Kuruyemiş olarak tüketilen ve baklavaların değişmez malzemesi Antep fıstığı, lif, fosfor mineralleri, potasyum, A grubu vitaminler, B grubu vitaminler, yağ ve protein açısından oldukça zengin bir meyvedir. Peki, bu sağlık açısından sayısız yararları olan mucizevi meyvenin vücudumuza faydaları nelerdir? İşte detaylar… Antep fıstığı ilk olarak Gaziantep'te üretildiğinden bu adı almıştır. Sakız ağacıgiller familyasından kabuklu bir meyve olan 'Yeşil Altın' çeşitli vitaminler ve mineraller bakımından çok besleyicidir. Bilinmesi gerekenleri sizler için oluşturduk. ANTEP FISTIĞININ FAYDALARI NELERDİR? Antep fıstığının vücudumuza olan faydalarından bazıları şunlardır: – Akciğerlerdeki iltihabı temizler. – Göğsü yumuşatarak ağrıları hafifletir. – Kandaki kötü kolesterolü (LDL) düşürür. – Mide zarını korur. – Mide oluşan asit oranını dengeler. – Sindirim sistemini rahatlatır. – Kan basıncını da düşürerek inme, felç ve yüksek tansiyon riskini azaltır. – Kalbi korur.
Türkiye
İÇERİK BİLGİSİ Çörek otu (Nigella sativa) Kara halile (Terminalia sp.) Sarı halile (Terminalia sp.) Embilika (Emblica offcinalis) Rezene (Foeniculum vulgare) Arap zamkı (Acacia arabica) ÜRÜN FORMU: 100 gr toz
Fiyat teklifi isteyinLitvanya
Kakao tozu aynı zamanda yüksek kalorili yağ, zengin protein ve karbonhidrat içeren besleyici bir gıdadır. Kakao tozu ayrıca belirli miktarda alkaloid, teobromin ve tein içerir. Bunların işlevi kan damarlarını genişletmek ve kan dolaşımını teşvik etmektir. Kakao ürünleri insan sağlığı için çok faydalıdır.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.