WATERIST FAUCETS & SHOWER MIXERS

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

WATERIST FAUCETS & SHOWER MIXERS

Ürün kataloğu

Türkiye

WaterIST olarak sizlere, uygun fiyatlı ve üstün kaliteli musluklar, bataryalar, armatürler ve duş başlıkları sunuyoruz. Geniş ürün yelpazesi, hızlı teslimat ve kalite ürün anlayışımız ile sizlerle çalışmak için sabırsızlanıyoruz.

Türkiye

Üstün kalite ve uygun fiyatlı duş başlıkları, duş setlerini beğeninize sunuyoruz. Türkiye'de ve Dünya'da pek çok evin güvenle ve mutlulukla kullanılan ürünlerimizi kullandığınızda sizler de mutlulukla dolacaksınız. Güleryüzlü hizmet, uygun fiyat politikası, üstün kalite ve kontrol anlayışı ve hızlı teslimat ile siz ithalatçı, distribütör ve inşaat malzemesi, banyo aksesuarları satış firmaları ile tanışmak ve işbirliği oluşturmak için sabırsızlanıyoruz. Hemen şimdi bizimle temas kurun ve siz de kazanmaya başlayın.

Türkiye

Üstün kalite ve her aşamada kalite ve kontrol işlemlerinden geçerek imal edilmiş ürünleri sizlerin beğenisine sunuyoruz. Çamaşır makinesi, bulaşık makinesi vb gibi cihazların su bağlantıları için kullanılan ürünü sizler de güvenle kullanabilirsiniz. Distribütor, bayi ve ithalatçı firmaların, üstün kalite ürünleri, uygun fiyat ve hızlı teslimat ile elde etmeleri için hemen bizlerle temas kurmalarını rica ederiz. Gelin siz de bu büyük ve mutlu ailenin bir parçası olun. Hemen kazanmaya başlayın.

Su, hayatımızın her alanında var olan ve bizi biz yapan bir maddedir. Suyun evinize, mutfağınıza ve banyonuza nasıl ulaştığı bu nedenle çok önemlidir. Suyun sizlere ulaşması için üstün teknolojik cihazlar kullanarak, kaliteli, şık, tasarım harikası ürünleri (musluklar, bataryalar, klasik tip çeşmeler, duş başlıkları ve çok daha fazlası) sizlerin beğenisine sunuyoruz. Gelin, WaterIST'in bir parçası olun. Suyun banyonuzda, mutfağınızda ve istediğiniz diğer pek çok yerde sizlerle olması için teknoloji ve iyi çalışmayı bir araya getirerek ortaya çıkan ürünleri kullanın. Su ve insan, ayrılmaz iki varlıktır dünya üzerinde. Suyun sizin ulaşmasını sağlarken de bu iki mükemmel varlığa uygun ürünlerin kullanılmasını gerektiğini düşünüyoruz. WaterIST size sadece musluk, çeşme veya duş başlığı değil aynı zamanda bir tarz, bir farklı stil, bir hayat görüşü sunar. Yaşadığımız çağa uygun, tasarımın, teknolojinin ve hayal gücünün kullanımı ile ortaya çıkmış olan ürünler, baktığınızda göz zevkinizi okşayan, dokunduğunda yüksek kaliteli malzemesini hissettiren ve suyu size ulaştırırken bunu en uygun ve verimli şekilde yapan ürünler kullanın. Gelin, büyük, mutlu ve güler yüzlü müşteri ailemize katılın. Su & Siz

Belgeler

Domain icon Toptancı

WATERIST FAUCETS & SHOWER MIXERS

Match Plaza No:44

41400 Gebze - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

WATERIST FAUCETS & SHOWER MIXERS'in Faaliyetleri

  • Musluklar ve valfler
  • binalar için klasik musluklar
  • duş başlığı
  • çeşmeler
  • ARMATÜRLER
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz