best quality sauce salça
Polanya
Domates Salçası, olgun domateslerden elde edilen kalın bir salçadır. Üretim süreci, su içeriğini azaltmak için domateslerin birkaç saat kaynatılmasını, tohumların ve kabuğun sıkılmasını ve bazın kalın, zengin bir konsantreye indirgenmesi için sıvının tekrar kaynatılmasını içerir. Nihai ürün, taze ve zengin bir domates aromasına ve koyu kırmızı bir renge sahiptir. Pürüzsüz ve yoğun bir kıvama sahiptir. İstenmeyen katkı maddeleri içermez ve ayrıca pişmiş domateslerde bulunan bir antioksidan olan iyi bir likopen kaynağıdır. Yapay şeker içeriği yoktur.
Fiyat teklifi isteyinİsviçre
KASAG uzmanları, pişirme kazanlarının yapımı ve meyve temel malzemesi, sebze ve sosların üretimi için endüstriyel pişirme sistemleri uzmanlarıdır. Pişirici, soğutucu, kondansatör, boru hatları ve valfler ile tüm sistemler günümüz gereksinimlerine göre aseptik tasarım ile üretilmiştir. Bakteriyel kirlenme veya çapraz kontaminasyon ile ürün kirlenmesinin önlenmesi büyük önem taşır. Bu, optimize edilmiş cihaz tasarımı, özel rulman mekanik salmastrası ve işlevsel CIP tertibatı (Cleaning In Place) ile sağlanır. Her müşterimize özel olarak odaklanır, gereksinimlerini maksimum derecede karşılayan bireysel veya modüler sistemler üretiriz.
Fiyat teklifi isteyinTek bir talep oluşturun ve doğrulanmış tedarikçilerden birden fazla teklif alın.