• europages
  • >
  • ŞİRKETLER - TEDARİKÇİLER - YÜKÜMLÜLER
  • >
  • enginar ezmesi

Sonuçlar

Enginar ezmesi - Ithalat/Ihracat

  1. HUILERIE FRANÇOIS ROMÉO

    Fransa

    Verified by europages badge

    1972 yılında Vence'de adını taşıyan yaratıcısı François Roméo tarafından kurulan aynı adlı yağ fabrikası, yıllar içinde çeşitli zeytinyağı çeşitleri yaratmış ve geliştirmiştir. Tatlılık ile meyvemsilik, canlılık ile otsu notalar arasında uyumlu bir denge sunan François Roméo yağı, geniş bir kitleye hitap ediyor. François Roméo markası, Akdeniz havzasındaki en iyi üretim tesislerinden gelen yağlar sayesinde tüketiciler tarafından bir ciddiyet ve kalite garantisi olarak kabul edilmektedir. Yalnızca Lucca, Toskana, İtalya'da paketlenmiş bu ürünler, hem kimyasal hem de organoleptik olmak üzere sıkı kalite kontrollerine tabidir. Uluslararası Zeytinyağı Konseyi tarafından onaylanmış bağımsız laboratuvarlar düzenli olarak kontrol etmektedir. 1972'den beri özel olarak geliştirilen bir zeytinyağı tarifinin sahibi olarak, François Roméo markası geniş bir üne sahiptir. Bu marka, François Roméo yağının kalitesine güvenen büyük perakende zincirleri, birçok kişi ve büyük restoranlar tarafından tercih edilmektedir. Daha fazla bilgi için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

  2. SOUTHBREEZE IMPORT EXPORT SLU

    İspanya

    South Breeze Emport Export s.l.u yiyecek ve içecek ithalatı, ihracatı ve toptan dağıtımı faaliyetlerinde bulunmaktadır. Sektörde 4 yıllık tecrübeye sahiptir. Başlıca ürünlerimiz şunlardır: Ekstra sızma zeytinyağı. Şaraplar: genç, yıllanmış, şekerli, rezerv, grand rezerv, beyaz likör, beyaz sek. Peynirler: yarı kuru ve kuru. Keçi ve koyun. Bal: çiçek balı, kekik balı, biberiye balı, ökaliptüs balı, portakal çiçeği balı, orman meyveleri, avokado. Sebze konserveleri: enginar, enginar ezmesi, vb.

  3. GRECO ALIMENTARE - CONSERVE ALIMENTARI DAL 1950

    İtalya

    Verified by europages badge

    300 hektardan fazla alanı kapsayan bir arazide her türlü sebzeyi ekiyor, işliyor ve dönüştürüyoruz. En önemli ürünümüz, her yıl milyonlarca parça işlenen enginardır; ancak bunun yanı sıra domates, patlıcan, kabak, biber ve soğan da aynı öneme sahip diğer ürünlerimizdir. Doğal veya yağda ürettiğimiz konservelerimiz farklı ambalaj türlerine sahip olabilir: müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre torba, 1kg'lık, 3kg'lık bidon ve lakton. Firmamız, 200'ün üzerindeki çalışanının profesyonelliğinden ve sahip olduğu konserve sektöründeki en ileri teknolojilerden faydalanmaktadır. Bu, sebzeleri sadece bir kaç adımda ve her zaman hasattan sonraki birkaç saat içinde doğrudan taze halinden dönüştürmemize olanak tanır. Aralarında BRC food, ISO 9001: 2008 ve ICEA Biyolojik Ürün Sertifikası olmak üzere gıda sektöründeki en önemli sertifikaları almayı başardık. Son yıllarda Slow Food ile işbirliğimiz sayesinde Fiaschetto di Torre Guaceto domatesi sosunu üretiyoruz.