YNR EXPORT TRADE

Türkiye

Warehouse icon Toptancı

YNR EXPORT TRADE
Web icon

Ürün kataloğu

Türkiye

banyonuzda köşe yada düz duvar zeminine montalanarak kullanılabilecek şampuanlık. tekli, ikili yada üçlü seçenekleri mevcuttur 304 kalite paslanmaz çelikten imal edilmektedir. teknik detay ve diğer sorularınız için iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Kapaklı veya açık tuvalet kağıtlığı, yuvarlak ve uzun havluluk, tel ve cam sabunluk, sıvı sabunluk, diş fırçalık, etejer, bornozluk ve askılık çeşitleri tamamı 304 kalite paslanmaz çelikten üretilmiştir. ürünlerin teknik detayları için lütfen iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Ürünler beyaz ve gri olmak üzere 2 renkte mevcuttur, Yandan ve alttan çıkışlı modellerdir. Tamamen plastik veya üst metali krom olan çeşitlerin tedariği sağlanmaktadır. Duş için olan geniş ızgaralardanda temin etmekteyiz. Teknik ürün detayları ve fiyatlar için lütfen iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

Türkiye

Her ölçüde kısa ve uzun olmak üzere kelepçe tedariğimiz mevcuttur. Trifonlu harici somunlu kelepçeleride tedarik etmekteyiz. Koli adetleri farklılık gösterebilir. Fiyat ve diğer detaylar için lütfen iletişime geçiniz.

Fiyat teklifi isteyin

YNR Trading was established in Adana in 2020 for the production of automobile belts, spare parts, rubber-metal and plastic parts. Our domestic activities continue in the food sector, in which we have been a wholesaler since 2010. We produce dry food domestically. We plan to take our place in the foreign market by directing our work to export as wholesale marketing. Many workshops support us with our principle of honesty that has been going on for years in the domestic market. In addition to various product groups, quality products are provided by researching the domestic market in line with the requests of our customers. We aim to develop our company in export in this direction by adopting the principles of honesty and integrity among our working rules.

Domain icon Toptancı

YNR EXPORT TRADE

BAHCESEHIR MAH. 86044 SK. NO:45 SEYHAN/ADANA

Seyhan/adana

01020 Adana - Türkiye

İletişim

Şirket bilgisi

Önemli rakamlar

  • Çalışan sayısına
    1 – 10
  • Ticari
    1 – 10

Organizasyon

  • Kuruluş yılı
    2021
  • Şirket türü
    Genel merkez – Genel Merkez Binası
  • Ana faaliyet konusu
    Toptancı

İş bilgileri

Ticari bölgeler

  • Check Circle Outline icon Uluslararası

Teslimat bölgeleri

YNR EXPORT TRADE'in Faaliyetleri

  • Su tesisatı donatım ve aksesuarları
Office Building Outline icon
İşletmeniz için bir sayfa
Bunu görüyor musunuz? Potansiyel müşterileriniz de görüyor. europages sitesinde görünür olabilmek için bize katılın.

Fiyat Teklifi Talebi

Tek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.

  • Yalnızca ilgili tedarikçiler
  • Veri gizliliği uyumlu
  • 100% ücretsiz