YARASA GÜBRESI

Türkiye

Factory icon İmalatçı/ Üretici

YARASA GÜBRESI

Ürün kataloğu

Türkiye

Sera ve NATURAL GROWHT, Sıvı yarasa gübresi, fosilleşmiş yarasa gübresinin elde edilen ve bitkiler tarafından doğrudan emilen bitki kalitesini ve lezzetini arttırıcı sıvı besin katkı gübresidir. İçeriğindeki enzimler sayesinde bitki hücre duvarlarında bulunan proteinleri, yağları, nişasta ve selülozları parçalayarak bitki tarafından alınmasını kolaylaştırır NATURAL GROWHT, aynı zamanda taban kök besleyici gübresi olarak kullanılması tavsiye edilen bir gübredir. Bünyesinde Azot-Fosfor-Potasyum dışında milyonlarca faydalı bakteriler enzimler ve mikro elementler bulunur. Bu nedenle özel ve benzersiz bir üründür. NATURAL GROWHT, İdeal pH oranı sayesinde tuzluluk oranı yüksek topraklarda pH dengeleyici fonksiyonu vardır. Tuzdan dolayı bitkinin yanmasını önler. Kaymak tabaka oluşmasını ve toprağın beton gibi sıkışarak bitkinin köklerini ve gövdesini sıkıştırmasını önler. Toprağı hareketlendirir, ısıtır ve hava almasını sağlar.

Türkiye

Bitki özlerinden elde edilen özel şelatlı olup, istemik bir kalsiyumdur. İçerisinde ihtiva ettiği Aminoasitler de bitkinin yapı taşı olduğu için bitkinin gelişmesine önemli ölçüde yardımcı olacaktır. İçerisinde bulunan Bor ise kalsiyumun taşınmasına yardımcı olacaktır. Bitkilerde kalsiyumdan kaynaklanan arazları önleyen bir yaprak gübresidir. Meyvede kalsiyum miktarı yükselirse etilen gazının üretimi azalır. Böylece meyvenin depo ömrü uzar. Bitki bünyesindeki kalsiyum hücre duvarında Kalsiyum pektat oluşturur. Dolayısı ile hücre zarında sertlik meydana gelir. Bu da dayanıklık sağlar. Kalsiyum bulunduğunda calmudilin adlı protein kompleksi oluşur. Bu da bir takım enzimleri harekete geçirir. Bitkilerde diğer besin maddelerinin alınmasında bitki ve toprakta bulunan toksit maddelerin çökelmesinde regülatör görevi yapar, bitkinin sağlığı üzerinde özellikle büyüme ve gelişme noktalarında gerekli olan önemli bir besin maddesidir.

Türkiye

AminoAs, tamamen organik yapıda ve bitkisel kaynaklardan elde edilmiş aminoasit, vitamin ve enzimlerce zenginleştirilmiş, enzimatik hidroliz yöntemi ile üretilmiştir L-aminasitler içeren organik kökenli bir anti stres ürünüdür. AminoAs, tozlaşmayı hızlandırır fotosentez hızını artırır vegatif aksamı geliştirir. Zengin içeriği sayesinde hücret bölünmesini artırır, klorofil sentezi sayesinde fotosentezi hızlandırır ve verim artışı sağlar. Olumsuz hava şartlarından kaynaklanan stres koşullarını ortadan kaldırır. İçeriğindeki yüksek oranda organik azot ve serbest aminoasitler sayesinde bitki tarafından alımı son derece hızlıdır.

Türkiye

AlgaZee, soğuk kuzey denizlerinden çıkarılan deniz yosunu ve tamamen seçilmiş bitkisi ekstrelerin karışımından elde edilmiş sıvı bir gübresidir. İçerdiği en önemli maddelerden Alginik asittir. Alginik asit bir toprak ve bitki kondisyonlayıcıdır. Bir çok fito hormon (Gibberelik ve sitokinin) içermektedir. AlgaZee, uygulaması ile birlikte, besin elemenlerinin bitkinin yüksek gereksinim duyduğu dokulara iletimi optimize edilir. Bitkilere canlılık verir ve yeşil aksamın hızla gelişmesini sağlar. Tüm bu sürecin birer sonucu olarak, çok daha kuvvetli kök yapısı meydana gelir. Yaprak, yaprak yüzeyleri genişler, daha yüksek fotosentez aktivitesi sağlanır ve beslenme artar. Çiçek dökümü azalır, çiçek yapısı kuvvetlenir ve dolayısı ile meyve tutumu artar. Yüksek verim ve kalitede meyve oluşur.

Hakkımızda Konya Selçuklu bölgesinde kurulan şirketimiz, TAM TARIM GIDA markamızla başta Avrupa olmak üzere dünya çapında yapmış olduğumuz araştırma ve AR GE ler sonucunda, kendi buluşlarımız olan sepesifik ürünlerimizi (Yarasa Gübresi, Solucan Gübresi , Organik gübreler, Mikrobiyal Gübreler, Organomineral Taban gübreleri Granül formda ve biyolojik bitki koruma ürünleri) Teknolojik ve Modern Fabrikamızda üreterek Tarım Sektörüne hizmet vermekteyiz. Şirket ortaklarımız ve yeni buluşlarımızda bize destek veren yerli ve yabancı profösör ve mühendislerimizle birlikte iyi bir geçmişe sahip olup, bitki Besleme ve Bitki Koruma ürünleri konusundaki tecrübelerimiz ve zengin bilgi birikimlerimiz ile tarım sektöründe Organik bir Marka olmayı hedefliyoruz.Kısa süreli geçmişimize rağmen; 25 çeşit ürünlerimizden oluşan geniş bir ürün yelpazesi ile Türk ve Dünya çiftçisinin hizmetinde olup, Türkiyede ve Dünyada Tarım sektöründe Biyolojik ve kalıcı yeniliklere imza atmayı kendimize ilke edindik. Ürünlerimiz çevreye ve insana zarar vermeyen, organik üretime yönelik girdilerdir. TAM TARIM GIDA Markamız ile ; üretim ve pazarlama anlayışının en önemli unsurları olan, piyasa ihtiyaçlarını iyi analiz etmek, kaliteli ürünler üretmek, hızlı bir servis hizmeti sağlamak ve çiftçilerimizin vazgeçemediği Organik bir marka olmaktır. TAM TARIM GIDA San.Tic.Şti.

Domain icon İmalatçı/ Üretici

YARASA GÜBRESI

Feritpaşa Mah. Yasemen Sk. Goncagül Sit.

B blok no: 3/d

26080 Konya - Türkiye

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    > 500

Organizasyon

  • Ana faaliyet konusu
    İmalatçı/ Üretici

YARASA GÜBRESI'in Faaliyetleri

  • Doğal gübre
  • yarasa gübresi
  • sıvı yarasa gübresi
  • toz yarasa gübresi
  • organik gübre
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz