WONDER WOOD & LEATHER

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

WONDER WOOD & LEATHER
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

Katlanabilir, şık deri askılı standı ile hem ev içi hem de bahçe de düzenlenecek kokteyller için vazgeçilmez bir mobilya olarak tasarlandı.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Katlanabilir ve mıknatıslı ayaklarıyla, kullanımı kolay, zarif bir kahvaltı tepsisi olarak dizayn edildi. Kayın ağacından yapılan bu güzel tepsinin ölçüleri ise Yükseklik: 7cm, Genişlik: 60 cm, Derinlik: 40 cm Stand Yüksekliği: 32,5 cm

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Tutamakları, içi ve altı birinci kalite deri kaplı bu ahşap tepsi lüks oteller ve evler için dekoratif sunum tepsisi olarak üretilmiştir. Yükseklik:5 cm Genişlik: 53 cm, Derinlik 35cm

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ahşap malzemeden yapılan bu dikdörtgen beyaz cilalı kutu oteller, restoranlar ve evler için çok amaçlı olarak dizayn edilmiş ve üretilmiştir. Yükseklik: 7.5cm, Uzunluk: 25cm, Genişlik:20cm.

Fiyat teklifi isteyin

Many wood and leather combination objects such as trays and boxes, are manufactured by our company. Our company, which has been operating since the 1980s, is a family company. In our company, wood production, paint shop and textile coating can be done. A total of 15 people are employed in our business. According to the incoming order, this number can increase to 50. We aim to produce new products by adding the leather touch to the woodwork. Each item is handmade and unique for our customers. You can easily see our passion and our skills on our products. We want to make sure that you are 100% satisfied with our products. Looking forward to your visit, we're sure you can find your preference inside. In addition, we would like to be very happy to fulfill your custom orders in order to make your prefererences come true.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

WONDER WOOD & LEATHER

Orhantepe Mah.Banu Sok. No:4/22 Kartal

34865 Istanbul - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

WONDER WOOD & LEATHER'in Faaliyetleri

  • Ahşap - mamul ürünler
  • ahşap çalışmaları ve üretimi
  • deri tepsi
  • ahşap tepsi
  • Ahşap kutular
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz