakkında bilgilere, hedeflerimize, Şirket politikamıza ve yeni nesil ürünlerimize yer vermiştir.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI

Cumhuriyet Mahallesi, Kartepe Sokak, No:4 Kat:5

34870 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    11 – 50
  • Ticari
    11 – 50

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Ödeme şekli

  • Kredi kartı - Nakit - Çek
  • Uluslararası posta havalesi
  • Swift Havale
  • Stand-by akreditif
  • Belge karşılığı ödeme
  • Belge karşılığı kredi

Bankalar

  • Ziraat Bankası
  • Türkiye İş Bankası
  • Kuveyttürk Bankası

Teslimat bölgeleri

Teslimat şartları (incoterms)

Sorumluluk
  • Satın Alan
  • Paylaşılan
  • Sağlayıcı

VERIM GÜBRE ANONIM ŞIRKETI'in Faaliyetleri

  • Doğal gübre
  • kimyasal gübre
  • komposto gübreler
  • organik gübreler
  • özel gübreler
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz