VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Üst bölme olan Ruj ve Oje düzenleyici 16 bölmeden oluşur. Alt bölme ise 2 katlıdır ve 1 büyük 2 küçük olarak 3 çekmeceden oluşmaktadır. Çok amaçlı bu Set ile Makyaj malzemeleriniz daha düzenli olur. Dolap çekmecelerinizde karışık ve düzensiz olan malzemeleri toparlar.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

3 Gözlü Metal Saç Kurutma Makinesi Düzenleyici Banyoda saç kurutma makineniz elinizin altında olsun. Saç kurutma makinesinin düzenli görünüm ve kullanımını sağlar. Düzleştirici, maşa gibi saç şekillendiricileri için de uygundur. Kablolu saç şekillendirici ürünlerinin dağınık görüntüsünü engeller.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

60 Derece Dönebilen Makyaj Organizeri Şeffaf Farklı boyda birçok kozmetik ve makyaj ürünü için idealdir. 31 cm yükseklik ve 23 cm çap ile setlerinizi kolayca düzenleyebilirsiniz. 360 derece dönen yapısı ile ürünlerinizi kolayca yerleştirmenizi ve bulmanızı sağlar. Rafların yüksekliklerini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

4 Katlı Dolap İçi Tava ve Tabak Düzenleyici Organizer Tava ve tabaklarınız artık daha düzenli. Mutfak dolaplarınızı daha etkin kullanabilmenizi sağlar. Helen's Home Tava Düzenleyici, Tavalarınızı iç içe geçerek çizilmelerini engeller. Paslanmaz kaplama ve metal malzemeden üretilmiştir.

Fiyat teklifi isteyin

Helen’s Home, 2009 yılında ev için yenilikçi depolama ürünlerini makul bir fiyata sunmak temel hedefi olan bir ev eşyaları tasarım şirketi olarak başladı. Türkiye’de dağıtım tesisleriyle düzenleyici ev eşyalarında küresel bir lider olmak için büyüdük. Türkiye'de organizatör ürünleri denilince akla gelen ilk markalardan biri olan Helen's Home, 5 farklı kategoride yüzlerce ürünün üretimini sağlamakta ve en uygun fiyata müşterilerine satışa sunmaktadır. 3000 m2 çalışma alanımız ve 22 kişilik ihracat ekibimiz ile Ev Düzenleyici ürünlerini uluslararası pazara sunuyoruz. Fiyatlarımızla rekabet gücümüzü kullanıyoruz. Özellikle müşterilerimizin vazgeçilmezi olan Ev Yaşamı düzenleyici kategorimizde özellikle kadınların tercihi olan Pratik Mutfak Eşyaları, hayatı kolaylaştıran pratik ürünler arasında yer alan Ev Düzenleyiciler, Banyo Gereçleri ve Ev Tekstili Ürünleri keyifle müşterilerimizin beğenisine sunulmaktadır.Toplamda 5 farklı kategoride binlerce ürün sunuyoruz. Helen's Home olarak her gün yurt dışına ve yurt içine binlerce kargo gönderiyoruz. Ürünlerimiz Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde en çok online satılan ürünler arasındadır. Misyonumuz, insanların evlerini şık bir şekilde düzenlemelerine ve geliştirmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış yenilikçi ürünlerle günlük yaşamı kolaylaştırmaktır.Sloganımız ‘’Haydi Düzenli Evlerde Görüşelim’’.

Belgeler

Domain icon İmalatçı/ Üretici

VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.

ISTOC TEPE PLAZA KAT 2 DAIRA 10

34000 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    51 – 100
  • Ticari
    51 – 100
  • % ciro, ihracatta
    %70

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2009
  • Şirket türü
    Genel merkez
  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

VIZYONER ELEKTRONIK VE DIS TIC LTD. STI.'in Faaliyetleri

  • Metal ev eşyaları
  • almanca çeviri
  • Mutfak Gereçleri
  • Home organizers
  • Ev tekstil ürünleri
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz